Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Развеждаме се

 • 13 592
 • 83
 •   1
Отговори
# 75
 • Sofia
 • Мнения: 4 698
И не не ми е за играчката. А за това, че детето тепърва много ще се радочарова, ако този човек остане в живота му... макар и за няколко дни в месеца....
Ще се разочарова, пък ще го преглътне. И да не се разведете, ще се разочарова и стресира, ако майка му е пребивана системно или ако я намери удушена между банята и мокрото помещение.
Според теб кое ще преглътне по-лесно?

# 76
 • Мнения: 25 501
Към авторката: Развеждайте се, докато е време! Детето ще си отгледаш, предполагам вашите няма да те оставят на улицата. Ще си намериш и мъж след време. Въпросът е дали си си научила урока и дали ще можеш да избягваш такива токсични връзки занапред...?!?  newsm78

# 77
 • Монреал
 • Мнения: 1 384
Последния път не издържах, плеснах му шамар и бяхме дотук. Не комуникирам с него, за да се изкуша отново да го плесна по бузата. Не приемам този метод като начин за разрешаване на конфликти.

Предполагам, че за повечето мами този изблик на битово насилие всъщност е провокиран и оправдан. Най-малкото незначителен.

Ако обаче мъжът ти беше посегнал...

# 78
 • Мнения: 1 696
Вече писах, че ми е посягал. Само, че когато осъзнах, че отново ще бъда предизвикана да посегна, аз спрях всякакви контакти с него, а от негова страна не е проблем да живеем под един покрив и да упражнява психическо, икономическо и физическо насилие спрямо мен.
Предполага, разбираш какво се опитвам да ти обясня.
Не обичам да се разводняват темите.
Авторке, бягай докато е време. Той е искал да живеете на друго място, защото в твоето жилище ти си защитена. На неутрален терен или при него ще си в пъти по-уязвима.

# 79
 • Монреал
 • Мнения: 1 384
Предполага, разбираш какво се опитвам да ти обясня.
Напълно те разбирам и в нищо те те обвинявам. Предполагам си имала причини да превъртиш.

# 80
 • Мнения: 1 696
Авторке, нямаш път назад. Иначе ще живееш в непрестанен тормоз, насилие и стрес и детето ти ще израсне увредено. Сега имаш шанс да започнеш отново и на чисто. Имаш свое жилище, млада си, животът е пред теб. Спри всякакви контакти със съпруга ти, защото той ще използва всяка възможност, за да те манипулира, тормози и да си избива комплексите.

# 81
 • Мнения: 822
Според мен и двамата сте много млади и мъжът ти се държи като глезено дете, а не като баща на детенце.но пък имането на дете е много голям стрес за една двойка. За мен пък с оглед на младостта на двамата е по-добре да походят на психолог или нещо подобно, да поработят над връзката. За побоя е безумие, разбира се. Там е ясно, че категорично не трябва да се повтаря.но все пак щом са се оженили и решили да правят семейство си трябва работа и тийм ефърт. Да поговорят и поработят със специалист, а не късания всеки два дена и цигански драми. Свърши тая. Вие сте свързани идващите 18 години, щом си го избрала за татко на твое детенце.

# 82
 • Мнения: 29
Последния път му дадох списък с покупки за малката, понеже изисква да я вижда-негово право. Но си има и отговорности към детето. От списъка нищо не донесе, а да не говорим, че докара детето с голямо закъснение от уречения час. Крещя ми дори насред улицата като му направих забележка

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 09:22 от Kaya11

# 83
 • Мнения: 1 696
Кая, не искай нищо да ти купува, ами си подай искова молба за развод и си искай издръжка от датата на фактическата ви раздяла, а не от датата на подаване на исковата молба. Т.е. искай издръжка от момента, в който е спрял да ти дава средства за детето. Имаш право да искаш издръжка една година назад от подаването на исковата молба, с лихвите.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт