Китайски капсули за отслабване - 12

• 79 207
  • 751
  •   2
Отговори
# 510
3ти ден пия и започвам да усещам ефекта, определено. Вчера и днес хапвах по малко, няма го този ненаситен глад като преди - хапка две от това което ми се дояжда, и спирам. Чуството за ситост и контрол над порцийте е именно това от което имах нужда.

Странични ефекти - определено сухота в устата, но по принцип си пие поне 2 литра вода/неподсладен чай на ден, сега с 2-3 чашки над това ми е ок. Кръвното ми е ниско но мисля че сега се е покачило, нямам как да премеря със сигурност. Леко ускорен пулс, задъхване при упражнения. Трудно спя, надявам се поне това да отмине скоро. Но имам нормални нива на енегрия, така че засега е добре. Надявам се на резултати след края на приема.

# 511
  • София, Лагера
Днес изпих първото хапче Лида. Сухота, превъзбуденост, сякаш съм на 3 кафета. Много обичам този ефект, имам прилив на енергия!  Grinning Иде ми да изчистя цялата къща! Simple Smile))

Пожелавам успех на всички!  Hug

П.п. Не съм се мерила, защото съм в цикъл и няма да е релевантно. Но ще отчитам резултати по дрехите си. Така и така единствената ми цел е да вляза в тях Simple Smile 2-3 кг вероятно.

# 512
  • София, Лагера
Ох, много силно това хапче, бре! Изпих едно вчера сутринта, не усетих никакъв глад през деня, изпих 10 литра вода, не спах цяла нощ, задрямвах на пресекулки Tired. Днес реших да не пия, но още има ефект - нямам апетит (изядох насила парче свинско филе), само жажда и не мога да затворя очи... май ще го пия пред 2 дни, както гледам, че иначе няма заспиване...
При вас подобни дългосрочни ефекти забелязват ли се?  Rolling Eyes

# 513
Ти коя лида пиеш?

Бях решила да не ги пия повече обаче се побърквам от апетит. Не мога да почна никаква диета, не издтржам просто, озверявам за храна и то боклуци някакви. Мисля да пробвам Липозена и да видя с него как ще съм.
Много ме плаши безсънието.  В момента имам такъв проблем и без хапчета и ми е много гадно да не спя нощем, направо се побърквам .

# 514
  • София, Лагера
Аз съм на Лида Стронг. Ето втора нощ не мога да затворя очи... бррр... което може да е добре, защото поне чета, но денем не съм особено адекватна и не мога да се концентрирам. Разсеяна към, докато шофирам хич не е добре... но иначе енергия имам за трима... много е особено  Confused
Аз преди пробвах Липовон и май беше по-добре... за 18 дни (май, не помня точно) свалих от 60 до 57.. което е добре. И без такива странични ефекти.

# 515
Аз чакам утре да дойде второто шише с липозен, че ми останаха само 3 капсули.
Никога не съм имала такъв контрол над храната си. Определено ми действа много добре.

# 516
Дами има ли някой със косопад от хапчетата Лида Стронг, аз вече почнах да се притеснявам 😯😯😯

# 517
Дами има ли някой със косопад от хапчетата Лида Стронг, аз вече почнах да се притеснявам 😯😯😯

При мен се появи след второто шише Лида , бях ги купила от bezglad , усещах и една обща отпадналост . Факт е че за отслабване имаше ефект но косопада ме притесни . Спрях ги в края на юни и косопада намаля и окончателно спря до август .

# 518

Андонова ги спря точно заради това ако не греша.

# 519
Аз съм на Лида Стронг. Ето втора нощ не мога да затворя очи... бррр... което може да е добре, защото поне чета, но денем не съм особено адекватна и не мога да се концентрирам. Разсеяна към, докато шофирам хич не е добре... но иначе енергия имам за трима... много е особено  Confused
Аз преди пробвах Липовон и май беше по-добре... за 18 дни (май, не помня точно) свалих от 60 до 57.. което е добре. И без такива странични ефекти.

С тези странични ефекти звучите като приемащ наркотици, а не хапчета за отслабване  Shocked

# 520
Айде и аз пак почвам с Лидата. Този път Лида стронг от оригиналналида. Бях се притеснила, и направих една седмица пауза от предишните от отслабвай, само че ме погна глада отново, а и точно сега като идват празниците не ми се и мисли...ще взема не само да си върна това, което свалих с Лидата ами че и отгоре. Та така...днес пристигнаха моите капсули стронг, и от утре ги почвам, ще пиша отзив. Гледам, че пишете някои, че имат турбо силен ефект Astonished Пък и косопад (олееее...) Ще видим как ще ме изненадат мене....Трябва да отбележа, че ми направи впечатление, че етикета на Лидата от оригиналналида е мнооого по-качествен от тази в отслабвай...явно са по-оригинални, знам ли... Ако имат същия добър ефект както предишните, тази година ще бъда безсмъртна на празниците! SatisfiedSatisfied

# 521
Айде и аз пак почвам с Лидата. Този път Лида стронг от оригиналналида. Бях се притеснила, и направих една седмица пауза от предишните от отслабвай, само че ме погна глада отново, а и точно сега като идват празниците не ми се и мисли...ще взема не само да си върна това, което свалих с Лидата ами че и отгоре. Та така...днес пристигнаха моите капсули стронг, и от утре ги почвам, ще пиша отзив. Гледам, че пишете някои, че имат турбо силен ефект Astonished Пък и косопад (олееее...) Ще видим как ще ме изненадат мене....Трябва да отбележа, че ми направи впечатление, че етикета на Лидата от оригиналналида е мнооого по-качествен от тази в отслабвай...явно са по-оригинални, знам ли... Ако имат същия добър ефект както предишните, тази година ще бъда безсмъртна на празниците! SatisfiedSatisfied

Извинявай, когато имаш възможност можеш ли да ми кажеш какви са самите капсули. И аз пиех Лида стронг от отслабвай, но много са ми съмнителни. Да не говорим че нямаше абсолютно никакъв резултат.

# 522

Извинявай, когато имаш възможност можеш ли да ми кажеш какви са самите капсули. И аз пиех Лида стронг от отслабвай, но много са ми съмнителни. Да не говорим че нямаше абсолютно никакъв резултат.

Ами капсулите са същите каквито и на Лидата от отслабвай. Тъй като съм детектив и половина, реших да си пъхна носа в шишетата да сравня мириса на капсулите от двата сайта, и определено е различен. Тези от отслабвай са с някакъв по-химичен мирис, докато от оригинална лида имат някакъв билков сякаш. Не знам това до колко обяснява нещо, ако правилно съм ти разбрала въпроса. При мен работиха добре тези от отслабвай, доста се поприбрах за месец, но сякаш след около 20 ден намаля ефекта, направих паузата и вчера пих пак от тях...сякаш се беше засилил ефекта отново. Но не ми се ядеше, защото сякаш се чувствах като натровена с нещо. Днес пих първата капсула от Лида стронг, преди около 3 часа, но не мога още категорично да кажа, че ми е повлияла по някакъв начин...

# 523
Simple Smile

Последна редакция: вт, 12 дек 2017, 14:36 от Anyyyone

# 524
Момичета, преди малко ми дойде липозена 2ро шише. От 3 дни ме гони страшна лакомия, а преди това не се сещах за храна. От 3 дни пия витамини ДОПЕЛХЕРЦ. Днес още не съм пила и нямам никакъв апетит. Вече съм сигурна, че от витамините ми се яде - ужас! 1 месец пих цинк и съм изключително доволна косата ми е много здрава (след огромният косопад от Лида) и никога не съм имала толкова твърди и дълги нокти.  Витамините са хубави чувствам се много добре  с тях, но май ще ги спирам, че този апетит... Имаше въпрос за косопада от Лида малко по назад. Аз спрях Лида точно заради обилен косопад. Все отлагах и си мислех, че не е от Лида ,но като почнаха буквално шепи коса я спрях. Няколко дни след това нямаше и спомен от този ужас. Падат ми няколко косъма, което е нормално. Смених Лида с липозен за 1месец съм -15см ханш. Няма косопад! Няма апетит! Има само минуси в сантиметра и кантара. Аз имам многоооо да свалям, но прецених, че е по добре дебела и с коса отколкото слаба, но плешива Grinning

Общи условия

Активация на акаунт