Жената Везни - Тема N°6

• 27 968
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Нещо куца в комуникациите тези дни... Confused и аз съм сприхава, заядлива, релива. Снощи оревах света, от къде толкова течности ми излязоха от очите и носа, направо се чудя!
В работата се заядох с един девьо... Приятелче ми е, но е такъв инфантил, че ме изнервя яко! Не мога да си представя какво е да си женена за 40 годишен тийн. Такава е досада и е толкова глупав понякога, че ме изумява, та се опулвам чак.
Днес, обаче си получих подаръка за РД от ЛМ Heart и съм толкова щастлива, Heart Eyes

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 22:46 от X-RayLily

# 646
Grinning Grinning Grinning . Марс е във Везни и всичките сте ми едни.... ей,такива ,ентусиазирани, активирани и ....
заядливи,свадливи ,но би трябвало мъжете да ни ви ядосват,а само себеподобните.

# 647
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Значи не съм само аз Ill Чак не мога да се понасям на моменти.Всичко ме дразни....

# 648
Аз направо разруших мостове! Не си говорим сега/което ме радва/, но трябва да устискам на това работно място още няколко месеца , после се надявам на свобода. Чакам я от години тази свобода.

# 649
И мен ме избива на рев и всичко ме дразни ..сутрин съм отвраителна, направо аз не мога да се понасям ...Иначе съм по-дейна в работата, работи ми се ..прочетох че ако сме активни, дори в партньорските отношения има възможност да убедим партньора в нашата гледна точка по-лесно ...дали има нещо вярно?

# 650
  • offshore & overseas
Аз пък съм ужасно уморена, разплула съм се като медуза, иначе съм си обичайно сприхава и ревлива (повече първото тия денове).

# 651
  • България
Я малко да повдигнем духа:
 Вдъхновете се от славният пример на големите личности родени под златното наметало на зодия Везни.
“Истината рядко е чиста и никога проста.“ Оскар Уайлд
Слънцето навлиза в знака Везни със самото начало на есента. Везните се ръководят от планетата на изкуствата, просперитета и любовта Венера и олицетворяват елемента въздух. Дали въздухът ще става по-хладен, дали е под налягане или просто ни снабдява с жизненоважния за живота ни кислород е въпрос на индивидуална интерпретация. Едно е сигурно – с настъпване на есента под знака на Везни животът притихва, замира, притъмнява и за миг сякаш спира… Но летаргията е временна и има само една цел – да вземе своето поредно правдиво решение за живота от тук нататък и да започне отначало. Решение, претеглено на чувствителното мерило  на небесния знак Везни – един от най-духовно извисените в зодиака.
https://www.ilady.bg/2017/09/30/златна-есен-под-знака-на-везни/

# 652
Я малко да повдигнем духа:
 Вдъхновете се от славният пример на големите личности родени под златното наметало на зодия Везни.
“Истината рядко е чиста и никога проста.“ Оскар Уайлд
Слънцето навлиза в знака Везни със самото начало на есента. Везните се ръководят от планетата на изкуствата, просперитета и любовта Венера и олицетворяват елемента въздух. Дали въздухът ще става по-хладен, дали е под налягане или просто ни снабдява с жизненоважния за живота ни кислород е въпрос на индивидуална интерпретация. Едно е сигурно – с настъпване на есента под знака на Везни животът притихва, замира, притъмнява и за миг сякаш спира… Но летаргията е временна и има само една цел – да вземе своето поредно правдиво решение за живота от тук нататък и да започне отначало. Решение, претеглено на чувствителното мерило  на небесния знак Везни – един от най-духовно извисените в зодиака.
https://www.ilady.bg/2017/09/30/златна-есен-под-знака-на-везни/

Ей, ама сме готиниии, няма други като нас Grin

# 653
  • България
И скромни  Grinning.

Снощи Скорпи ме разкри. Гледам си "Къща край езерото" и вече към края така съм се вживяла, че чувам отстрани- "О, колко си била романтична"  Mr. Green. "Да си остане тайна" му казах и продължих да гледам, но вече с по-разсеян вид.
  Затова си гледам някои филми сама. Няма нужда, да ми знаят слабите места. Особено жилещи разни  Mr. Green.
  Вие вълнувате ли се, когато гледате филми?

# 654
И скромни  Grinning.

Снощи Скорпи ме разкри. Гледам си "Къща край езерото" и вече към края така съм се вживяла, че чувам отстрани- "О, колко си била романтична"  Mr. Green. "Да си остане тайна" му казах и продължих да гледам, но вече с по-разсеян вид.
  Затова си гледам някои филми сама. Няма нужда, да ми знаят слабите места. Особено жилещи разни  Mr. Green.
  Вие вълнувате ли се, когато гледате филми?

Оо, ако става дума за рев си рева редовно на филми ...определено много се вълнувам ...Nerd

# 655
  • България
За емоция някаква, не само за сълзи.
Снощи не съм плакала, а се бях вцепенила на стола, мълча си, не мигам и така чакам Киану да оцелее и най-после да се срещнат със С. Бълок.
А примерно на крими сериали съм, като футболен коментатор  newsm62
Скорпи се хили и ми прави забележка, обаче аз го питам, защо крещи когато дават футбол по ТВ  newsm53.
Рядко правя така  smile3518, защото не си падам по филми с тъжен финал.
Е, когато убиха Торин Дъбощит ми беше доста криво, но пък си го гледах сама и  smile3518 smile3518 smile3518

# 656
  • offshore & overseas
Аз ужасно много се вълнувам и ужасно много се вживявам, както във филми, така и в книги (понеже скоро не съм имала възможност да се наслаждавам на първото, а и желание, честно казано).

Дълбоко романтична натура съм, ама истински, а не само на повърхността, тоест разните му там лицемерни жестове не ме впечатляват, ако зад тях се крие фалш и безразличие.

# 657
Аз ужасно много се вълнувам и ужасно много се вживявам, както във филми, така и в книги (понеже скоро не съм имала възможност да се наслаждавам на първото, а и желание, честно казано).

Дълбоко романтична натура съм, ама истински, а не само на повърхността, тоест разните му там лицемерни жестове не ме впечатляват, ако зад тях се крие фалш и безразличие.
Сякаш описваш мен.

# 658
Аз не съм много по филмите. Трудно мога да изгледам цял филм от начало до край. Трябва да е много интересен (за мен), за да го изгледам целия. Има такива, които са вълнуващи, но като ревна на някой, продължавам до безкрай после и за мои си неща, и става едно...

# 659
Аз тук се цепя от колектива. Хич не съм романтична, дори бях предупредила ММ в началото, за да няма неприятни изненади. Той милия май още се надява да се пречупи нещо в мен, прави понякога романтични изненади. И филмите не успяват да ме разчувстват. През целия ми живот едва два филма са успяли да ме разреват, но и двата не се любовни.

Общи условия

Активация на акаунт