СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 7

• 60 721
  • 771
  •   1
Отговори
# 555
Гледам, че на инстанциите им се налага да се потрудят допълнително.
Къде го гледаш това?
Гледам интервю съдържащо отказ от подаване на оставка.

# 556
Добре, какви са възможните сценарии? В понеделник му искат оставката. Той не я дава. Те му изпращат протокола и искат от него писмени обяснения. Той в какъв срок трябва да отговори?

# 557
Не гледа ли Стоянов по ТВ ?
Ясно каза - няма да подам оставка!
Поемам всичко на Тодорова , няма да има финансово разлика за нея .
Няма да вземам болнични и отпуск вече, в понеделник съм на работа, даже Ви е поканил на среща.
Хич няма да е лесно да го махнат, ама хич.
А дори да имат глупостта да го уволнят дисциплинарно, смяташ ли че родители и деца, ще продължиме да си ходиме на училище, все едно ,че нищо не е станало ?
И тогава ще са десетки учители и стотици родители !
Може и Кастрева да изгори, за да се потуши напрежението.

# 558
За удобство и архив:
Скрит текст:

Скъпи мои, докажете си твърденията. Аз знам с абсолютна сигурност, че повечето  коментари са пълни лъжи и не правят чест на тези,които се занимават с такава дейност. Но какво да се прави, такова е нивото на онези,които поддържат кадри на бившата БКП.
Истината е една, колкото и кал да хвърляте, няма да я промените.

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 11:33 от wildmama

# 559
Няма да вземам болнични и отпуск вече, в понеделник съм на работа, даже Ви е поканил на среща.
А дори да имат глупостта да го уволнят дисциплинарно, смяташ ли че родители и деца, ще продължиме да си ходиме на училище, все едно ,че нищо не е станало ?

Добре де, няма ли и един журналист от страната на ощетените от Тодорова, който да се задейства и да обясни всички нередности, извършени от нея през годината. Ако почакате още малко, наистина може да останете без директор и да я върнат на работа. Може би трябва да акцентирате, че точно Тодорова е човекът, който е всял разделение сред колектива, децата и родителите. Виждате какви битки се водят във форума за тези класирания по състезания. Ако всичко протичаше честно и коректно, с независима и безпристрастна комисия, нямаше да го има това. Не мога да ви мисля колко ще се задълбочат конфликтите, ако върнат Тодорова. Но вие си знаете, де.

# 560
МАНЯ  МАНЕВА  кога дойде от Ямбол и стана експерт в МОН
Отишла е след като съвсем официално е кандидаствала, класирана е и назначена след конкурс.
Абсолютно коректна като човек, който си върши работата.
Това, че за толкова години само с недомлъвки се споменаваше за нередностите в СМГ, по среднощните контестации пък пристващите можеха да видят как се вихрят учителите на СМГ, означава че циркът не е от сега, просто сега изплува на повърхността.

# 561
... и то с подпийналата и напушена компания съученици са подпалили два мокета в хотела на бялото училище в Пампорово. Тя е платила щетите за да не се разчуе....
Извинявайте, че се намесвам в темата ви за великия директор, аз съм просто майка на ученик в СМГ, присъствал на бялото училище. Това цитираното не беше така. Единствено частта с подпален мокет и то един.
И продължавайте в същия дух. Г-н Стоянов има нужда от вас.
Laughing На страха очите са големи Wink До утре може цял хотел да изгори  Laughing

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 11:46 от Warwick

# 562
... и то с подпийналата и напушена компания съученици са подпалили два мокета в хотела на бялото училище в Пампорово. Тя е платила щетите за да не се разчуе....
Извинявайте, че се намесвам в темата ви за великия директор, аз съм просто майка на ученик в СМГ, присъствал на бялото училище. Това цитираното не беше така. Единствено частта с подпален мокет и то един.
И продължавайте в същия дух. Г-н Стоянов има нужда от вас.
Laughing На страха учите са големи Wink До утре може цял хотел да изгори  Laughing

Учи, оши, щом е незаконно, никой не може да е над закона, та дори и най-емблематичната учителка в най-елитното училище!

# 563
За които явно много по-удобно ще бъде тя да бъде подадена, вместо да им се налага да уволнят директора. Щом има протокол с установени нарушения не виждам причина да не задействат съответната процедура вместо да излизат с призиви по медиите.
Нямаха избор миналата седмица - медиите нахлуха в МОН и РУО и търсеха коментари. Директорът все още беше на барикадата и нямаше връзка с него. Естествено, че не могат да го уволнят в ефир, затова поискаха сам да се оттегли (колкото да кажат нещо, от което да стане ясна развръзката). Както казаха и Кастрева и Михайлова, оттук нататък ще спазят закона и ще го уволнят.

# 564
За удобство и архив:
Скрит текст:

Скъпи мои, докажете си твърденията. Аз знам с абсолютна сигурност, че повечето  коментари са пълни лъжи и не правят чест на тези,които се занимават с такава дейност. Но какво да се прави, такова е нивото на онези,които поддържат кадри на бившата БКП.
Истината е една, колкото и кал да хвърляте, няма да я промените.
Не съм в съд за доказвам . Копирах коментари от статия. Всички имаме глави на раменете.
Коя е "истината" ?

# 565
  • София
Добре, какви са възможните сценарии? В понеделник му искат оставката. Той не я дава. Те му изпращат протокола и искат от него писмени обяснения. Той в какъв срок трябва да отговори?

Ако съдя от тук http://duma.bg/node/151550

За ДУМА Вълчев обясни: "Оставката на Стоянов я поискахме не заради това, че е уволнил учителката Тодорова, а защото той с действията си провокира напрежение между учителите и между тях и родителите и не съдейства за разрешаване на възникналия конфликт." ,

възможен сценарий: уволняват Стоянов, без това да е равносилно на връщане на Тодорова. Все пак Вълчев пое част от проблемите, породени от действията на националната комисия.

# 566
Къде го гледаш това?
Гледай сега и това, в което Кастрева казва, че ще го уволни. Simple Smile

# 567
Къде го гледаш това?
То е с по-стара дата, тогава си мислеше още ,че работата е лесна.
Достатъчно опитна е и мисля, че вече е наясно  със ситуацията и ще възприеме съвета си даден на Стоянов да с е въздържа от медийни изяви до потушаване на конфликта.
Има ли нейно изказване след интервюто на Стоянов ?

Последна редакция: нд, 27 авг 2017, 11:51 от 6σ

# 568

Добре де, няма ли и един журналист от страната на ощетените от Тодорова, който да се задейства и да обясни всички нередности, извършени от нея през годината. Ако почакате още малко, наистина може да останете без директор и да я върнат на работа. Може би трябва да акцентирате, че точно Тодорова е човекът, който е всял разделение сред колектива, децата и родителите. Виждате какви битки се водят във форума за тези класирания по състезания. Ако всичко протичаше честно и коректно, с независима и безпристрастна комисия, нямаше да го има това. Не мога да ви мисля колко ще се задълбочат конфликтите, ако върнат Тодорова. Но вие си знаете, де.
Ма не ги мисли, нека си акцентират на каквото си искат. Ако не те касае всичко това, кротни се Wink

# 569
Къде го гледаш това?
Като(ако):
1. го уволни
2. сложат нов
3. върнат Тодорова
Тогава ще има обрат, който аз не очаквам.
Днес уволнената е Тодорова.

Общи условия

Активация на акаунт