RYANAIR - 9

• 62 462
  • 730
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте! Искам да попитам, след като от Раян са заявили, че ще възстановят сумата на билетите, колко е срока на връщането им? Благодаря на всеки за информацията и се извинявам, ако в някоя от старите теми има същото питане 😊

Нямам опит с връщането, но би трябвало до 1-2 дни след като са ти писали че  връщат сумата да е върната, след това отнема няколко дни и парите да се появят в картата
изчакай ден-два и ако на са пристигнали парите ,им пиши пак и искай конкретна информация кога ще ги върнат..може нещо те да се бавят

# 106
За първи път ще пътувам със самолет и още не съм купила билетите.Гледам за полет с прекачване и ще сме без багаж, само с ръчен.В София все ще се оправим някак,но в Барселона незнам,там е прекачването ,какво се прави след като слезеш от самолета незнаем език .Трябва ли да търсим гише или директно на новия полет,имаме 4 часа престой

# 107
  • HH
За първи път ще пътувам със самолет и още не съм купила билетите.Гледам за полет с прекачване и ще сме без багаж, само с ръчен.В София все ще се оправим някак,но в Барселона незнам,там е прекачването ,какво се прави след като слезеш от самолета незнаем език .Трябва ли да търсим гише или директно на новия полет,имаме 4 часа престой
Първо проверете въпросното летище дали е само с един терминал, вероятно е с повече. Трябва ви и инфо, дали вторият полет тръгва от терминалът, на който каца първият. Ако е така като слезете от самолета тръгвате по табелите Transfer. Ако трябва да идете на друг терминал гледате табелите за изход и на изхода следите за табели към следващият терминал. На теория звучи лесно, на практика съществуват ужасно устроени летища. Късмет

# 108
Трябва да минете паспортна проверка, защото пристигате от страна извън Шенген, след това се редите пак на опашката за проверка на багажа и се отправяте към гейта за следващия полет...

# 109
Поръчвали ли сте билети от този сайт http://ryanair-poleti.bg/  пише 100 процента гарантирана връзка така мога да си купя наведнъж билета а иначе трябва 2 отделни

# 110
Съмнителен ми е тоя сайт, къде пише какви гаранции за прекачване предлагат?

# 111
  • София
Не съм го ползвала, но на сайта на Райянеър постоянно предупреждават, че те имат само един сайт, но има много имитиращи, които крадат и източват карти. Виждам, че този сайт дори не е https. Плюс това не съм убедена, че има защитен трансфер.

# 112
Значи ще купувам 2 отделни билета дано се справя.  Много благодаря за помощта

# 113
  • София (Възраждане)
Планирам да си купя билети от Кастейон до София за началото на декември. Споделете, моля, има ли някакъв риск през декември да няма трансфер с автобус от Валенсия /тур агенцията продава онлайн билети най-късно за октомври/?   

# 114
  • София
Ryanair въвежда студентски намаления Студентите трябва да имат
https://esn.org/esncard карта

# 115
Това намаление е само за студенти по Еразъм програмата.

# 116
  • София
Да,изискват карта. Но младежите коментират, че тази карта може просто да се купи. Цената и била в порядъка на 4-5евро.
"Ами студентски са. Картата може и да се купи и ей така в някои ESN секции (без да си задължително Еразъм). Струва няколко евро."

# 117
Днес купих билет...на сайта ми изписа успешна резервация, а в пощата не съм получила код за потвърждение

# 118
  • София
Днес купих билет...на сайта ми изписа успешна резервация, а в пощата не съм получила код за потвърждение
Често се случва. Доста е коментирано тук. Щом в профила си виждате резервацията, няма за какво да се притеснявате.

# 119
Често се случва. Доста е коментирано тук. Щом в профила си виждате резервацията, няма за какво да се притеснявате.

Благодаря  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт