За какъв пол на бебето мечтаехте, като започнахте опитите?

• 4 895
  • 192
  •   1
Отговори
# 150
Аз поне в това отношение съм късметлийка или таткото е майстор Wink
Първо исках момче-имам го, после силно исках момиче-роди се бузуранка-Ивайла.Пожелавам на всички ви здрави бебчета, това наистина е най-важно Peace

# 151
Много искахме с мъжо момче и то такова ни се роди Wink

# 152
За първото исках момиче, но се роди момченце, което не бих заменила сега за никое момиче, а за второто си исках пак момче Hug

# 153
Исках близнаци-две момичета.Господ обича смелите Mr. Green точно такива ни се родиха Mr. Green

# 154
Мечтаех за бебе, за мое бебе, изобщо не съм имала предпочитания за пол дори и през цялата ми бременност. Друг е въпроса, че имах шесто чувство за момче и то таково се роди!

# 155
  • Бургас
И двамата с таткото искахме момиченце и такова имаме. Най-важното обаче си остава да е живо и здраво бебето, пола не е от значение.

# 156
Исках момиче е имам си го, но странно, то ми е като за момче буйно.

# 157
  • София
Момиче и двата пъти. От вторият опит успяхме.

# 158
За първото нямах особени предпочитания, но съм щастлива, че е добричко и любвеобилно кавалерче Praynig. Сега се надяваме на дъщеричка/сестричка, но още няма потвърждение... newsm78  Определено при сегашния опит /понеже беше само един Blush/ си мечтаехме за момиченце - и баткото помагаше с молитви за сестричка, та ще видим, живот и здраве, какво е станало... Flutter

# 159
Не съм имала предпочитание,но си мислех,че ще е момче.Е да ама сега на никой не си давам момиченцето си!!!! Simple Smile

# 160
  • зад парка
Мечтаехми просто за детенце!

# 161
  • софия
дз исках момче,а съпруга ми момиче.Сега имаме прекрасен син Grinning

# 162
  • Варна
За малко сладко момиченце.Каквото си и имаме Peace

# 163
Имам дъщеря от първия брак и по време на бременноста с нея си мечтаех за сладко момиченце  4470. Сега и аз и втория ми съпруг мечтаехме за момче, но пак ще е кукличка stork-girl
Супер, каката е щастлива, ние също Kissing Heart

# 164
Всъщност не мечтаех за пола на детето. От самото начало вярвах, че ще е момче. Важното е да е живо и здраво!

Общи условия

Активация на акаунт