RYANAIR - 9

• 62 412
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Да споделя и аз след полети София - Атина и Атина - София през последната седмица -никаква проверка на размера на багажа. Имаше хора с двойно и тройно по - големи багажи. Според мен около 90 % от пътуващите трябваше да бъдат таксувани за свръхбагаж, но на никой не направиха проблем. Естествено в самолета багажните се затваряха с много усилия...

# 136
При чекиране, сега не се вкарват

Ооохххх, чекирах , но бордните карти останаха с 2имена (име и фамилия,  без бащино) това проблем ли ще е?

# 137
Не е проблем.

# 138
А новите кошарки за багаж дали отново имат аванс от няколко см, както старите? Защото съм пътувала с куфар с позволените от Райън размери и имаше още място. (при старите)

# 139
Според мен има, моят куфар има джоб, който дори и празен, стърчи, и при проба - влезе.

# 140
  • Варна
Здравейте!
Купих 2 билета за моите родители до Баден Баден през октомври с запазени места, като влизам да ги чекирам им попълвам данните на личните карти, но в полето срок при тях е отбелязано безсрочни, а не виждам такава опция на сайта на райънеър. Какво да направя?

# 141
  • София
Въведи последната възможна дата. Няма проблеми за срока.
Но за да не се притесняват хората - пиши на чата.

# 142
  • София
Дали ще има пак билети по 5-10  евро по някакъв повод  Simple Smile

# 143
По 10 евро имаше тези дни до Великобритания, ако не се бъркам.

Благодаря, clevermary, за информацията. Така ми е по-спокойно.

Последна редакция: ср, 30 авг 2017, 00:44 от wistfully

# 144
  • Beyond the stars
Дали ще има пак билети по 5-10  евро по някакъв повод  Simple Smile

То и в момента има за някои дестинации в някои дни  Mr. Green
5е чак не, ама 10-12 евро. 5е може да се очакват евентуално за края на януари-март, когато по-малко пътуват хората, ама пък си е супер за разходка до топло място - Италия, Испания.  Peace

# 145
За края на март не очаквайте евтини билети - 01,04 е  католическия Великден.

# 146
  • Beyond the stars
За края на март не очаквайте евтини билети - 01,04 е  католическия Великден.

Аз началото на март имах предвид. Тази година покрай 8.03 имаше доста дестинации с 4.99 цена.
Ама и доста рано този Великден догодина, благодаря за инфото  Hug

# 147
Здравейте,предстои ми пътуване до Милано и понеже от малка не съм пътувала със самолет та да ви попитам за някои неща ако можете да ми помогнете?За гримове/знам за 100мл. и до 1 литър-но имам предвид пудра,молив и спирала/,сешоар и пакетирани храни/например сирене и кашкавал/ има ли възможност за носене в ръчния багаж?Благодаря ви предварително

# 148
Здравейте,предстои ми пътуване до Милано и понеже от малка не съм пътувала със самолет та да ви попитам за някои неща ако можете да ми помогнете?За гримове/знам за 100мл. и до 1 литър-но имам предвид пудра,молив и спирала/,сешоар и пакетирани храни/например сирене и кашкавал/ има ли възможност за носене в ръчния багаж?Благодаря ви предварително
Прочети  първия пост на темата.
Ако нещо не е написано там - попитай и ще ти отговорим.

# 149
Благодаря прочетох го и не открих нещата за който попитах - затова и го поставих като въпрос!
За гримове/знам за 100мл. и до 1 литър-но имам предвид пудра,молив и спирала/,сешоар и пакетирани храни/например сирене и кашкавал/ има ли възможност за носене в ръчния багаж?Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт