Бързи здравословни въпроси и отговори – 8

• 49 805
  • 723
  •   1
Отговори
# 645
Благодаря за положителния бърз отзив! Simple Smile Simple Smile
Ако не се лъжа си от Варна, можеш ли да ме насочиш към конкретен специалист?

# 646
  • Варна
О трябва да го питам къде е ходил,ще звънна на мъжа ми на обяд.

# 647
Приятелят ми се съгласи да посетим съдов хирург, заради резширените вени.
Още съм в търсене на подходящ, но влизам да попитам, как протичат прегледите при такъв тип доктор? Правят ли се изследвания, възможно ли е евентуално лечение с хапчета или е оперативен подхода? Sad
Моля, ако имате опит да споделите Sad

В тази тема прочети.
http://old.bg-mamma.com/?topic=984318;topicrefid=4

# 648
  • Варна

Това мъжа не е като човека, след зададения въпрос от мен ми отговори " Ъ че от къде да знам, възрастна жена в Курортна поликлиника"  Rolling Eyes

# 649
Simple Smile Благодаря за отзивчивостта! Може би е др Тоня Драгнева, доста положителни мнения прочетох за нея. Simple Smile

# 650
  • Варна
Simple Smile Благодаря за отзивчивостта! Може би е др Тоня Драгнева, доста положителни мнения прочетох за нея. Simple Smile
Ако е в Курортна е възможно да е тя. Те добрите доктори на пръсти се броят.

# 651
Каква ли е причината инжекция с Дипрофос (кортикостероид) да не отпуска болката в ставата?
Онзиден ми биха четвърта, като доктора настоява през 10 дни да слага. Ще отказвам, поради липсата на полза и от страх да не напълнея. Sad  Продължавам да приемам диклак през устата, т.е никакво повлияване нямам.
При другите има, било то и за седмица....

# 652
Абе момиче, какъв е тоя диклак постоянно? Rolling Eyes
Дипрофос в самата става ли ти поставят?
За бой си, ако позволяваш! Naughty

# 653
Поставя ми я в "ябълката" на болната става. Реших да дам шанс, защото последните инжекции бяха април месец, но няма смисъл...
Попитах за инжекционен диклак, предлагат само 75мг, крайно недостатъчна би ми била една доза, пак "дразнела" корема, а и златно ще ми излезе, ако търся и плащам на някой за слагането.

# 654
В следствие на травма имам здравословен проблем със зрението - по-конкретно с едното око. Видимостта му е 20%, а на другото - 100%. Професор ми дава надежда за покачване на зрението на болното око, но друг лекар ми каза, че няма да се повиши повече и дори, че до 3 год. ще загубя зрението си напълно и с двете очи. Не знам да вярвам ли, но много се панирах. Ако може някой преживял подовно нещо да сподели опит.  Hug

# 655
  • Варна
В следствие на травма имам здравословен проблем със зрението - по-конкретно с едното око. Видимостта му е 20%, а на другото - 100%. Професор ми дава надежда за покачване на зрението на болното око, но друг лекар ми каза, че няма да се повиши повече и дори, че до 3 год. ще загубя зрението си напълно и с двете очи. Не знам да вярвам ли, но много се панирах. Ако може някой преживял подовно нещо да сподели опит.  Hug

Потърси и трето мнение. Аз съм с вроден нистагъм (очите ми постоянно се местят все едно не мога да си фокусирам погледа). Като бебе на нашите са им казали, че няма да имам повече от 5% зрение. Сега съм нормално виждащ човек с диоптър 0,75, което хич не е много. Помня, че нашите ми даваха много боровинки, моркови, зеле и май някакви витамини, носене на очила и така.

Успех!

# 656
В следствие на травма имам здравословен проблем със зрението - по-конкретно с едното око. Видимостта му е 20%, а на другото - 100%. Професор ми дава надежда за покачване на зрението на болното око, но друг лекар ми каза, че няма да се повиши повече и дори, че до 3 год. ще загубя зрението си напълно и с двете очи. Не знам да вярвам ли, но много се панирах. Ако може някой преживял подовно нещо да сподели опит.  Hug

Как може така да плашат хората???
Не е вярно това.
Имам колежка, с мързеливо око, не е лекувана като малка и сега почти не вижда с него.
Но компенсира с другото, дори и очила не носи постоянно.

Бяла Фея, тази става ще я разбиеш тотално! ooooh!
Какъв ти е проблемът? Ти си млада. Rolling Eyes

# 657
Боли ме от 17 годишна. Вчера беше третият ми ЯМР. От тогава до сега, почти нямам ден без обезболяващо, стигала съм и до 5 при много силна болка. Лутам се общо взето, пообиколих ортопедите и гинеколозите, те от своя страна "спорят" за естеството на проблема ми. ooooh!  Със сигурност имам и гинекологичен проблем, но не  е ясно какво провокира болката.

# 658
  • Варна
Боли ме от 17 годишна. Вчера беше третият ми ЯМР. От тогава до сега, почти нямам ден без обезболяващо, стигала съм и до 5 при много силна болка. Лутам се общо взето, пообиколих ортопедите и гинеколозите, те от своя страна "спорят" за естеството на проблема ми. ooooh!  Със сигурност имам и гинекологичен проблем, но не  е ясно какво провокира болката.

Хмм анонимна се беше появила преди няколко месеца с подобен проблем, накрая киста на яйчника май излезе, щеше да се оперира. Какво ли направи, не е писала скоро.

# 659
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
деверът смени и двете стави в Полимед.
оперират, на следващия ден тръгва с помощно средство, до седмица е на крака и не му личи, че е опериран.
сам се чуди защо се е мъчил години наред.

Общи условия

Активация на акаунт