Китайски капсули за отслабване - 12

• 80 544
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
Аз не съм поръчвала още,но ще чакам отзиви и от Вас Simple Smile

# 241
  • Sofiq
Да, пише че е с форумлата на някогашния Редуктил и лид стронг. Едно мъничко, невзрачно шише. Чак броих дали има 30капсули Simple Smile
Здравейте. Днес получих своята  Lida Daidaihua и бях силно разочарована когато преброих капсулите и вместо 30 бяха 26 капсули. Много съм разочарована за тази висока цена и капсулите да са по-малко Angry
При вас вярна ли е бройката

Хм, при мен си бяха точно...Може да е фабричен дефект, свържи се със сайта. Предполагам ще те компенсират, винаги са били коректни.  Peace

# 242
Точни са,после много трудно ги набутах пък в шишето Simple Smile Много странно шишенце.

# 243
Свързах се със сайта и ми обещаха компенсация с малка опаковка от 15 капсули. Така че се успокои. До сега не ми се беше случвало с предишни опаковки

# 244
  • ...на безопасно
Какъв цвят са капсулите вътре?
Моята опаковка от 15 броя е лошо затворена.

# 245
Моите са два цвята зелено - по светло и по тъмно. Но без защитно фолио отгоре, лошо опаковани определено.

# 246
  • Sofiq
Този път китайците определено не са се постарали с опаковката, но пък поне работи добре, което е най-важното, особено след толкова дълга липса на читава лида.  Лида слим стронг в сравнение изглежда направо луксозно.  newsm78 Иначе на външен вид са двуцветни с типичните лида йероглифчета, като на най-старата лида от преди години. Аз имам изостанали капсулки и сравних вътре съдържанието. Различни са на цвят и тази сякаш наистина има по-малко странични ефекти. Старата едно време работеше ама така ми дрънкаше кръвното например и ми се виеше свят често, че ходех като след няколко чашки твърд алкохол.

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 07:45 от val_s

# 247
Здравейте момичета , записвам се в темата , за да ви чета . И аз имам нужда от малко ''побутване'' с вълшебно хапче , че се поотпуснах напоследък , а през есента е трудно свалянето .
В началото на лятото исках набързо да си ''помогна'' с Лида Слим Стронг ( вече не помня сайта), но ми изпратиха тази с колагена - нито ефект - сваляне , нито странични ефекти .Изхвърлих я ...

# 248
Този път китайците определено не са се постарали с опаковката, но пък поне работи добре, което е най-важното, особено след толкова дълга липса на читава лида.  Лида слим стронг в сравнение изглежда направо луксозно.  newsm78 Иначе на външен вид са двуцветни с типичните лида йероглифчета, като на най-старата лида от преди години. Аз имам изостанали капсулки и сравних вътре съдържанието. Различни са на цвят и тази сякаш наистина има по-малко странични ефекти. Старата едно време работеше ама така ми дрънкаше кръвното например и ми се виеше свят често, че ходех като след няколко чашки твърд алкохол.

Само да попитам - Вал ,Лида Дай... в шишенце , от която си доволна от originalnalida.com ли поръча ?

# 249
  • Sofiq
Phillipine - Да от там.

# 250
Здравейте, някакви отзиви, странички ефекти, как се чувствате? Simple Smile

# 251
Н мен ми е втори ден, до късния следобед ми държи липсата на апетит. Иначе няма пресъхване на устата или нещо друго, просто липса на апетит, но вечерта ми се дояде, ядох пиле и салата. Днес ще се опитам да хапна на обяд дори да не ми се яде, защото не мисля че трябва чак такъв глад, просто ще използвам липсата на апетит да хапна  нещо полезно в малка порция
.

# 252
Браво,щом нямате странични ефекти е добре. Моля споделяйте и резултат ако има близките дни да се надъхам още повече Simple Smile

# 253
Здравейте,включвам се за да споделя моя опит с LIda.Преди години имах проблем с рязко качване на килограми в следствие на стрес(Нисичка съм и като бивш спортист винаги съм поддържала едно нива на килограми от порядъка на 46-51 кг. )За около два месеца бях качила до 62 кг.За мен това беше ужасно бреме.В търсене на решени за справяне с проблема и неспособността да се ограничавам с диети открих такова във наличния тогава Редуктил.За период от 3 месечен прием успях да си изградя режим на хранене и свалих 15 кг.Подтискането на апетита допренесе за това да се науча да не се храня след 19 часа.Бях на 30 и за мое щастие не си върнах килограмите за доста дълъг период от време.Преди 2-3 години отново имах покачване на килограми и тъй като Редуктила беше спрян за продажба след дълго четене реших да пробвам с Лида,за мое съжаление с неуспешен опит.Явно попаднах на фалшива такава и се отказах да я пия след втората седмица.Преди около месец и половина с приятелка решихме да опитаме отново с Лида стронг.Поразрових се за мнения за читав доставчик,пробвах поръчки от обявените тук сайтове,но навсякъде беше изчерпана.Рискувах и направих поръчка на трети сайт който също е упоменат по горе в коментарите и с противоречиви мнения за него.От сайта се свързаха с мен за да ме попитат от коя точно Лида искам защото имали и такава с добавен колаген.Не знаех,че съществува и такава.След като ме увериха,че е същия продукт и просто има добавен колаген поръчах от нея.Пристигнаха две еднакви опаковки с етикет като на Лида стронг ,но в розово.В първия момент ми се видя видимо странна и се притесних,че съм попаднала отново на нещо фалшиво.В интернет открих много малко информация в един мексикански сайт видях същата лида ,но с видима разлика в опаковките.Въпреки притесненията ни започнахме приема.Още след първото хапче се появиха симптомите които имах при Редуктила,сухота,световъртеж и липсата на всякакво желание за консумиране на храна.При мен тези странични ефекти са за около 2-3 дена,приятелката ми ги имаше около 10 дни.Аз имам проблем с пиенето на вода и се насилвам да пия,но не повече от литър на ден,а е наистина добре да са поне 2 литра.Та понеже стана доста дълъг пост да спомена и резултата ни от едномесечния прием на таблетките.При мен имаше доста бърз и определено видим резултат още на 10 тия ден,при приятелката ми нещата се случваха малко по бавно,но като се вземе в предвид че всеки организъм е различен това е съвсем нормално.За един месец аз свалих 6 кг,а приятелката ми 4,5.Вчера получих новата поръчка.Този път поръчахме Лида грийн и ще я пием през ден.И двете сме доволни при нас подейства тази с колагена.Сега ще видим тази как е.Вчера пих първото хапче и не намирам разлика,отново съм си без апетит.След седмица ще пиша отново за да споделя как е.

# 254
Момичета ,как ви се отразява приема на тези хапчета върху месечния цикъл?
Има ли влияние?
По болезнен ,по лек .....по обилен или оскъден?
Моля ви който е забелязъл нещо да сподели    Praynig
При мен сега се опитва да тръгне .....прикапва ..зацапва...без болки  ,но не и нормален цикъл Sad

Общи условия

Активация на акаунт