Звездни компромати - 334 част

• 110 548
  • 774
  •   1
Отговори
# 390
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Последните страници са  Rolling Eyes Помислих,че е някаква страхотна клюка,изтрита в рамките на 5 минути,а вместо това голяяямата тайна,че форумна потребителка,една от хилядите тук, си е сменила името.
Who the fuck cares?

# 391
  • Rock & Roll feeling ...
Не съм чела нередактираният пост, не съм и писала на лично,за да се информирам за какво става въпрос. Но след като се изкоментира тук , струва ми се,че по-скоро става дума не за това кой как се е прекръстил,а как да не бъде наричан по стария начин,след като е избрал нов.  Въпреки,че не ми се струва,че е правено с лошо чувство или с цел дразнение.

# 392
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ами от 2 теми се знае коя е Лили(наричана многократно със старото име),щом и аз забелязах,без да имам интерес към въпросната персона.

# 393
  • Rock & Roll feeling ...
Да,именно това е въпросът - да се спре да се обръща към нея със стария ник.

# 394
# 395
Не знам Натали Трифонова дали се е омъжила за Аниете, който играе в Гърция и клюката е, че сватбата трябва да е била там, но вчера цял ден беше водеща на времето по БТВ, та едва ли точно вчера е била сватбата.

# 396
  • Sofia
И аз не знам дали е вярна информацията, само да отбележа, че навсякъде се твърди, че просто са подписали и сватбата ще е след време. При това положение не виждам проблем да се тагне отнякъде и даже да си работи.

# 397
Може прогнозата да е била на запис. Btv цял атентат в Париж проспа заради вечерни новини на запис, та една прогноза Нова тв няма да запише!

# 398
  • София
Не знам Натали Трифонова дали се е омъжила за Аниете, който играе в Гърция и клюката е, че сватбата трябва да е била там, но вчера цял ден беше водеща на времето по БТВ, та едва ли точно вчера е била сватбата.

Виждала съм го на живо,даже го снимах със сина си  Embarassed.Чаровен и нисичък  Blush

# 399
Може прогнозата да е била на запис. Btv цял атентат в Париж проспа заради вечерни новини на запис, та една прогноза Нова тв няма да запише!
Ако говориш за Натали, тя работи в Бтв, а не в Нова тв. Peace

# 400
В момента за фон ми работи телевизор. И гледам К. Врачански в търси се. Ми той с цялостната си визия крещи:"Кои сте вие - никои?" Не! Може да се яваваш по нац. Телевизия, в предаване, дето те показват колко си добър и бял по тениска като от втора употреба и анцуНг.( Вече се омотах как се пише, едни му с н, други, не) Може и да съм глиган в такъв, но това е неуважение към мен- зрителят. И как да го харесам този индивид?

# 401
  • На топло
Последните страници са  Rolling Eyes Помислих,че е някаква страхотна клюка,изтрита в рамките на 5 минути,а вместо това голяяямата тайна,че форумна потребителка,една от хилядите тук, си е сменила името.
Who the fuck cares?
А ти звучиш, като глезеното Мими: " а на мен никой не ми обръща внимание" 😂

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 11:52 от Hello♥J

# 402
Ако говориш за Натали, тя работи в Бтв, а не в Нова тв. Peace
Значи със сигурност е била на запис.   Mr. Green

# 403
# 404
Ами от 2 теми се знае коя е Лили(наричана многократно със старото име),щом и аз забелязах,без да имам интерес към въпросната персона.
Баш!

Общи условия

Активация на акаунт