Mъничко остана - ОКТОМВРИ месец аз ще ставам мама! - Тема 9

• 31 775
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Моето мнение е че всяка жена има нужда от неща спрямо това какво мисли и ще се пробва да прави. Ако смятате да не му давате никога да пие от биберон, няма смисъл от стерелизатор. Аз обаче искам да мога да излизам за повече от 2 часа и половина и се надявам както с първата бременност да му давам отвреме навреме биберон. Може и в тенджера да се преваряват, то е същото. Това е моето лично мнение,.но за.мен няма такова нещо бебето не иска нищо друго освен цица, то е както го свикнеш. Те като се родят незнаят къде се намират. Ако се спазва режим и бебето се храни на 3 часа, то ще свикне че гърдата му се дава само за хранене, ако през час и всеки път като зареве му се бута цица, ще.му е като биберон цицата:) Бебефон спорвд има огромен смисъл, когато сина ми беше малък се зави през глава с едно одеало и беше на 3 месеца, неможеше да се отвие и бетстваше?.благодарение на бебефона го чух..освен това когато се отиде някъде с приятели, можеш да го оставил да спи а ти да си долу с приятелите някъде. Единственото нещо което не  трябва да се купува е супер скъпа.помпа за кърмене защото има жени които нямат достатъчно кърма.

# 691
Моят бейбифон е Angelcare със сензор за движение. Спечелих го на търг от Ибей доста изгодно, но не съм си купила преходници за английските контакти и още не съм го пробвала. Старият някъде изчезна по тавани и мазета. Да ви кажа, бейбифон не е необходим само за вкъщи - ползвахме го и като ходим по вили с приятели, и на морето - да слезем да вечеряме, след като приспим детето или да излезем на далечния край на верандата ако сме в къща, за да не шумим, като сме на гости и т.н. И това до около 4 годинки, когато вече мина на нашия режим.

# 692
Симона, какъв ви е бебефона? Ще погледна и този на Чиполино, за който Лизи спомена. Камера обмисляхме, но тя май си е само за вкъщи, на нас ни трябва да си носим с нас като ходим на морета, планини и т.н. Затова държим и на голям обхват. Ще дебна за такива намаления в Емаг, от 300+ намалено на 100 си е сериозна работа..

# 693
# 694
Бебефон, Mappy VBM-8700
https://www.emag.bg/bebefon-mappy-vbm-8700-6426228026617/pd/D6VGF7BBM/
Това е нашия . Явно пак е намален ,но не толкова . Мога да кажа ,че на село имаше обхват което ме успокои ,че ще върши работа 😁 Предимно мисля ,че там ще го ползваме

# 695
Благодаря ви, момичета, сега ги пратих на ММ да ги види, че на мен технически нещата не са ми много ясни  Mr. Green

# 696
Охх от вчера пак съм на вълна стволови клетки Sad както бях казала преди месец ,не съм сигурна в тях ,но ако имам парите бих ги вложила ... Та дочух,че има опция от порядъка на 200лв годишно да се изплащат. Сериозно съм се замислила 😂 20 години по 200лв си е ангажимент

# 697
Симона, схемата е следната: плаща се първоначална вноска при подписване на договор - 1000 лв. След това можеш да разсрочиш плащането на останалата сума (пак искат проверка на дохода ти) и разсрочването е само в рамките на 2 години.

# 698
Значи по-скоро 200лв на месец . Жалко ,не съм разбрала отново Sad еееееееееее хвана ме яд .

# 699
Точно така, 200 лв. на месец.

# 700
Симона, изобщо да не те е яд за столовите клетки, Това е вид застраховка, която обаче незнаеш ако недай боже ти потрябва един ден дали изобщо ще ти свърши работа. Никой неможе да ти гарантира, че даден организъм ще му стигнат тия стволови клетки за лечение или че дори ако му стигнат след време няма пак да се появят. Няма достатъчно още изследвания, не ги гледай тия брошури на тия мъродери банките за съхранение, написали са че лекуват 1000 вида заболявания а то 90% са още на клинични проучвания. Имам приятел който следва, даже вече работи Генетика в Щатите, и той с първото дете ми каза ако имаш излишни 5 бона давай но ако нямаш не се занимавай. Съответно ние тогава нямахме възможност и наще ми предложиха но реших че ако ще им харча парите поне да разуча добре и накрая се отказах. Говори с още куп лекари, от ФМ, зъболекаря ми който пък изследваше точно за някакви зъболявания на зъбите със стволови клетки и всички ми казаха не се занимавай. Повярвай ми сега ходих да пак на посещение защото с това дете мислим този път да замразим понеже имаме възможност и нищо не е се е променило. А самите банки за стволови клетки са няма такава напаст божия, нагли хора, преследваха ме в рамките на една седмица един през друг ми звъняха всеки ден да ме питат какво съм решила. И само плямпат как ще ги пренасят до ненам къде и тн като ги питаш нещо за самите стволови клетки две призказки незнаят да кажат. И така на хора които не са проучили им замазват очите яко. Така че дишай спокойно и дао никога не ти потрябва нещо такова, мисли позитивно, стигне ли се дотам да не мислиш че само стволовите клетки са, то са пари за лечения, божа работа, кой организъм как ще реагира, какво що, изобщо д ан ете е яд!

# 701
Ема изчерпателно защити и моите думи по принцип Simple Smile и сега съответно пак се разубедих ! Блаходаря ти 💋

# 702
Стволовите клетки са застраховка, която се надяваш никога да не използваш.
Не знам кои тъканни банки сте гледали, но в тази, с която ние подписахме договор, ни обясниха каква част от болестите са лечими в момента и кои са на клинични проучвания (като за това изтъкнаха, че не е сигурно, че ще премине от кл. проучване на практика за лечение) Обясниха ни и предимствата, и недостатъците. Като цяло и аз бях проучила доста подробно нещата от преди това (Даже си имам Excel таблица Simple Smile ) Ако имаш въпроси, мога да ти отговоря.
За нас не е безмислено, солидна сума е, но ако семейството има финансовата възможност, по-добре да замразиш, отколкото недай си Боже, на по-късен етап цял живот да съжаляваш, че не си ги дал.

# 703
  • Варна
Е.М.А, моля те сподели каква схема и какъв б12 си приемала, че в момента това ме вълнува. Хич не искам сама да си замоназначавам, но никой не ми обръща внимание на стойност 182. Иска ми се да почна да приемам, защото съм си внушила, че тази замаяност, която имам може и да е от дефицита на б12

# 704
Blewmymind, абсолтно съм съгласна че ако има човек пари по-добре са замрази, това е точно застраховка която никога не искаш да позлваш. Но не се знае един ден дори да ти се наложи да ползваш, дали ще.ти свърши работа не само защото някои болести са на клинични проучвания, а защото незнаеш дали количеството стволови клетки ще.стигне.  Но както и да е де, аз съм на мнение че ако човек може по-добре да замрази? Но също така съм на мнение че ако за хората това ще е почти непосилно, няма какво да се самоизяждат че немогат..Това не е изпитана 100%-това панацея. И да си замразил незнаеш като тръгнат да размразяват какво ще се случи...Признавам не всички търговски представители на банките за съхранение са боклуци, 90.от тях са такива:) Много съм им набрала:)

Общи условия

Активация на акаунт