Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 850
  • 782
  •   2
Отговори
# 690
И преди това Джендри му каза,че е дребен.
Оф,къде отидоха онези диалози със скритите съкровища. Cry

# 691
  • Вестерос
Или с достойнството му Grinning

# 692
Всъщност репликата little ще си дойде много на място,когато Дани разбере,че Джон не само,че не е литъл,ами я превъзхожда по ранг. Mr. Green
Ама пак ми идва нескопосан диалогът с Тирион.Целият.

# 693
За малкия беше тъпо, доста тъпо, според мен имаше предвид, че е под нея. Въпреки че е крал, тя не го признава и за нея е копеле. НО аз бях писала, че го каза ей така , без смисъл какъвто и да е, някак повърхностно да накара Тирион да спре да разпитва.  Не съм съгласна, че е за височината. Той е по-висок от нея. Извини се на Тирион, защото после загря как е прозвучало. И за височина щеше да използва short, не little.

ами то той Джон и на години е по-голям от нея, а ако опираме до рангове, все пак е крал и поне на теория й е равен. за нищо друго не може да е освен за височина. Което пък е много тъпо, защото тя не е жена с великански ръст, да речеш че Бриен или поне Санса, която е стройна и висока, не Денерис е 1,57, даже за жена този ръст е нисък.
За сравнение - Джилиан АНдерсън, която е 1,60 са я повдигали чрез специална поставка в Досиетата Х, за да се доближава поне малко до лицето на Дейвид Духовни.

* short е къс, а не малък. Известният мишко се казва Little Stewart,  a не Short Stewart

# 694
След простотията с наденицата вече малко неща могат да ме изненадат откъм простотии. Репликата си беше тъпа и това си е. Тормунд е новият Тирион, със смешките. Там поне се получиха добре.

# 695
  • Вестерос

Според друг

Gendry’s marathon: 3 hours

Super raven’s 900-mile flight to Dragonstone: 10 hours

Dany getting her shit together/arguing with Tyrion: 1 hour

Dragon-flight back to zombie island: 10 hours

Therefore, if you squint your eyes (and remember that we’re talking about a sword-and-sorcery TV show and not a Ken Burns documentary), the whole sequence took 24 hours. This comports with the Just Ice League’s overnight standoff with the Army of the Dead.

# 696
да, на Тормунд смешките му се получават
Скрит текст:
Тормунд към Джендри тук има два начина да се сгрееш&
Бавният включва ходене.
Бързият включна бой.
Най-бързият включав секс(само по себе е смешно, защото това е трети начин=

Джендри, невярващо: ама то няма жени на цели мили оковръст??? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Тормунд: ами справяш се с каквото намериш.( с повдигане на вежди)

Към Джон: май не е много умен а? newsm78

Аз тъкмо си мислех, по този повод, че
Скрит текст:
в книгите Тормунд казва как е оправял мечки и бам - ето ти една мечка, за да им раздвижи кръвта.... hahaha hahaha hahaha

# 697
Ако Дани ги беше придружила,а нашите хора си бях взели гарвани,за да пратят към Вала при една екстремна ситуация,за да може тя да запали драконите,нямаше да има такива изчисления и стъкмистики.
Аз и за друго се чудя.Джон чете пиесмо,че Аря и Бран били в ЗХ.После - Бран бил казал,че видял армията на мъртвите еди къде си.И всички му вярват.
Щом Денерис вярва на такова нещо,спокойно можеше да придружи мисията,да остане в Източен страж и да се намеси бързо,когато я призоват.

# 698
Как разбирате този пост на Мартин:

http://grrm.livejournal.com/545386.html

Тагове ХБО, ТВ...

Ей, трол нйеден. #Cussing out

Май месец - говорело се за 4 спин-офа. Сега 5? Shocked

# 699
Както и да го мислиме, все е по добре от това което направиха. Джендри го определиха като най-млад = най-бръз.
Дето не е виждал сняг и лед горкия. Много по правдоподобно щеше да е да пратят някой дивак дето е израстнал там. Или поне да си носят гарвани както направи стария мечок. 

Да Джон много лесно повярва на Бран, дето не го е виждал от 70 епизода Simple Smile Абе фейл след фейл. Д и Д заслужават да горят в ада където вместо в огън трябва perpetually да отговарят на въпросите на разни фенове за тия глупости Simple Smile

А за спин офите ясно. Сега ако не издоят кравата кога.. ? Даже няколко филма могат да изкарат. Като нищо ще ударят 1 милярд отраз.

# 700
Я ми кажете и как разбирате репликата на Берик,че Джон не приличал на баща си,най-вероятно приличал на майка си.?На мен още на първото гледане ми направи впечатление и реакцията ми беше :"Това пък сега какво е?"  Shocked

# 701
Еми започна разговор просто. Не го е виждал Джон никога, последно се вижда с Нед, прави извод, че не прилича на него.

# 702
Берик е единственият,който твърди,че Джон никак не приличал на Нед.

# 703
Щото Джендри в предния епизод го потвърди нали Simple Smile

# 704
  • София
Това Аря да убие Санда и да го видя няма да го повярвам.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт