Астрология - 10 тема

• 41 499
  • 733
  •   1
Отговори
# 465
  • SF
марс и венера са в квадрат с луната
7 на водолея е сатурн, той е в тригон с марс и венера

но все пак си мисля, че остава 5ти дом за състезанието, то не е само на детето

Ммм точно обратното май. Марс и Венера са в тригон с Луната и квадрат със Сатурн. Тоест тук имаме НЕ, ако гледаме Марс като У7 и Сатурн като У11. Двата управителя правят квадрат. Дано да е 5-и дом в картата!!!

# 466
права си, цветовете са обратни в зет-а
това е много странен въпрос 'ще играе ли без грешка'

# 467
  • SF
Странно звучи, да. Но не знае как да го зададе, а я вълнува точно това - детето да се представи добре и да покаже какво може, без значение от класирането - нормален и естествен въпрос за български спортисти.
По-трудно е да се пита "Ще ни порежат ли съдиите?"
Как би трябвало да се зададе по-коректно въпрос за спортно състезание? Мен много ме вълнува темата. Най-лесно е да се пита "ще вземе ли медал, ще бъда ли на първо място", но когато претенциите не са за медал, а поне едно добро представяне и изпълнение без грешки, не знаем как се пита.

# 468
нямам тренинг на хорар и не знам нещата, които си мисля дали ги слагам в правлните домове, да каже някой по- знаещ,
така както ти задаваш въпросите, за гимнастика ли питаш
защото мн хубав съвпада с венера
другото, което си мисля е, че все пак детет,о макар и второ, трябва да е 5 ти дом
да кажеш после как е минало, поне да върнем събитията към картата Simple Smile

# 469
Издателствата си правят предварително сметката за тиража на дадена книга. Всяко следващо копие излиза по-изгодно от предишното. Малък тираж за ценители излиза доста солен на издателството и съответно рефлектира върху крайната цена на продукта.

За съжаление наскоро лично се убедих в това. На издателя, за който работя, бях предложила да преведем по-специализирана астрологична литература. Има поредици от по няколко тома на немски, има и интересни книги от руски автори. Отклони предложението ми, изтъквайки че твърде ограничена аудитория имаме тук. Просто няма за му излезе сметката. И се наложи да избирам нещо що-годе читаво сред тонове ширпотреба, каквато в изобилие имаме и тук. Пазарът буквално е залят от такава литература – и на западни автори, и на български.

Цитат
Колко издателства могат да си позволят да направят лимитирани серии на луксозни издания?!

И това означава, че трябва да се задоволяваме с плява и посредственост. Така че в един момент минаваш или към търсене на алтернативни източници на информация, чуждоезични, или към курсове и семинари. Но и там дават на час по лъжичка, макар че си плащаш.

# 470
  • в 1001-та нощ
Странно звучи, да. Но не знае как да го зададе, а я вълнува точно това - детето да се представи добре и да покаже какво може, без значение от класирането - нормален и естествен въпрос за български спортисти.
По-трудно е да се пита "Ще ни порежат ли съдиите?"
Как би трябвало да се зададе по-коректно въпрос за спортно състезание? Мен много ме вълнува темата. Най-лесно е да се пита "ще вземе ли медал, ще бъда ли на първо място", но когато претенциите не са за медал, а поне едно добро представяне и изпълнение без грешки, не знаем как се пита.

За себе си никога не съм пускала хорари, не ги и разучавам, като тълкуване. Вместо да се разконцентрирам с такива гадания, по-скоро бих се мобилизирала и подкрепяла детето, да вярвам в него. През цялото време до състезанието - да излъчвам положителна нагласа, вяра и увереност, че детето има потенциал и може да се представи отлично. Нека то да бъде в тези мои вибрации. Разбра се, то всичко е в неговите ръце, но такава подкрепа мога да предложа.

Представи си, чисто хипотетично, че направиш хорар и ти кажат - ще сбърка - ще изпусне топката, ще падне ... някакъв фал. Майката - как ще го възприеме, ще се притесни, ядоса, панира, ще мисли само за това - за топката, която детето ще изпусне ... Какво ще излъчва - тревога, страх, негативизъм ...

Аз дори и да виждам отговора - в такъв хорар - няма да го кажа.

# 471
  • SF
Майката от астрология не разбира. Аз правя хорар, защото съм любопитна и искам да уча.
Задавам въпроса тук, защото не ми е ясно кои домове да гледам, а не, за да ви занимавам с физкултура и спорт. Питам, когато не търсим оценки и медали, а добро представяне, кои домове да гледам. Майката не е искала да й гадаем тук.
За мен темата е много интересна. Иначе аз ще задавам въпрос за напускане и намиране на нова работа. Кои домове? - 6-и?, 10-и?
А майката по-скоро ще стиска палци, отколкото да се обучи да вярва в астрологията. Ще вибрира след малко.Simple Smile
Да стискаме палци -детето е голямо момиче, девойка и представя България на голямо Гран При състезание. Добра е много и дано да я харесат и съдиите.
Това беше офтопик.

# 472
  • SF
Отговарям. Игра с грешки. Не е доволна. Онзи ден беше по-добро представянето й.

# 473
За мен темата е много интересна. Иначе аз ще задавам въпрос за напускане и намиране на нова работа. Кои домове? - 6-и?, 10-и?

10 дом се гледа за работодателя, фирмата, корпоративната структура, ръководството.
По 6 дом е ежедневието, микроклиматът в колектива/отдела, отношенията на работното място /не с висшестоящи/.

# 474
  • в 1001-та нощ
Гледах днес предстоящото пълнолуние в Овен, в 11 дом и в опозиция на Меркурий. Тъкмо в този момент започва и нов цикъл Марс/Венера в 5 дом на Лунацията Simple Smile

# 475
И на мен това ми направи впечатление. Пълнолунието активира важна планета в хороскопа ми, в същия градус. А мунданният съвпад на Венера и Марс попада върху дирекционния Сатурн, пак по градус, който е в точен мажорен аспект с АС/ДС. Да вземат да се събудят и при мен някои дирекции, да отчета дейност в рамките на годината.  Simple Smile

# 476
  • в 1001-та нощ
Еха, Sotis Heart Eyes

При мен пълнолунието е точно върху опозиционна ос на таото ми - Луната е в съвпад с  Юпитер в 1 дом, а Слънцето и Меркурий съвпад с нат.Плутон. В този градус е Плутон на родените около мен +/- годинка Simple Smile Та ще бодне наборите Simple Smile Връх на таото в натала ми е нат.Меркурий, та пълнолунието ще го бодне с квадрати.

Марс и Венера се сливат при мен в началото на 7 дом в секстил към нат.Венера и СЛВ. Тр.Юпитер анаретен прави секстил и към Слънцето ми - У6 в 10 дом. Да видим, едва ли ще мине без да го усетя Simple Smile

Много ми е депресивно тези дни, проблеми с партньора на килограм. С есента прибрах сандалите и само седмица в затворени обувки - пак имам проблеми със стъпалата - очевидно няма да мина без операции. Направо се чувствам, като в капан ...

# 477
Малко оф топик. Вчера и аз открих сезона на неудобните обувки. Тръгнах с едни затворени, 9 см ток, но поне стабилен. Докато извървях 40 минути пеша до семинарната зала, където предстоеше една лекция, направо бях полуприпаднала, като с ампутирани крака. При мен Сатурн е в кулминация по античната система, гледа лошо и ме удря в коленете, глезените, имам и халтави стави.

# 478
  • в 1001-та нощ
Моите са много удобни и не в това е проблемът при мен, за жалост Sad . Едно кокалче е по-изпъкало - не при пръстите, а в страни. Каквато и затворена обувка да обуя - опира в него и боли, възпалява. Правих две консултации с ортопепди - операциите са доста рисковани. Отделно обездвижването за доста време. Въздържам се от такива съображения, но ми се струва, че някак ще го измисля. Имам активна нептунова квадратура и Сатурн през Слънцето У6 .... Така започва и новия ми солар, та ... изглежда няма да ми се размине.

# 479
Сатурн през Слънце не е чак толкова лош, особено в дневна карта. Ти имаш силно поставено Слънце – в собствен триплицитет, в силен дом, Сатурн ти е Лагнеш. По мои наблюдения опозициите му със Слънцето са по-трудни и оголват някои конфликтни моменти, съвпадът е неприятен за Луната, разваля ѝ рахатлъка – кулминация на Саде Сати.

Общи условия

Активация на акаунт