Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 756
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
Попи, честита рожденичка на патерица, да ти е здрава, щастлива и грижовна кака!  bouquet

# 181
Благодаря, момичета, за хубавите пожелания!

# 182
  • София
People BabyЗдравейте на всички бъдещи мами. Съвсем прясна съм във форума, но ви чета от мнооого време. Терминът ми е на 30.10, но в петък като бях на ЖК докторката каза ,,ооо може и по-рано''..та малко се шашнах. Hushed Бях се притеснила, че ми е малък корема, а тя ме успокои, че съм имала просто малко околоплодни води, но не е ненормално. Надявам се скоро всички да гушкаме здрави мъници и заедно да се подкрепяме Simple Smile Hands Raised Hands

# 183
wild poppy, да ти е жива и здрава щерката!

Аз също имам още покупки да отразявам. Днес успях да изровя стерилизатора, в него е помпата и гумените уплътнители на антиколик шишетата, останали ми от баткото. Всичките скъсани. Общо взето антиколик шишетата ги отписвам и ще си купувам нови шишета. Даже се чудя дали да са пак Томи типи, че помпата ми е Авент и може и шишета Авент да купя, поне да мога да ги слагам направо на помпата като/ако цедя.

# 184
Момичета, при вас как стоят нещата със секса? Flushed  Предполагам, че тези, които имате проблеми с бременността, не практикувате в момента. Има ли такива, при които всичко е както преди? Скоро се замислих, че с таткото не сме се отдавали на ласки от март месец. Тогава имах леко отлепване, след това в 5 месец се появиха контракциите и не смеехме. Сега уж всичко е наред, но някак не ми се рискува. А и изобщо не се чувствам секси с огромни течащи гърди Unamused  Притеснявам се да не забравим как се прави след такава голяма пауза Laughing После след раждането пак ще има период на пазене докато минат лохиите, а и недоспиването... Дали въобще се връща нормалния сексуален живот според вас?

# 185
При нас няма такава екстра откакто знаем за детето. Патили сме си от предната бременност и за това не си позволяваме такива ласки. Ще изтърпим още, щом е за детето.

# 186
  • София
People BabyЗдравейте на всички бъдещи мами. Съвсем прясна съм във форума, но ви чета от мнооого време. Терминът ми е на 30.10, но в петък като бях на ЖК докторката каза ,,ооо може и по-рано''..та малко се шашнах. Hushed Бях се притеснила, че ми е малък корема, а тя ме успокои, че съм имала просто малко околоплодни води, но не е ненормално. Надявам се скоро всички да гушкаме здрави мъници и заедно да се подкрепяме Simple Smile Hands Raised Hands

Добре дошла Blush

И аз съм с термин 30.10. най-на края на месеца.
Стискам палци всичко да е ок с всички Flowers Hibiscus

# 187
И при нас няма секс от декември, когато имах пункция и започнах подготовка за трансфер. Няма и да има още доста време. Но предполагам, че ако бях с нормална и безпроблемна бременност, без предишни загуби, спокойно бихме се обичали, без колебания.
Попи, честита ти рожденичка и от мен на патерици. Да ви е много здрава, щастлива и отлична ученичка !

# 188
И ние с ММ не сме правили секс от нова година някъде.Но малко остана.Да се роди жив и здрав бебчо и ще се обичаме. Grinning
Днес станах леля.Видях я за малко принцеската и направо ми се разтопи сърцето.Heart Eyes

# 189
Стефи, честито, лелче Hug
Да е много здрава и много щастлива малката госпожица и много радост да носи на всички ! Heart

# 190
Аз се чудя къде се загубихте тези дни, а то 13 страници са изписани в новата тема.

Аз, да чукна на дърво, карам много лека бременност. Не съм повръщала и не съм имала отлепяне в началото. Плацентата ми е по фундуса ("тавана") на матката. Обаче как ме болят стъпалата и кръста, не е истина.С моята работа и предните лета имах подобни болежки, та тайничко се надявам, че като изляза в майчинство на 22ри, ще ми поолекне.

# 191
Лельо Стефи, честитооо!
Попи, честит празник и на теб и каката ! Simple Smile
Бъдете живи и здрави!
 За пазара- вчета най-накрая ходихме в Айко за шишета ( бяха свършили Sad  ) и ьа чаршафи , от тях си купихме, жестоки са Simple Smile , обаче се сещам аз ,че в Хиполенд има промо на шишета Авент и купихме от там, но серията natural, та струват 58лв.
За секса- ние от време на време се обичаме, но от месец може би нищо не сме правили, защото и моите контракции зачестиха и някак си ми беше некомфортно. Но снощи.... голям смях падна.... Решаваме, че не може повече и ще се обичаме Flushed
Само ще кажа, няма удобна поза и вече не съм сигурна , че от там може да излезе бебе, колкото и да съм запозната за начина физиологично Joy

# 192
Да ви развеселя малко, отивам аз днеска на ЖК в майчин дом в 8:30...и казвам за еди си кой си лекар и жената казва: О ма той е две седмици в отпуска, замества го еди си кой ама той е следобед:)))) Питам я защо не се обаждате да кажете и тя каза: ами никой не ми е дал такава оторизация:)))) Много се чудих дали следващия час който да запиша да не е чак за болничния и да не се занимавам повече:) И без тояа ходя на ЖК само защото ми дават направления за кръв и урина и ми издават 45 дневния болничен. Та не го видях бебока, но сряда съм на последната фетална морфология и се надявам да се похваля с дебело бебче:)))

# 193
Ема, и на мен бяха пропуснали да ми звъннат, но пък заместващия лекар пак беше сутринта - поне това...
Но пък редовно не ми се обаждат кога ми е комисията, та аз съм свикнала и си звъня да питам.

Момичета, много хубави поводи - поздравления за всички!
А интимния живот не го мислете - възстановяваме се и така. Сега и аз съм в особено положение и изпитвам дискомфорт, но това си е от бременността. Не вярвам нещата да бъдат както преди раждането, то всичко се променя и е нормално, най-малкото животът с бебе си е, хаха, приключение. Но не усещам липса на интимност между нас, дори напротив, и смятам, че за всички ни хубавото предстои.

# 194
.....
За секса- ние от време на време се обичаме, но от месец може би нищо не сме правили, защото и моите контракции зачестиха и някак си ми беше некомфортно. Но снощи.... голям смях падна.... Решаваме, че не може повече и ще се обичаме Flushed
Само ще кажа, няма удобна поза и вече не съм сигурна , че от там може да излезе бебе, колкото и да съм запозната за начина физиологично Joy
Разсмя ме момиче💐
И ние не прекаляваме, с повечко фантазия стават нещата 😉Стига човечето да не реши да се включи в купона...тогава прецаква нещата😂😂😂
Излиза, и още как😄😄След месец всичко си идва на мястото😉

Общи условия

Активация на акаунт