iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 88

• 66 399
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
Когато поръчвам своят адрес ли трябва да напиша и да я получа на най-близкия клон или на този, на който искам да пристигне поръчката?

# 466
Мерси, denis, поръчах VitD3 на Nordic Naturals. bouquet

Относно препоръката ти за Омега-3 на Natural Factors, мислиш ли, че е много по-добра от тази на Nature's Answer предвид разликата в количеството?
Малко по-добро кач-во е.
На Nature's Answer е фармацевтичен клас, докато това напр.:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-SeaRich-Omega-3-Delicio … l-oz-200-ml/68245
освен сертификата IVO, притежава и сертификата IFOS - най-високия / то и въпросът ни, дали може да се приема и от деца, беше точно за него, но Natural Factors посочиха и трите продукта, че може да се приемат и от деца вкл. и този, с вит. Д:
https://www.iherb.com/pr/Natural-Factors-SeaRich-Omega-3-with-Vi … l-oz-200-ml/68247

Nature's Answer също може да се приема от деца и няма проблем, че съдържа QUIK-SORB /билки, които подпомагат усвояването на маслото/ - вероятността да провокират алергична реакция, била минимална.

iHerb® Код:    YUL919
дава още 5% намаление - за нови и стари клиенти

Супер. Тъкмо се чудих да сменя малко Омега 800 на Мадре Лабс с нещо друго. По 1 чаена лъжичка след хранене, така се приема течната?Simple Smile)) Hug

# 467
  • София
Когато поръчвам своят адрес ли трябва да напиша и да я получа на най-близкия клон или на този, на който искам да пристигне поръчката?
Не е задължително. Може да посочиш и адрес, ако искаш, и в друго населено място.
Адресът по карта, с която плащаш, е желателно да съвпада с адреса на доставка, само при първа поръчка.
Ако плащаш с ПП и това не е задължително.
При разминаване на двата адреса, понякога, сайта иска да се докаже, че картата не е открадната.

Седмични промоции
валидни до   13.09 - 20.00 ч. н. вр.
до 15% намаление на марките:

Дневна промоция
валидна до  07.09 - 20.00 ч. н. вр.
$19.99
ALLMAX Nutrition, Rapidcuts Shredded, Weight Loss Fat Burner
With Yohimbine, Green Coffee, Green Tea, 90 Capsules

- истинска горелка за мазнини "всичко в едно"
- термогенетик с продължително освобождаване
- за 45 дни
- технология за бързо освобождаване
- за мъже и жени

# 468
  • На черешатааа
Кой от двата колагена и по- добър и за предпочитане
https://www.iherb.com/pr/Jarrow-Formulas-Collagen-180-Tablets/72631
https://www.iherb.com/pr/Neocell-Marine-Collagen-120-Capsules/16756  Thinking

# 469
Здравейте! Имам поръчка от 6.08 и според тракинг № на 16.08 е пристигнала в София ARRIVAL AT DESTINATION COUNTRY - END OF TRACKING, DELIVERY SHORTLY, но аз нямам бележка от пощата. Смятам днес да ходя да я търся. Какво да правя ако я няма?

Да дам отчет за поръчката. Отидах в пощата и пратката си стоеше там. При пристигането в Бг са залепили етикет върху името и то не се чете, но адреса се вижда ясно. Защо не са пуснали бележка до адреса не успяха да ми отговорят. Това тяхно овче мислене направо ме вбеси. Казаха че пратката стои от много време и са щели да я върнат. Взех си я, но много съм разочарована, но нямам избор.

# 470
  • Варна
gold laydi Hug, пия в момента втория , но не съм забелязала някаква осезаема промяна
 Иначе за първия , денис  сподели  скоро :
Цитат
Ползвала съм почти същия на прах и бях много впечатлена и доволна
Peace

действащ код 5 % за стари и нови клиенти  iHerb :  PEP491

# 471
# 472
Присъединявам се към темата. Ще си правя първа поръчка. Още не мога да реша дали с пощите да поръчам или с DHL? Четох, че ползвате и двата варианта. Още малко ще попрочета.

# 473
  • София

Здравейте!
Налага ми се да пътувам поне 24 часа.
Този колаген може може ли да се съхранява в багажното отделение на автобус или не е препоръчително да е извън хладилник дълго време?
https://uk.iherb.com/pr/Neocell-Collagen-C-Pomegranate-Liquid-16 … l-oz-473-ml/16087

# 474
  • София
Да, хубав е, но дозата е малко висока.
Препоръчваната доза на Астаксантин е в диапазона от 4-8 мг дневно. Високи дози, 16 - 20 мг, не е добре да се приемат повече от 2 седмици.
Токсичност на астаксантина не е известна, но и не е достатъчно добре проучен, така че затова трябва да се внимава с него. Ако дланите на ръцете започнат да се оцветяват в оранжево - розово, това означава, че предозираш.
Може да си направиш някаква схема на прием, от вида: 15 дни прием - 15 почивка.
Приема се след хранене.
Лятото, когато се излагам по-продължително време на слънце, приемам по 12 мг/дн. и съм доволна, не го усещам по-никакъв начин, но добре предпазва кожата.

ПП.
Страничен ефект от високите дози е засилен растежа на косата.

Присъединявам се към темата. Ще си правя първа поръчка. Още не мога да реша дали с пощите да поръчам или с DHL? Четох, че ползвате и двата варианта. Още малко ще попрочета.
Ако поръчката е до 30 лв / без доставката/ може да ползваш пощенската доставка /Delivery by Local Post/, но ако е голяма поръчка по-добре DHL. Преди да пуснеш поръчка с DHL, си подготви нужните документи.

Здравейте!
Налага ми се да пътувам поне 24 часа.
Този колаген може може ли да се съхранява в багажното отделение на автобус или не е препоръчително да е извън хладилник дълго време?
https://uk.iherb.com/pr/Neocell-Collagen-C-Pomegranate-Liquid-16 … l-oz-473-ml/16087
Има вероятност да се развали - тогава започва да мирише гадно.
Пробвай с една доза - остави я за 24 часа извън хладилник - ако няма промяна във вкусна, годен е за пиене.

Последна редакция: чт, 07 сеп 2017, 12:11 от denis.

# 475
  • Sofia
Здравейте,
Искам да споделя и да попитам едновременно. Някой беше писал че пратки до 30 лв са им задържани на митница и са платили само 3.5лв за самото освобождаване (през БГ пощи), но не и за митническата декларация. Аз ли не съм разбрала или нещо не е наред?  Е за първи път пуснах такава пратка и естествено отиде на митница е сумата беше 29 лв, до сега винаги пусках големи пратки, но реших да пробвам.  Освободих я през Бг пощи и по телефона ми казаха че 12 лв ще си платя за декларацията + 1.2лв... неясно за какво. Малко съм озадачена и доста разочарована.
Какво трябва да направя за да не ходи на митница изобщо, защото ако е така те си генерират приходи само от попълване на декларацията без дори да вземат ДДС.

# 476
  • София
Здравейте,
Искам да споделя и да попитам едновременно. Някой беше писал че пратки до 30 лв са им задържани на митница и са платили само 3.5лв за самото освобождаване (през БГ пощи), но не и за митническата декларация. Аз ли не съм разбрала или нещо не е наред?  Е за първи път пуснах такава пратка и естествено отиде на митница е сумата беше 29 лв, до сега винаги пусках големи пратки, но реших да пробвам.  Освободих я през Бг пощи и по телефона ми казаха че 12 лв ще си платя за декларацията + 1.2лв... неясно за какво. Малко съм озадачена и доста разочарована.
Какво трябва да направя за да не ходи на митница изобщо, защото ако е така те си генерират приходи само от попълване на декларацията без дори да вземат ДДС.
Изпрати им копие от поръчката и банково извлечение, от което се вижда, че поръчката е на стойност до 30,00 лв без доставката. Не трябва да плащаш нищо, само 1,50лв митническа такса, когато отидеш да си вземеш пратката.
От банковото извлечение се вижда, какъв е бил курса на $  и каква сума си платила.
На твоя място бих отишла директно на митницата с тези документи за да се разправям и да си взема пратката. Peace
Ако ти изчисляват сумата по друг курс на $, не им позволявай - трябва да е по курса на твоята банка, в момента на пускане на поръчката /вижда се от банковото извлечение - там е посочено $-лв./

# 477
  • Sofia
Мерси Денис, но вече я освободих пред Бг Пощи и ще видим наистина колко ще платя след 2 дни.  Ходене до митници с транспорта и времето ми излиза същото като да платя на Бг пощи и за това съм се отказала от този вариант. А относно банковото извлечение, винаги слагам пълен комплект документи, и даже посочих в мейла си към тях че не трябва да минава през митници и .т.н , но ще видим, може да пусна жалба поне следващия път да не се случва така. А принципно по какъвто и курс да ми смятат сумата не е голяма че да надхвърли 30 лв. Така че съм много разочарована.  Надявам се служителката да греши и в крайна сметка да е така както ти казваш.

# 478
  • Бургас
Веднъж и на мен бяха ми задържали на митница пакет и искаха да плащам всички такси,макар че беше за сума под 30лв.Показах им банковото извлечение и се оказа ,че е задържана защото е с тегло килограм или малко над килограм.Платих само 1.50лв.

# 479
  • София
 Дневна промоция
валидна до  08.09 - 20.00 ч. н. вр.
$24.99
Manuka Doctor, 20+ Bio Active Manuka Honey, 1.1 lb (500 g)
- от Нова Зеландия
- сертифициран произход
- висока биоактивност Peace
Не е подходящ за деца под 12 месеца

Общи условия

Активация на акаунт