Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 838
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
Хирург е трябвало да я направи
Слага се превръзка
Сега пак на хирург да иде да види раната

# 556
Благодаря, Хепи.
Възможно е да е бил хирург-ортопед, не разбрах много  Crazy Малко като развален телефон стана, защото са далече и не разбрах много подробности...

# 557
Потъмняване ли е имала само за да се махне нокътя или и друго усложнение ?
Абе как разбирате че е от тесни обувки......
Не ме е стагала конкретно за да кажа това е причината но да, с нови обувки съм.

# 558
Сестра ми живеят далече и не съм виждала пръста. Нямало е трамва, за това предполагат от тесни обувки. Момата е на 18 години. Явно се е инфектирало, те отлагаха ходенето на лекар, скофтило се е положението и така.

# 559
От обувките първо ми се боядисваше само палецът, по-късно остана и тъмно петно само на нокътя, което стана кухо и т.н.
Понеже имам дебели крака, а и същото нещо на кутрето, ходих и аз на кожен, на педикюр...и двамата са много добри специалисти и ми казаха едно и също. Даже педикюристката ми беше обърнала внимание на мястото още преди да стане това петно и т.н., там ми се смачква и притиска пръстът, без да ми създава осезаем дискомфорт...и така, сори за гадното описание, но се убедих че е от обувки. И аз така, нови, готини...уж удобни...

# 560
  • Варна
Честито на мен ! Заведох я да я прегледат пак и ни пратиха веднага на рентген и бам начален стадий на пневмония. Защо бе , за 20 дни за 4 -ти път ходим на преглед   #2gunfire Айде пак друг антибиотик за неопределено време.   / който не ме е разбрал, да прочете предната страница, за какво питах /

# 561
  • Варна
Честито на мен ! Заведох я да я прегледат пак и ни пратиха веднага на рентген и бам начален стадий на пневмония. Защо бе , за 20 дни за 4 -ти път ходим на преглед   #2gunfire Айде пак друг антибиотик за неопределено време.   / който не ме е разбрал, да прочете предната страница, за какво питах /

Ох, браво, че отиде. Тя може и вчера да е започнала да се развива. На време е хванато.

# 562
На слушалки не винаги се хваща.

# 563
  • Варна
Тета, ходим от години при най-добрия детски пулмолог в града. Тя днес всъщност пак първо на слушалката го чу / че има някакво изменение/ и тогава се усъмни ,че нещо не е наред в дробовете. Каза че е съвсем прясно това, обаче как се е получило, като до снощи беше на антибиотик, не ми го проумява главата. И не се е събирала с други деца, "пазим" я  вкъщи 10 дни вече.

Глухарче, мерси за съчувствието  bouquet

# 564
Имате ли отзиви от белодробната болница Св.София?

# 565
  • Варна
Тета, ходим от години при най-добрия детски пулмолог в града. Тя днес всъщност пак първо на слушалката го чу / че има някакво изменение/ и тогава се усъмни ,че нещо не е наред в дробовете. Каза че е съвсем прясно това, обаче как се е получило, като до снощи беше на антибиотик, не ми го проумява главата. И не се е събирала с други деца, "пазим" я  вкъщи 10 дни вече.

Не търси причина и не се ядосвай, станалото станало. И докторката не е могла да го предвиди. Много бронхити и пневмонии са се развили на фона на антибиотик.

# 566

Бързо да оздравява! 
Два пъти сина ми прави бронхопневмония и двата пъти преди да я направи се лекува с АБ,всеки ден ходим при педиатъра да го слуша.
И двата пъти ги прави за по-малко от 24 часа.

# 567
Случвало ми се е от тесни обувки, води си се травма
И се завъждат нещо като гъбички

ами да, споредм мен са точно гъбички!

# 568
Тази сутрин излезе изследването, доктора ми се обади, тъй като сме в друг град. Каза че е излязла някаква бактерия под нокъта. По принцип било хубаво да се пие за нея антибиотик но каза че смята че с витамини и гел за мазане ще се повлияе добре...
дано е прав.

# 569
Тази сутрин излезе изследването, доктора ми се обади, тъй като сме в друг град. Каза че е излязла някаква бактерия под нокъта. По принцип било хубаво да се пие за нея антибиотик но каза че смята че с витамини и гел за мазане ще се повлияе добре...
дано е прав.
Питай момичетата в темата за маслата дали е добре да капваш и по една капка чаено масло. Четох , че гъбички много добре се повлиявали.

Аз нахлувам в темата , за да питам има ли тема за добри невролози в София.
ММ има направление , джипарата вика "Ходете във Военна болница" , ама то май докторът е най-важен. За съжаление , изобщо не познавам такива специалисти. А и преди години , когато още не пишех в бг мама , точно от темите тук, си намерих супер добри мамолози и ми решиха проблема .
Та предпочитам тук да питам , отколкото другаде.

Общи условия

Активация на акаунт