Размяна Stikeez/стикита 2017 - Плодове и зеленчуци

• 51 290
  • 443
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте!!!

Предлагаме:                                                                                                                   ТЪРСИМ:

LORUS /картоф/             2 бр                                                                                  PA /ананас/
BLITZ /краставица/      1 бр                                                                                  SMOOB /патладжан/
PER /круша/                    2 бр                                                                                  SEPP /банан/
OLAS /тиква/                  2 бр                                                                                  BLUES /боровинки/
ULUF /праз/                    1 бр                                                                                   MINGY /манго/
SALLY /айсберг/            1 бр                                                                                   MELO /диня/
TOMMY /домат/            1 бр                                                                                   POM /ябълка/
                                                                                                                                      IVAN /портокал/
София,лична размяна,Изгрев,Лозенец,център

# 106
  • София
Здравейте!!!

Предлагаме:                                                                                                                   ТЪРСИМ:

LORUS /картоф/             2 бр                                                                                  PA /ананас/
BLITZ /краставица/      1 бр                                                                                  SMOOB /патладжан/
PER /круша/                    2 бр                                                                                  SEPP /банан/
OLAS /тиква/                  2 бр                                                                                  BLUES /боровинки/
ULUF /праз/                    1 бр                                                                                   MINGY /манго/
SALLY /айсберг/            1 бр                                                                                   MELO /диня/
TOMMY /домат/            1 бр                                                                                   POM /ябълка/
                                                                                                                                      IVAN /портокал/
София,лична размяна,Изгрев,Лозенец,център

Ананас и SMOOB за круша и краставица Simple Smile Живея до Южен парк Simple Smile Моля пишете ми на лични Simple Smile

# 107
 Имам за размяна:
Морков, Ананас, Тиква, Maggy,Грозде, Круша, Ябълка, Ягода и Лимон

Търся: Чушка/ Super bell/, Nom-nom, Портокал, Краставица, Боровинки и Броколи.

От София съм. Размяна в центъра или по линията на метрото в почивните дни.

# 108
Здравейте, все още търсим моркова. Имаме за размяна домат, лимон, праз лук, портокал, чушка.

# 109
  • София
Здравейте,
Предлагам: чушка (Super-Bell), морков (Jim), броколи (Vinz), банан (Sepp), портокал (Ivan), боровинки (Blues), ягода (Emma), тиква (Olas)
Търся: круша (Per), краставица(Blitz) и патладжан (Smoob)
За лична размяна в София в близост до метростанция.

# 110
За Пловдив-ж.к.Тракия :
Предлагаме за размяна: yip-yap , ellie,evi & eddie , vinz
Търсим : blitz , ieks , super-bell ,emma , olas

# 111
  • София
Имам за размяна:
Морков, Ананас, Тиква, Maggy,Грозде, Круша, Ябълка, Ягода и Лимон

Търся: Чушка/ Super bell/, Nom-nom, Портокал, Краставица, Боровинки и Броколи.

От София съм. Размяна в центъра или по линията на метрото в почивните дни.

Имам nom-nom и броколи Simple Smile
Търся морков и круша Simple Smile
София Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 21:29 от ангелче :)

# 112
  • София
Здравейте, актуализация
Имам повтарящи се Домат, Краставица, Череши.
Търся: Ягода, Ананас, Банан, Лимон, Манго, Диня, Чушка, Ябълка, Тиква, Праз лук, Портокал, Айсберг, Лук, Морков и Киви.
За София.

# 113
Magityy,Хайде да сменим домат за тиква!

# 114
  • София
Magityy,Хайде да сменим домат за тиква!

Имате лично съобщение

# 115
Търся: ягода и лук
Предлагам: чушка, броколи, патладжан, тиква, морков, череша, киви, боровинка, ананас, банан, краставица, грозде, диня, ябълка, манго.

# 116
  • София
Magityy,Хайде да сменим. краставица за ягода Simple Smile От София съм Simple Smile

# 117
Здравейте!
Търся : морков
Повтарящи се :  ананас, грозде, череши, лимон, ягода, Uluf, Per, Nom-nom,
Разменям само лично ,от София съм. Удобни са ми срещи около стадион "В.Левски"

Последна редакция: пт, 25 авг 2017, 12:40 от clades

# 118
Здравейте, имам няколко неотворени стикита за размяна. Търся стикери от промоцията на бензиностанции Шел.

# 119
Здравейте,
търся ULUF и OLAS;
предлагам за размяна SEPP, IVAN, BLUES, MIPO, MAGGY (2бр.), SMOOB и VINZ(2бр.)
Разменям по пощата или Спиди поща.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 23:02 от BabaRosi

Общи условия

Активация на акаунт