8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 262
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • Чикаго / София
Ирка, пропуснала съм. Защо Дени е в ново училище? Жепая ѝ много успехи и много нови приятели. Hug

Иринка благодаря за пожеланията! В ново училище е защото се преместихме в друг квартал. Тук нали училищата са по местоживеене и затова и сменя училището. Преместихме се заради училищата, водят ги по-добри, пък да видим какво ще излезе Simple Smile

Бети милото момче и родители. Дано се възстанови и няма последствия! Много тъжно ми стана Sad

Честит Имен Ден на всички именници днес - знам че са много и няма да успея да ги изредя всички - да са здрави и с късмет!

# 286
Нашето училище качиха списъка с учебници на сайта.
Отиеам да ги гледам през нещо по-нормално за гледане от таблета.

# 287
Нашето училище качиха списъка с учебници на сайта.
Отиеам да ги гледам през нещо по-нормално за гледане от таблета.
Ако вземеш калкулатор да смяташ сумата, първо пийни нещо за успокояване. Trollface При вас и учебниците са повечко.

# 288
Честити празник на всички, които носят името  Александър и  Александра, както и техните родители! Да са здрави и щастливи, да растат силни и разумни!

В тази възраст вече почваме да се молим да бъдат разумни и да имат късмет. Дано се възстанови бързо приятеля на Косьо и освен уплахата да няма други последици.

Ирка, успех на Дени в новото училище. Има един период на преболедуване, но дано децата са добронамерени и я допуснат да общува с тях.

Нито учебници има публикувани на сайта, нито класовете. Дано направят родителска среща след  20 септември, че да съм на линия.

Благодаря за пожеланията. Надявам се всичко да е наред.

След култовият розмарин за седмокласниците, сега майките трябва да пият напитки с мента и валериан Satisfied.Satisfied

# 289
Дидева, мерси за съвета.
Ще трябва първо да му ударя едно и тогаеа да смятам, ха ,ха.

# 290
...Благодаря за пожеланията. Надявам се всичко да е наред.

След култовият розмарин за седмокласниците, сега майките трябва да пият напитки с мента и валериан Satisfied.Satisfied
Аааа, ти конкретно, ще трябва да изчакаш и с ментата и валериана Stuck Out Tongue Closed Eyes То не остана де!
Хайде стискаме палци... и ако можеш пращай таткото на родителски срещи, твоите нерви трябват за друго (а и бая време ще трябва да изчакаш с "подкрепителните" течности Wink)

# 291
  • столицата
Еее, пак си измислихте повод за напитки Simple Smile
Ние днес се сдобихме с чифт затворени обувки. Оказа се, че след лятото нищо не й става. Не беше лесно, но поне вече не е боса и сега можем по-спокойно да се оглеждаме сред есенно-зимната гама.
Още не съм на вълна да мисля за учебници. Поне 15-тина дни още...Вероятно ще им ги кажат на 15.09. Не сме в училище с  актуално поддържан сайт. А Дидева не дава сисадмина на НПМГ-то..

# 292
Еее, пак си измислихте повод за напитки Simple Smile
Ние днес се сдобихме с чифт затворени обувки. Оказа се, че след лятото нищо не й става. Не беше лесно, но поне вече не е боса и сега можем по-спокойно да се оглеждаме сред есенно-зимната гама.

Сподели моля те, къде намерихте затворени обувки за тесен и голям крак Simple Smile? Лятото носеше 39 номер, но вероятно вече е пораснало стъпалото...

# 293
А Дидева не дава сисадмина на НПМГ-то..
Имам странното усещане, че вече е сисадмин на друго място. Disappointed

# 294
  • столицата
Лошо,Седларов,лошо.Imp

# 295
  • столицата
Адел,обиколихме магазините за обувки по Алабин и най-вече по Екзарх Йосиф-улицатй под Халите. Там има концентрация на такива магазини. Истината е,че след 3-4магазина и установяваш,че моделите се повтарят. Само,че има модели,които в единия магазин са на 50/. намалени,а в другите не са. Ние си харесахме и й станаха 2модела. И от двата имаше само по 1останал чифт. Купихме сини,спортни с връзки обувки. Имаше хубави модели на габровски фирми от естествена кожа в края на улицатй откъм .М.Луиза.

# 296
Ние хубаво вече имаме списък с учебници, но от 14 броя намирам засега точно 5 по сайтовете .
Скрит текст:
Средна цена 12,00 лв., без тези по езика
Добавям и този по немски за открит, защото ще го купуваме организирано.
Продължавам да дебна.

Последна редакция: чт, 31 авг 2017, 09:07 от Чиби

# 297
  • София
Моят младеж вчера се е сдобил с два чифта нови дънки от Илиянци. Обувки няма и засега няма да има, а с маратонки и кецове се обзавежда от баскетболните сайтове. Вечерната проверка установи, че дънките са къси, ама това е само според мен. Той смята, че са му идеални. По-големите размери са били по-дълги, ама и по-широки и не ги иска. Та ако видите младеж с къси дънки, моят ще да е....

# 298
Честити им нови придобивки на връстниците.

# 299
  • София
Привет и от нас HugОт вчера пак сме си в София
Честито на имениците от вчера,да са здрави и много щастливи!
Адел и от мен леко раждане и всичко като по вода да мине.Здрава мама и бебче на финала Hug Praynig
Нови придобивки- 150лв за униформа Mr. Green
Още за учебниците незнам нищо,но какъв е тоя фарс на Просвета с черно-бели учебници за бедни и цветни учебници за по-богати... ooooh! Sick Sick Sick
Дано не учи каката по това издателство....малкия знам,че е по Просвета Confused
Бети дано се оправи детето.Бог да ги пази всичките ни наборчета и деца изобщо... Praynig
Почвам да се настройвам на училищна вълна,ама децата още не  Joy  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт