8 клас - Море, планина или игра, заслужен избор след зора!

• 70 250
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
Да се похваля, макар и на четвърто класиране, сме приети в желаното училище - НФСГ специалност Икономика и мениджмънт с английски език. Ако има мами с дечица там ще се радвам да се запознаем.

# 376
Да се похваля, макар и на четвърто класиране, сме приети в желаното училище - НФСГ специалност Икономика и мениджмънт с английски език.

Честито. Успех и много приятели в новото училище.

Амбър, намери ли учебника по МАТ?
Тук го има:
http://bukvara.com/matematika-za-8-klas-anubis-chavdar-lozanov.html

Последна редакция: пт, 01 сеп 2017, 20:13 от Чиби

# 377
Да се похваля, макар и на четвърто класиране, сме приети в желаното училище - НФСГ специалност Икономика и мениджмънт с английски език.
Много благодаря
Честито. Успех и много приятели в новото училище.

Амбър, намери ли учебника по МАТ?
Тук го има:
http://bukvara.com/matematika-za-8-klas-anubis-chavdar-lozanov.html

# 378
От нашия списък точно на Bukvara има в наличност засега най-много учебници.
Днес добавиха и още един.

# 379
Този е старият.То се вижда, че корицата, авторите и съдържанието не съответстват на показания от Амбър.

# 380
Ясно, благодаря.
Има време да доставят новите.

# 381
  • Русе
  Знаех си аз, че в 7 клас учеха поне за две три години напред. Ей го на, освен по биология, история и география и по български са взели материала за 8 клас.
Светослав много се зарадва на липсата на учебник по математика.

# 382
Светльо да не бърза да се радва.
До 15.09 сигурно ще ги пуснат в продажба.

# 383
  • Пловдив
Те не че са взели материала по български за 8 клас, а преместиха част от нещата от 7 клас в 8. Много ми е интересно техните входни нива ще са на материал от 7 клас по старите програми или новите?!? Дори и да е по новите, няма да е проблем, защото те от гимназиалния етап нищо не са смъквали в 7, а са размествали между 5,6 и 7 клас и няма как да се окаже, че не са го учили. И все пак може да им повлияе това, че трябва да преговарят нещо от преди години. Който е учил системно...
Има ли някъде разяснение по този въпрос за входните нива?

# 384
Няма, то и досега нямаше кой знае какво по въпроса. Не мисля, че ще има някаква промяна за тази година. Входното ниво трябва да е върху изучения досега материал. Няма как да е другояче.
Истина е, че са по нова програма, но новото тепърва предстои.

# 385
Няма, то и досега нямаше кой знае какво по въпроса. Не мисля, че ще има някаква промяна за тази година. Входното ниво трябва да е върху изучения досега материал. Няма как да е другояче.

Добро утро.
И аз мисля, че входното ниво трябва да е върху изучавания в досега материал.

# 386
Да ви попитам-къде мога да намеря цените на новите учебници за 8. клас?

# 387
  • Пловдив
Да ви попитам-къде мога да намеря цените на новите учебници за 8. клас?
Днес видях, че издателство "Просвета" най-накрая е обявило цените си. На други издателства не съм гледал сайтовете, единствено на "БГ-учебник", но техните са само по БЕЛ, където също има цени.

Зависи кое издателство търсите, но цените са горе-долу едни и същи.

# 388
Благодаря за информацията за учебниците на Просвета.
Отивам да гледам дали и Булвест и Анубис са направили същото.

# 389
  • Пловдив
Съдейки по цените, които от Просвета са обявили, трябва за учебниците за паралелка с интензивен немски да се плати нещо от сорта на 210-220 лева. Това е само с учебните тетрадки по немски, без учебните по останалите предмети, (ако има такива по БЕЛ и М гимназиалния етап).

Последна редакция: сб, 02 сеп 2017, 21:44 от Спливитет

Общи условия

Активация на акаунт