Феми
има статия за прощалното парти , на което е бил и Арас , а от инстасторитата аз видях ,че и онзи блогър и приятелката на Илкнур бяха.....но нямаше и дума за Ча

.....От ЛА пълна тишина .....

Щом ще започва снимки през декември, такова беше първоначалното инфо от Ранини, септември и октомври ще е в САЩ, ще се настройва за ролята, няма време за друго, пък и едва ли при такъв шанс като проект на Нетфликс ще тръгне да се раздвоява с нещо друго, дето към него сигурно никога не е секвал потока от сценарии.... Винаги ще може да си избере роля. То и турските игрални филми повечето са едни сълзливи бози или лигави комедии, и да пропусне някоя боза, ще дойде следващата, едва ли ще му е чак такава загуба ако не снима сега

Добре, че и онзи период мина. 

, специално за Рори.
Благодаря! Как намери точно този кадър?
Благодаря! Как намери точно този кадър?

Знам поне по едно нещо, което би зарадвало всяка от вас. Липсваше ми и предположих, че с това ще предизвикам включването ти. Проработи.
Как беше: май в кухнята докато си вършиш нещо. Аз ако бях сигурно и яденето ми щеше да загори
Силна сцена, една от най-хубавите с Ча, заслужава десет по десетобалната
Избягвам да правя подобни сравнения за играта му и тази на Хазал, но за мен тази както и сцената в парка са си ”неговите”. В споменатите по-силно ми въздейства той.
имам предвид тези, които са вече извън диспансера.
Не!
КУгааааааааа?
Що нищ` не съм разбрала?! 

Гардероб е баба им

Якенцето, което тук му стои прекрасно, сега би покрило само едното му рамо и половината гръб 

и някаква друга и отговори че разбирала че много го харесва но поне да се научела как правилно се изговаряло името му и и каза ЧаГатай, казва се ЧаГатай

Да не гледаме пак накриво лепната зъбна протеза 

Свикнах с брадата , но ако пусне дълга коса и извит мустак
Най добре като Емко с тридневната, тя скрива и подпухналости и лош тен. Наскоро (скоро, скоро май вече минаха 2 месеца) най ми хареса на яхтеното пристанище като се мотаеше с Киво и баща му. Мощен, но стегнат и изпънат като петел и с малка брада и само наболи мустаци 
и пак да размахам кандилото че не му е дълга косата че не се знае какво можеха да я направят 

нещо такова Препоръчани теми