DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 2

• 75 116
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Добър вечер  Hug Hug
Мише  Hug скоро не съм те засичала, джанъм  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Чак сега се включвам, за сефте гледам лайф. Не следя много изкъсо сериала, с мишката го гледам. Двойката са сладури  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Джанчи е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Crazy Crazy Crazy

Дениз много ме дразни  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 436
Асуман какви ги наговори сега? Демет и Ферит бей в едно изречение като чух от нея и ушите ми станаха на слон

# 437
Някой беше писал, че може да му подава молбата за напускане, само да не е това....

# 438
  • София
Терка  Hug Heart Eyes

Дениз май ѝ предложи работа на Назлъ. newsm78 Н. да не подава молба за напускане при Ферит сега?

# 439
Терка  Hug Heart Eyes

Дениз май ѝ предложи работа на Назлъ. newsm78 Н. да не подава молба за напускане при Ферит сега?
Да , в ресторанта, щяло да е хубаво за кариерата й  Crossing Arms

Оффф, сефте 2-ма приятели да си развалят отношенията заради Жена  Crossing Arms
Само Ашка бяха новатори  Mr. Green

# 440
  • София
Терка  Hug Heart Eyes

Да , в ресторанта, щяло да е хубаво за кариерата й  Crossing Arms
Еееееее ............... Назлъ, Назлъ! ooooh!

# 441
Тоя па, нямало да се откаже  ooooh! ooooh! Като не те иска, как ще стане  Stop Stop Stop

# 442
Терка  Hug Heart Eyes

missence, и аз това се чудя, но дано Назлъ ни изненада

# 443
Момичета след този разговор на Дениз  трябва да се молим на Ферит бей любовта му към Назлъ наистина да е голяма и истинска за да не се откаже да се бори за нея. Praynig Praynig Praynig  Мисля си ,че оттук нататък ще имаме няколко сълзиви серийки   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 444
Ако оставят да разкрият в следващата серия какво има на бележката, ще мина през екрана и ще ги разстрелям. Набирам екип...

# 445
Ако оставят да разкрият в следващата серия какво има на бележката, ще мина през екрана и ще ги разстрелям. Набирам екип...

+1  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Започвам от Дениз  Naughty

# 446
  • София
Тоя па, нямало да се откаже  ooooh! ooooh! Като не те иска, как ще стане  Stop Stop Stop
Е, той е убеден, че е желан. Тя самата Назлъ не знае какво и кой иска. Дава разнопосочни сигнали на Дениз и Ферит и после се вайка.
На този етап Назлъ не заслужава Ферит. Crossing Arms

Ферит се отказва в името на Дениз. Той и Булут са сем-вото на Ферит, така му каза.  Rolling Eyes

# 447
  • София
Назлъ вече прекалява!!!!!! Crossing Arms

извинявам се за поредните постове.

# 448
И напусна ли?

# 449
Ох, изкопирано от ашка  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Не можеш да си тръгнеш, че те чака глоба  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт