Жената Везни - Тема N°6

• 27 959
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
steli-ssd, Асцендентът винаги е в първи дом. Peace
В твоя случай домовете са разположени както следва:
1-ви дом в Лъв
2-ри дом в Дева
3-ти дом във Везни
4-ти дом в Скорпион
5-ти дом в Стрелец
6-ти дом в Козирог
7-ми дом във Водолей
8-ми дом в Риби
9-ти дом в Овен
10-ти дом в Телец
11-ти дом в Близнаци
12-ти дом в Рак
Но разположението на планетите няма как да знам какво е. Simple Smile Това ще го разбереш като си видиш наталната карта. Peace

# 631
  • България
Благодаря steli-ssd  Hug bouquet
  В този сайт можеш да си видиш кое къде и какво е:
http://vitamini.name/new/astro/index.php

# 632
MoiraineD, астрална близначке моя, с три години разлика, да си здрава, успешна и заобиколена от своето щастие! Пожелавам ти полет на душата! Heart Eyes

# 633
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
X-RayLily , MoiraineD честит празник .Много здраве и все така красиви и незабравими Flowers Bouquet ChampagneBalloon

# 634
  • България
X-RayLily, Захарчето, благодаря ви  Hug bouquet
  И октомври почти свършва, така че малко остана, за тия от нас, които гледат на месеца с подозрение  Grinning.

Сезоните и характерът
  "Ако сте родени през есента
Типичните черти за характера на родените през есента са мъдрост и дипломатичност. Представителите на този сезон внимателно подбират думите си, разбират от такт, затова са идеални за провеждане на преговори. Освен това излъчват сигурност и стабилност, търсят златната среда във всяко отношение. Недостатъкът е, че са по-склони към депресия сравнено с родените през другите сезони."
  https://horoskop.rozali.com/zagadki/sezonite-i-haraktera.html

# 635
НеЖност, ами, не се вкарвай във филм, мила.  Щом не е платил едно кафе, за какво ти е,всъщност,.... а и щом не се знае статутът му- свободен или полусвободен-полузает , пак казвам - за какво ти е. Аз не препоръчвам комбинацията ДЕВА-Везни, не препоръчвам. Даже не знам Везни с кои си подхождат наистина....Ест. зависи и от влиянието на др.планети в наталната карта. Ако са само вятърни зодии- липсва грижа за материалните основи, ако са вода и вятър- много чувства и пак стои въпросът за отговорността  за материалното сякаш...
Аз не съм си харесала никоя зодия.

# 636
  • България
Скрит текст:
НеЖност, ами, не се вкарвай във филм, мила.  Щом не е платил едно кафе, за какво ти е,всъщност,.... а и щом не се знае статутът му- свободен или полусвободен-полузает , пак казвам - за какво ти е. Аз не препоръчвам комбинацията ДЕВА-Везни, не препоръчвам. Даже не знам Везни с кои си подхождат наистина....Ест. зависи и от влиянието на др.планети в наталната карта. Ако са само вятърни зодии- липсва грижа за материалните основи,
ако са вода и вятър- много чувства и пак стои въпросът за отговорността  за материалното сякаш...
  Аха, поне при нас е така  Mr. Green.
Скорпито май си мисли, че парите растат по дърветата и аз ги бера оттам, а аз все си мисля, че ще ми паднат отнякъде и ще оправя бюджета, че аз съм касиерът при нас  Mr. Green.

# 637
Е, това е! А за овенът е чест и престиж, той да е този в семейството, който носи най-много, и раздава щедро на всички. За него е обидно да не е осигурил желаното от някой член на семейството, да не може той да плати, да не почерпи обилно по повод празник, даже и кучето и котката да не са достатъчно дебелички на вид, за да си личи, че се хранят добре Laughing Щедри хора са... Нищо че, пак припомням, като се запознахме на първата ни среща ми донесе възможно най-скапания букет полузамръзнали хризантеми (ама това на 19-ти януари 1989-та в 20 ч. вечерта сепак Laughing ), а на втората аз платих обяда в престижния тогава ресторант на летището. Crazy

# 638
  • offshore & overseas
Огън и въздух и вода и земя са най-благоприятните съчетания на елементите, но от там насетне става мазало, аспекти, домове, ала-бала.

Честити да са ни всички отминали рожденници, жива и здрава да е и моята любима едноименна баба, която на 21 октомври навърши 92 - искам си я още много дълго наоколо! Hug

# 639
Ех ..пропуснала съм рождениците - MoiraineD, X-RayLily да сте живи и здрави, винаги обичани и много щастливи Kissing Face
Тази седмица започва много натоварено за мен, да видим как ще свърши ...
В интерес на истината и аз не знам Везните с коя зодия могат да си паснат много добре ..от моя опит забелязвам, че клоня към земните (без Дева), но имам привличане и към въздушните ...от водните ме е страх, честно казано Simple Smile, най-малко от рака ...

# 640
Искам да поясня, защото днес бързах и съответно набързо писах ....
Та, в моята връзка везни - везни си имаше отговорност за всичко, което ни се налагаше да мислим- материално и нематериално, но не ни е във везнишката природа да мислим само за материален просперитет и кариера на всяка цена. Не сме много вятърничави, умерени сме.

# 641
  • България
Благодаря АгиHug bouquet.
Да ти е жива и здрава бабата Мяуче!
Така е *Камея, не сме вятърничави, но парите за мен са средството, не целта, а цели много, средство- едно  Laughing
Затова не се виждам в партньорство със земните. Тези, които познавам, обичат да си кътат парици. Лошо няма ,много ясно, но как да стигнем до разбирателство, ако имаме един бюджет  newsm78.
С едно малко пояснение- за собствени нужди и те никак не се стискат- наблюденията ми обаче са предимно върху Телец.
 X-RayLily, цветя? Подарил ти е Цветя  Shocked.
Само аз ли предпочитам шоколад  Grinning

# 642
Аги, благодаря от сърце! Heart Eyes Hug
Мяуче и на теб! Hug

X-RayLily, цветя? Подарил ти е Цветя  Shocked.
Само аз ли предпочитам шоколад  Grinning
Ми... да, цветя ми подари! Crazy Отгоре на всичкото отивахме на РД на негов приятел, влизаме, поздравяваме го момчето, то ме гледа в ръцете и чакаше май да му връча букета, пък аз си го стискам и му викам: Ъъъъ, това си е мое. Joy Голям смях беше. Букетът беше просто невъзможно скапан. Беше адски студ и той просто беше замръзнал, купен от някаква бабка в подлеза на Плиска. Хризантемите бяха жълтункяви и от замръзването леко тютюнев цвят, абсолютна метла беше. Ма през 1989-та нищо не работеше след 17 часа, от де да ми купи шоколад, това става в 20 вечерта. Laughing

# 643
  • България
На първата среща Скорпи ми подари букви за лаптопа, че нямах български  Stuck Out Tongue.
Нямаше как да не се влюбя  Heart Eyes
От шоколада повече си обичам РСто  Grinning

# 644
Какви са прогнозите и влиянията на планетите newsm78.... вчера, днес  режа колежки, които ми се месят в личното пространство, демек дават ми непоискани съвети и правят неверни констатации, само защото  съм ги допуснала по-близко, решиха, че са ми незаменими! Е, не. Както се приближиха до мен, така си отидоха - рязко. 

Имах навремето един приятел Дева- романтичен , добронамерен и .... ми късаше цветя от дворовете по улиците посред нощите, беше забавно и скандално, но..... спомени. Колкото и малко да имаше, споделяше го с мен, а аз бях доста небрежна, дори рязка с него, защото не ми харесваше особено.

Общи условия

Активация на акаунт