Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 50 069
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Мерси
Няма как да вирна краците 😀...ще спираме по-често ✌

# 121
  • Варна
Оу вдигам ги и окото не ми мига. Каквото иска да си мисли отсрещния Confused

# 122
В нашата си кола ги вдигам даже с обувките. Grin

# 123
Мен като ме болят краката,основно долу,около прасците,като ги вдигна,болката се премества по-нагоре,паникьосах се за тромби,не ги вдигам повече Grinning

# 124
Мен като ме болят краката,основно долу,около прасците,като ги вдигна,болката се премества по-нагоре,паникьосах се за тромби,не ги вдигам повече Grinning

И мен по същия начин. Споко, не са тромби Grinning

# 125
Такам. Каква приблизително е сумата за допълнителните разходи по аборт?

# 126
Oх, луднах вече.
Момичета, кажете в коя лаборатория може да се направи стандартния алергичен тест (полени, аналгин, ципрофлоксацин, плесен и домашен прах). Не искам да минавам и вися пред лекарски кабинети, те да ме пращат на изследвания.
Трябва ми за медицинско за работа.
Скоро ми попадна брошура от Цибалаб за цените и видовете пакети,които предлагат за изследвания.Направи ми впечатление,че имаха доста тестове за алергии.До сега не знаех,че ги предлагат.Може да провериш и в сайта им или да се обадиш по телефона за информация.Ако си от София де.

# 127
  • София
Деган, веднага ли пресича повръщането ( при възрастни )

# 128
Зависи от повръщането, но по принцип него дават и в болниците тъй че не знам да има друго по-подходящо.

Вода със сол е домашния метод.

# 129
  • София
Деган, веднага ли пресича повръщането ( при възрастни )
При мен последния път пресече веднага, но с мускулна инжекция.. Нищо не можех да задържа в стомаха....

# 130
Някой знае  ли на ехохграв може ли да се види херния. Благодаря предварително на всички?

# 131
Мисля, че може.

# 132
От няколко дни имам болки в корема от лявата страна. Само от ляво леко се подува като се нахраня.Болката е тъпа и не е през целия ден.Възможно ли е да е херния?

# 133
Ходиш ли редовно по голяма нужда? Може да има връзка. Като се издуят червата от запек и газове е възможно да има болка. Ако много те тревожи отиди при личния лекар, нека той погледне, ако има нещо ще те прати при специалист.

# 134
Вече ходих прати не само да ми вземат урина нямало нищо тревожно след това на ехограф там също нищо няма предписа ми no-spa за болката.Ходя нормално и по малка и по голяма нужда но ме притеснява че се е подуло.Как точно мога да разбера дали е херния какъв лекар трябва да посетя?

Общи условия

Активация на акаунт