Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 771
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз качих 18 кгСлаби крака огромен корем в лицето съм същата и съм като ходещо земно кълбо с две клечки отдолу. И всички ме питат близнаци ли са и как октомври ще ражда чак .
Измислихте ли имена?

# 601
Аз не знам вече колко съм качила, не мога и това да мисля. Един кантар ли нямат нормален :Д...

То и мен само ми натякват, няма време, пък аз сега влязох в 8-ми месец, колко пък да няма време. Ама като са решили.

ЩЕ пробвам пълзенето Grinning благодаря! Дано стане!

# 602
Ние сме 2200гр тежки, още сме по дупе и няма да сме октомврииче .... Sad искаше ми се да е на 01.10 секциото ако се наложи ,но е много рисково. Здраве да е 😁

# 603
Симона, кога ти е термина по принцип ?
И аз няма да съм в октомври най-вероятно, ама пък каквото е Simple Smile
Тъкмо ще имаме повече възможност за разходки и дано времето се задържи хубаво възможно най-дълго.

# 604
  • София
Абсолютно важно всичко да е наред с теб и бебето.
Аз не искам да в на 8 свекърва ми е тогава . С тия темпове към 5-7 съм го разчертала. Simple Smile

# 605
Ехооо, върнах се Simple Smile Не знам вие за какви мерки се тревожите, ама моя бебок по размер на бедрото и на главата съответства идеално на 33 г.с., но по коремче върви 2 седмици напред и излиза 2600 в момента! Но докторката не видя нищо обезпокоително, каза всичко е наред, огледа даже коремчето - видяхме си съвсем хубаво стомахче, черва, артерии.
Сега да ви кажа другата изненада - бебко не бил вече хич седалищно, това горе му било дупето, хаха! Обаче и не е чисто главично, застанал е косо. Секциото го обсъдихме като възможни дати - последните няколко от септември, така че аз със сигурно няма да раждам октомври. Идния път ще фиксираме датата вече. На 30-ти ще ходя да си взема 45дневния, иначе излизам от 25-ти.

Joony, баткото беше седалищно и аз много исках да раждам нормално и пробвах какво ли не да го обърна. За съжаление безуспешно. Но при някои дава резултат.
-пълзене на 4 крака (поне 15 минути).
-лягаш на гръб и дигаш таза нагоре.
-пускаш музичка в ниската част на корема
-йога
-светене с фенерче

# 606
И аз няма да раждам октомври,а последните септемврийски дни.Някъде там се надявам.На нашия бебок пък главата му е долу в дясно,коремчето и дупето по горе в ляво и краката в дясно.Това дупе все го върти и ми издува пъпа. Simple Smile

# 607
  • София
И аз така ама дупето му е над пъпа това щот е високо или ?

# 608
Лизи, благодаря за разяснението, вече ми се изясни картинката  Mr. Green Браво на всички за резултатите от прегледите, на мен тази седмица ми предстоят два и нямам търпение вече, дано и всичко да е наред!  Heart Eyes

# 609
И аз така ама дупето му е над пъпа това щот е високо или ?
И на моето дупето е някъде там,а с краката ме рита в ребрата.Незнам дали е високо,но ми казаха че главата му е ниско долу.

# 610
  • София
Аз на 28 ще ходя за 45 дневния и ще питам. Да излезе по лесно и бързо. Моето първото беше високото обикалях рдин час да се смъкне малко , но не риташе така това е ужас уж момиче , а то ми разказа играта.

# 611
Жанче за 05.10 Simple Smile
Малееее 2600 за 33 седмица си е сериозно бебенце 😁

# 612
  • София
Отгледано вече. Simple Smile

# 613
И аз това казвам и за това мерките са относително нещо.
Но лекарката ми ме попита колко голям се е родил баткото, а той си вървеше едър и се роди 4100 и каза, че няма нищо тревожно.

# 614
Като ви слушам как се готвите вече:) Много яко:) Лизи, бебока ти си го бива:))) Големец:) Жив и здрав да е:)

Общи условия

Активация на акаунт