Коя банка ползвате и какви такси ви удържат?

• 170 225
  • 1 663
  •   3
Отговори
# 1 110
Не, не беше Свободният депозит. Бях техен клиент много години, паралелно и в други банки. Но тогава - 2016, не знам какво им стана, сложиха такса на този депозит. И добре, че първата ми работа във всяка банка е да имам онлайн банкиране, та видях. И тогава се преместих в ТБИ. Някакъв шестмесечен беше, не ми се търсят архиви, как се е казвал. Аз купих жилище тогава и това ми беше остатъка от спестяванията. Но не се задържаха дълго в ПИБ.

# 1 111
Ооо 10 дни е нищо, аз се боря от 2 месеца с тби и няма оправяне.
Разходки до офис, чатове, обаждания и нищо накрая.
Не мога да вляза нито през апликацията, нито през сайта.
Втора карта ми изпратиха, първата с три грешни букви в името

# 1 112
При мен банкирането тръгна. Интернет, не мобилното ..ако има значение. Отне 3-4 дни..но сега си влизам.

# 1 113
И аз имах проблеми с новата версия на банкирането, след издаването на Неон. Оправи се.

# 1 114
Как два месеца, откъде толкова търпение да ги чакам два месеца.
Открих само сметка и малък депозит - за проба, но при първа възможност ще отида до офиса и ще ги закрия.

Дева, сигурно е била някоя специална оферта. На свободните и безсрочните им сложиха месечни такси, когато въведоха данък лихва. Аз имах безсрочен по това време, той имаше такса и също бях много възмутена.
Стандартните срочни нямат.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 13:50 от Дидичка

# 1 115
Къде ще бягаш...в коя? Grinning

# 1 116
В която мога да ползвам, teta. Simple Smile
В тази не мога.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 13:51 от Дидичка

# 1 117
Е, два месеца е много. 2-3 дни имах проблеми аз, оправиха се.
Старото им банкиране беше много хубаво. Що им трябваше да го сменят?
Постепенно се нормализира всичко. Сега платих през приложението, спокойно си задавам от коя сметка да се плати, преди все от Неон ми вземаше.

# 1 118
Старото им банкиране беше много хубаво. Що им трябваше да го сменят?
Ако имаш регистрация в старото, можеш да го ползваш. Не е спряно, все още. Аз ползвам само него.
https://online.tbibank.bg/page/default.aspx?xml_id=/bg-BG/

# 1 119
Да, знам, че не е спряно. Обаче първо Неон и другата сметка за заплата не ми излизат там, второ - битовите сметки също не ги виждам, само минали плащания. Нови не мога да плащам.

# 1 120
Инсталирах от Гугъл плей ТиБиАй Неона, въведох си данните, но при подписването на договора ми изписва Плика е подписан, но на следващата стъпка не ме допуска пишейки,че няма връзка.А имам интернет .
Явно е бъг в приложението.

# 1 121
Сега влизах в приложението, специално за DEVA - ще има някаква профилактика през уикенда на приложението - актуализиране на плащането на битови сметки през приложението! Simple Smile Айде дано ги оправят, пък и другите неща.

# 1 122
О, не, Сейко. През старата версия на онлайн банкирането не може да се плащат сметки. Не си ме разбрал.
Вчера си платих през приложението, през банкирането също може. Нямам проблеми вече.

# 1 123
Да, разбрал бях, но нали нещо не беше доволна и от приложението със сметките, казваше че ти било по-  удобно през банкирането. Както и да е, важното е че ще оправят нещо - дано да е за добро, да не омажат пак нещо Simple Smile

# 1 124
  • София
О, не, Сейко. През старата версия на онлайн банкирането не може да се плащат сметки. Не си ме разбрал.
Вчера си платих през приложението, през банкирането също може. Нямам проблеми вече.

Така е. Аз днес платих две сметки през старото банкиране. Новото ми се вижда ужасно и още не го ползвам. Надявам се докато паралелно съществуват и двете да си оправят новото банкиране.

Общи условия

Активация на акаунт