Звездни компромати - 334 част

• 109 575
  • 774
  •   1
Отговори
# 465
  • Gotham City
И хора, искащи да гледат сеир.

Сега и прочетох описанието. Защо е СПЕШНО! и гледам иска купувача сам да транспортира мебелите, милата, бедна е сигурно  Sad Cry

# 466
  • София
Следват я йогини, блогини, вегета и разни други, дето си разменят лайкове и един на друг си въздишат по къдричките на перденцата и салатата от домшен розов домат. Шаби шик и триетажни поставки за къпкейкове му дай на народа.

# 467
Било спешно, защото иначе не можела да започне с ремонта. Ще си забави почването, но няма да ги подари!!! Grinning

# 468
А сигурно ли е, че тази Ирина от обявата е Опосумова?

В профила си във фейсбук е дала линк към обявата с покана да се купува Bowtie

Въх, до последно тях надежда, че не може да е  толкова зле. Да ги беше дарила тези изтърбушени дивани вместо да се излага така. Нали е много хай, дзен и тъ нъ.

# 469
  • софия
Покрай тази обява влязох в профила на духовно извисената жена, износила в утробата си 3 деца. Защо е облечена така на тази снимка?
https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20638332_1404201 … 5&oe=5A30F6F7
От коментарите под нея  Sick Мноооого блажно, мнооого.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1404201993021124&set … ype=3&theater

# 470
  • Sofia
Можеше с тез мебели да обогатят интериора във Фермата...а и името и можеше да е отдолу в надписите,като спонсор 😃

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 13:44 от Doli

# 471
  • На ръба..
Блокирала си е профила ли, че нищо не зарежда...
Чета, че Никиту Михайлов от немай накъде ще се върне в Левски, ще има пак купища спам..

# 472
Покрай тази обява влязох в профила на духовно извисената жена, износила в утробата си 3 деца. Защо е облечена така на тази снимка?
От коментарите под нея  Sick Мноооого блажно, мнооого.

Харесвам я с това облекло, всъщност харесвам облеклото, не нея Simple Smile

# 473
  • София
Не мога да зумна толкова, но оставеният на показ етикет ми говори, че тоз тюркоазен шал може би е YSL и може би струва 450 лв. Laughing

# 474
Не мога да зумна толкова, но оставеният на показ етикет ми говори, че тоз тюркоазен шал може би е YSL и може би струва 450 лв. Laughing
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1404024156372241&set … ype=3&theater
 Ето го..

# 475
Моля ви се, кой бяга от 450 лв.  Mr. Green Ще си купи нов парфюм жената.
(Аз съм от тия кукувици, които нищо не продават. Всичко подарявам и се кефя, че на друг му влиза в употреба. А съм мнооого назад във финансово отношение от г-жа Опосум.)
Аз също подарявам. А мъжът ми дори не е опусум! Тази жена от година на година ми става по-противна.

# 476
  • Gotham City
Колко тъжно, пак не виждам какво пише на етикета, язък и за стойките  Sad

# 477
  • софия
Цитат
Жена, с топла Божествена душа, винаги ще е красива и привлекателна, дори и със мокра коса. За мен и моето семейство, ти си дар от Бога! Наздраве,Ирина, на теб и дружината ти. Мир вам.
Joy Joy Joy Произвела е грешно впечатление у някои свои почитатели. Joy
Останалото е OMG

# 478
Блокирала си е профила ли, че нищо не зарежда...
И при мен тъй. Може ние да сме блокирани. Веднъж се изказах... явно неподготвена 😁

Не мога да зумна толкова, но оставеният на показ етикет ми говори, че тоз тюркоазен шал може би е YSL и може би струва 450 лв.  Laughing
Ми нищо не е! Има-няма една гарнитура с италЯнска дамаска. 😅😈

# 479
  • София
О, камон! Това било шал за медитация Joy

Общи условия

Активация на акаунт