Лека нощ и сладки сънища на всички!

После ще споделя 

Тенкю баба!
, всеизвестно е, ама не мож ме накара да сръбна чай бе. Колко се мъча да му намеря поне малка причина да го харесам
, ама не става и туй то.Я има,
я няма 10на пъти да съм пила и то по принуда. Но затова пък си отнесох от сутринта две кафета , едното от които от машината с вкус на шоколад и аромат....

Речено казано минава и заминава. Нали в семейството и в родата ти всичко е наред, това е най-важното!
( анонимно ) Днес ти завеждаш смехотерапията

), а на малки глътки и го задържаш в устата, все едно го дъвчеш. Това се прави с цел още в устата сокът да се смеси със слюнката и да започнат процесите на усвояване. Предполагам знаеш, но и аз да напомня. Към сок от моркови се добавят и няколко капки олио, или зехтин. Това е така, защото вит А е мастно разтворим. Опитай. Приятно пътешествие! Събирай впечатления, а когато се върнеш, ще ни разказваш. Соковете ще те почакат 

Пази си силите за купони 
В по-близък план си говорим за предстоящата среща, на 3.09. неделя от 16.00 в Китайския р-т на Жолио Кюри. ЯЖКА се прибира сутринта, да си отиде у дома, да се приведе в ред, да преспи и да се върне, за да се срещнем. Мисля си, дали пък да не направим срещата някъде по-централно? Предложих Китайското ресторантче, защото се харесва от всички и не е много скъпо. За Юбилейната среща също съм дала пояснения, но за сега сме "замразили" организацията, поради това, че има още време.Препоръчани теми