RYANAIR - 9

• 62 458
  • 730
  •   1
Отговори
# 120
За първи път ще пътувам със самолет и още не съм купила билетите.Гледам за полет с прекачване и ще сме без багаж, само с ръчен.В София все ще се оправим някак,но в Барселона незнам,там е прекачването ,какво се прави след като слезеш от самолета незнаем език .Трябва ли да търсим гише или директно на новия полет,имаме 4 часа престой
в случаят ако дадете авиокомпаниите с която ще пътувате бихме могли да разясним схемата .... разбирам че не сте ги купили но след като знаете престоят че ще е 4 часа предполага да сте наясно с полетите и авиокомпаниите , а за да пишите в темата тук означава че пътувате с раян , те кацат на 2 терминал , но дане гадаем другият полет с кого ще се осъществи .... ето защо дай повече яснота , така ще помогнем

# 121
Каква е разликата между старите и новите стойки за багаж на летището?

# 122
За първи път ще пътувам със самолет и още не съм купила билетите.Гледам за полет с прекачване и ще сме без багаж, само с ръчен.В София все ще се оправим някак,но в Барселона незнам,там е прекачването ,какво се прави след като слезеш от самолета незнаем език .Трябва ли да търсим гише или директно на новия полет,имаме 4 часа престой
в случаят ако дадете авиокомпаниите с която ще пътувате бихме могли да разясним схемата .... разбирам че не сте ги купили но след като знаете престоят че ще е 4 часа предполага да сте наясно с полетите и авиокомпаниите , а за да пишите в темата тук означава че пътувате с раян , те кацат на 2 терминал , но дане гадаем другият полет с кого ще се осъществи .... ето защо дай повече яснота , така ще помогнем

Вчера купих билетите София -Барселона и Барселона-Майорка с Раян са и двата полета

# 123
Каква е разликата между старите и новите стойки за багаж на летището?
При старите куфарът се мушкаше отгоре, а при новите - отпред и, ако той е по-надут, стърчи.

# 124

Вчера купих билетите София -Барселона и Барселона-Майорка с Раян са и двата полета

4 часа на един терминал и без багаж са си достатъчно време. Какво ще правите си е ваша работа, стига да сте навреме на гейта. Ако сте направили чекин предврително и нямате багаж няма нужда да минавате през гишета, точно като и на тръгване.

# 125

В случая и двата полета са от 2 терминал ..... излизайки в салона на терминал2В от пристигащи времето от 4 часа е повече от достатъчно да се изнесете в посока излитащи , намиращ се в другият край на салона в терминала на горно ниво ... така че важно е да няма закъснение полетът от София , но 4 часа са си добър марж и при някакво закъснение с пристигането ....

# 126
Здравейте, днес трябва да взема 2 билета  до Глазгоу. Прочетох 1 страница, но понеже трябва да действам през мобилното приложение а ми е малко трудно, питането ми като цяло е: като при Wizz ли е, има ли нещо, което трябва да имам в предвид?

# 127
Здравейте, днес трябва да взема 2 билета  до Глазгоу. Прочетох 1 страница, но понеже трябва да действам през мобилното приложение а ми е малко трудно, питането ми като цяло е: като при Wizz ли е, има ли нещо, което трябва да имам в предвид?

Всичко е описано много хубаво и детайлно. Давайте смело!

# 128
    Стигам до плащане, а единствените данни, които съм въвела са име и фамилия. Кога се въвеждат трите имена, данни за лична карта....?

# 129
    При чекиране, сега не се вкарват

# 130
    Мерси ❤️ Утре при чекирането пак ще питам

# 131
    • На остров
    Аз съм забравила да пиша след последният ми полет с Раян до София.
    Спокойно мога да сложа в класация на най неприятните. Ужасно непрофесионално обслужване, препълнен самолет, хора самозабрвили се на тема ръчен багаж и какво ли не още.
    Ред 11 е със прозорец акоза някой това има значение.

# 132
    Ред 11 е със прозорец акоза някой това има значение.
    Това твърдение е вярно само частично, доколкото 11А е без, а 11F е с прозорец.

Освен това, когато следващата дума започва със съгласните С или З, предлогът „С” се удвоява, например: СЪС захар, СЪС сол, СЪС самолет.

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 08:32 от Nedy Ivanov

# 133
    • На остров
    Неди абсолютно вярно си е, все пак знам как летях. Ти в позицията си на какъв точно твърдиш, че не е вярно.
    Аз см била в конкретен полет и на този самолет 11 място си имаше прозорец аз, седях там. Качвайки се на самолета бях от лявата страна.

# 134
    Неди абсолютно вярно си е, все пак знам как летях. Ти в позицията си на какъв точно твърдиш, че не е вярно.
    Аз см била в конкретен полет и на този самолет 11 място си имаше прозорец аз, седях там. Качвайки се на самолета бях от лявата страна.
    Което само потвърждава написаното от мен по-горе.

Общи условия

Активация на акаунт