Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 043
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
  • Перник
Нали нали нали   
Ох, супер, не съм само аз значи.
Абе според вас лъжат ли за съставките? Това дето ми разширява зеницата не вярвам да е горчив портокал

# 586
И аз мисля,че спестяват нещо от състава.

Последна редакция: нд, 07 яну 2018, 11:13 от Anyyyone

# 587
Аз съм си все така гладна. Започвам да се притеснявам, че не ми действат.

# 588
  • ...на безопасно
А моите зеници са били винаги малки като точици като пия Лидата.
Чак се чудя как ви се разширяват....
Цикъла си ми е Ок, но пък ставам склонна към депресии.
Сега след коледно съм си взела опаковка и чакам да се насвиня, че да я почна...

# 589
  • София, Лагера
Аз с тази Лида нещо не мога да се разбера Flushed. Едно хапче изпих миналия месец и ме държа будна 24 часа. Сета ме е страх да пия второ.
Ще започна с Липовон, поне знам, че ми действа добре, потиска ми апетита и не ми влияе толкова на съня. Днес ми беше първото хапче, останаха ми от предния път 8. Като ги изпия, ако не съм свалила още, ще се престраша да пробвам пак Лидата. Може пък да е въпрос на адаптация, дано да е така.

# 590
  • Перник
Аз съм си все така гладна. Започвам да се притеснявам, че не ми действат.

Ама глад или апетит? Щото и аз си усещам стомаха празен, но вкарвам половин банан или половин кисело мляко и ми е добре. След 2-3 часа пак. Нали това е тарикатщината - да ядеш често и да се спираш лесно след 100 - ина 200 калории.

# 591
  • София, Лагера
Аз пия айрян. Хем утолявам жаждата, хем глада. И не са много калориите.

# 592
При мен първите два дни с лидата си беше направо глад. Очаквах, че ще бързо ще усетя притъпяването на глада, но може би организма ми е бил свикнал с доста повечко храна и което и да е хапче не може директно да стопира апетита ми. Днес ми е трети ден прием, не знам дали си въобразявам, но сякаш нямах много апетит на закуска /която ми беше плод/. Приемам лидата успоредно с 90-дневната диета и там няма как да се храня често, а 3 пъти на ден, може би и това има влияние. Пия лидата сутрин като стана на гладно с повечко вода, нали така?

# 593
  • Перник
В това пише преди или  след хранене. Аз си ги държа до будилника и пия още с отваряне на окото. Ей забелязали ли сте кафето да засилва супер много ефекта на лидата? Аз колкото повече кафе пия, толкова повече ме изпращява тая лида. Дали си внушавам?
Карина, ти пиеш ли я с кафе?

# 594
  • Sofiq
В това пише преди или  след хранене. Аз си ги държа до будилника и пия още с отваряне на окото. Ей забелязали ли сте кафето да засилва супер много ефекта на лидата? Аз колкото повече кафе пия, толкова повече ме изпращява тая лида. Дали си внушавам?
Карина, ти пиеш ли я с кафе?

Ами нормално е, лидата действа ободряващо като кофеина и трябва да се ограничават кофеиновите напитки, докато се пие лида. Аз пия макс едно кафенце сутрин.

# 595
Сега пия едно кафе на ден. Във фейсбук страницата на оригиналналида пише, че е добре да се ограничи приема на кофеин, та заради това. Иначе преди пиех по 2-3 кафета Simple Smile

# 596
Здравейте, лидата ми дойде добре от шишенцето, през ден я пиех, комбинирах с изорей и фарбърнер от биогейм защото ми идва малко силна и не се хранех и нямах сили за работа, а в кафе работя и свалих от 69 до 57 за 3 месеца и сега ми остават още малко 3 до 5 и ще съм доволна, но реших да си поръчам нещо друго, че май ми свикна организма и след 01.01 папкам повече и качих 2 - 59 съм сега. Мисля да си поръчам друго сега и се чудя -
 синефрин от биогейм или пък липозена, четох хубави коментари и за двете. Моля ви кажете кое ще ми действа според вас?

# 597
Охх, момета и аз тъй...Имам още 5 6кила да сваля пък дайдайхуа вече не действа😭. Цял месец и нещо никакъв апетит, а от няколко дена ми се яде и какво ще става незнам.
Давайте мнения какво да взема-лида стронг дали ще действа или липозен ли. Отчаях сеее. Докато нямах апетит имах чувството, че така ще си остана винаги, пък се усещам, че немога да си контролирам храната. Не искам пак да дебелеяяя

# 598
При мен лидата явно изобщо не действа. Имам си апетит и това е.
Положителното е поне, че нямам осезаеми странични ефекти, успявам да спя добре и т.н. Само малко повече съм превъзбудена. Но основното е, че имам нормален, че дори и голям апетит.
Вече се чудя ще ми действа ли нещо изобщо върху апетита ...???

# 599
Има ли някоя която е пила лида стронг повече от един два месеца? Интересуваме дали и при нея се губи ефекта след продължително пиене..

Общи условия

Активация на акаунт