Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 887
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
Правих няколко изследвания всичко беше в норма

# 331
Имам разширени вени на левия крак и много ме "опъват" жилите и на двата. Чувствам, че се разтягат, тежест по-скоро  не. Би ли имало полза от някакъв крем?

# 332
  • Варна
Правих няколко изследвания всичко беше в норма
Кога, скоро ли?

# 333
Имам разширени вени на левия крак и много ме "опъват" жилите и на двата. Чувствам, че се разтягат, тежест по-скоро  не. Би ли имало полза от някакъв крем?
Пробвай с Лиотон 1000 гел. Иначе Флебодия мисля, че се пиеше от добавките срещу разширени вени.

# 334
  • Burgas, Bulgaria
Оххх - уж зъби ме болят , наду ми се леко под  окото до носа.  Зъболекаря казва,че на пръв поглед не вижда нищо.  Снимка не можах днес да направя.  Ухото ме наболяваше , днес ме стрелка и гърлото ме боли ужасно от няколко часа и нещо под долната челюст се подува и боли . Като си наклоня главата настрани и това нещо го усещам и ме боли ...
Иии  не знам какво става Sad ...Очилата ми ме дразнят дето се опират на скулата ,все едно ми тежат.

# 335
  • Варна
Оххх - уж зъби ме болят , наду ми се леко под  окото до носа.  Зъболекаря казва,че на пръв поглед не вижда нищо.  Снимка не можах днес да направя.  Ухото ме наболяваше , днес ме стрелка и гърлото ме боли ужасно от няколко часа и нещо под долната челюст се подува и боли . Като си наклоня главата настрани и това нещо го усещам и ме боли ...
Иии  не знам какво става Sad ...

То туй на някой вирус прилича, не на зъб.

# 336
  • Burgas, Bulgaria
Аз корени имам за вадене и там зъб болен , но доктора каза, че не му се връзва с тези оплаквания  обективното състояние . Щото да , трябва да лекуваме, но опитвайки венеца  и прочие , там е спокойно .
В Бургас всеки втори пищи от уши сега ,  аз това исках да питам ама забравих - от ухо , може ли всички зъби да болят . В момента от горе и от долу от дясно всичко боли до отпред...ще  се гръмна...

# 337
Аз се надух от гранулом. Венеца си беше здрав външно. Но може и ухо. Снимка трябва.

# 338
мадам тиква, на невролог ходи ли?

# 339
  • Burgas, Bulgaria
И той спомена гранулом  . Утре нищо не работи.Къде да ходя , направо имам чувството ,че ухото и носа ми набират ?

На невролог не съм ходила , от  20 дни  . Тогава за  комоциото.  Бавно и славно ще се възстановяват нещата в това отношение. Удължават ми терапията на 3 месеца с Ноотропил .

# 340
В София ли си. Има работещи центрове, вкл с рентген

# 341
Случвало ли ви се е да ви заболи яйчника слвд секс? Приятелят ми проникна по-дълбоко, при което ме сви, след това пак ме болеше леко, като леки менструални крампи. Тревожа се, защото на единият яйчник имам киста, другият е здрав уж, но точно той ме заболя. Не е силно, мисля си, че е от рязкото проникване, но да ви питам...

# 342
  • Burgas, Bulgaria
В Бургас съм  . След малко тръгвам към стоматологията , ако има дежурен ще е там . Ако не , Ще чакам . Снощи изпих едно Оки, защото към 15 часа освен антибиотика пих и Алулин . Доста време след това не подейства и се жабурках с вода , че ми я по по-добре  . И съм заспала .  Ще си купя течен аналгин .

За болката по време на секс - аз съм така когато имам киста.  Понеже яйчника ми постоянно задържа форикули и стават кисти , та боли ли ме , значи вече я имам .

# 343
Здравейте,
Включвам се и аз с един досаден проблем.
От няколко дни ме сърбят ходилата ужасно много. Няма никакви следи от зачервяване, лющене на кожата или обриви по местата, където ме сърби. Най-силно изразено е в областите, където кожата е по-нежна - от вътрешната страна и отдолу на извитата част. Обрив имам по пръстите на краката, но те не сърбят. Между пръстите няма лющене на кожа.
Опитвах всякакви домашни лекове, защото съм бременна и искам да мина без антибиотици и други лекарства. Потапях ги във вода с оцет, със сода, с чесън, мазах се няколко вечери с Тридерм и веднъж с алергозан. Нищо не помогна. Преди да се консултирам с лекар искам и вас да ви питам:
Какво е това чудо? Гъбички или алергия? Някой имал ли е нещо подобно? Как се отървахте?

# 344
Аз сега мисля, че няма как да задържа фоликул, защото съм на примолут нор. А и то не беше през цялото врвме. Беше в момент, в който се завъртяхме и сякаш проникна по-дълбоко много силно.

Общи условия

Активация на акаунт