Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 808
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
Скрит текст:
Няколко пъти се спомена, че единственото логично обяснение е, Санса и Аря да се опитват да преметнат Кутрето.

Явно ще трябва да изгледам няколко филма със зомбита, че да вляза в крак малко. Сещам се, че в Пиратите ходиха по дъното, ама там беше друга магия.

гледай "Живите мъртви". Някой сцени направо ми бяха като шорт - кътнти оттам, особено като се събрахпа седмината, на оня малък камене хълм и зомбитата ги обградиха.

# 196
Скрит текст:
Мисля, че Джон ще има проблеми , поне в началото, че е съгласен да коленичи пред Дани. Другите северняци едва ли ще се навият лесно . Сигурно даже първоначално ще го обвинят .  
Скрит текст:
Предполагам, че най-големият му проблем ще е Санса. Тя едва ли ще приеме лесно да коленичи пред друга кралица. Останалите лордове по-бързо ще си направят сметката, че Денерис + драконите, войските и корабите ще са им от полза във войната с ББ и ще подвият коляно, защото са наясно, че по време на война много неща могат да се случат с кралица, която не е обявила официално наследник. Пък и официално тя е най-сериозният противник на Церсей - врагът на моя враг е мой приятел...

никакъв проблем не виждам със Санса,
Скрит текст:
да коленичи пред Денерис, чак пък толкоз да е велика Санса....еее.... спечели една битка, в която рамзи имаше към 5000 души, а Кутрето й докара около 10 000 рицари и вече сме голямата работа. Дани има три дракона и 10 000 дотраки, превзе Робския  залив в огън и кръв, превзе Скалата, и сега ще помага среущ Бродниците, а без нея Севера не може да се справи. ОСвен това Санас няма лични причини да я мрази, пък и с Тирион са си близки и си имат доверие. Виж - с Церсей ще е по-сложно. На нея реално никой и няма доверие.

# 197
  • Вестерос
Защо Санса да прави това като Джон е кралят? ...

За Лиана и Регар мисля, че вече е ясно, че са били женени, няма нужна да предполагаме.

# 198
Скрит текст:
благодаря за новата тема Beer

# 199
  • Варна
Скрит текст:
Според мен точно обратното, Санса е най-прагматично настроената и широкоскроена, не пропуска шансовете си заради глупава гордост.
Скрит текст:
Не е заради глупавата гордост, заради вероятността да загуби Уинтерфел, който е, да си кажем истината,  най-големият приоритет за нея и то с пълно право.
Скрит текст:
Защо Санса трябва да губи Зимен хребет? Не, че в момента е неин, де, пак е на Джон.
Пък и приоритетите се променят.

# 200
Нищо не разиграват сестрите ,защото
Скрит текст:
какъв е смисълът на сцената,в която Аря се обяснява като Безлика и ужаси Санса.Ако знаят,че са подслушвани/наблюдавани,нормално ли е Аря да тръби,че е Безлика.Ако съм на мястото на Кутрето и разбера,че едната сестра е асасин,веднага ще си плюя на петите.Допускате ли,че вестта за избиването на Фрей не е стигнала до Зимен хребет?Той може добре да смята и за него 2+2 е фасулска работа.
Джон
Скрит текст:
припозна Денерис като кралица,защото тя се доказа в неговите очи.Кой щял да й коленичи в Севера не е много на дневен ред,защото щом Джон се прибере (вероятно с Дани и драконите),Бран и Сам няма да мълчат като г*зове.Иначе ега ти и Дързостта и красотата  ooooh!
Явно само аз и Хексе виждаме,че приоритети на Санса са сигурност за семейството й и адекватно носене на отговорност като една Старк.Ако има и друг във форума - моля да ме извини за пропуска.Аз лично в Санса разпознавам и Джон,и Нед,и Роб.И ми харесва това.В Аря разпознавам Рамзи,Джофри и Церсей.Това не ми харесва.

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 12:45 от irena681

# 201
Ахъм, да. Защото Кутрето така се отказва от плановете си и от претенциите към ЖТ. Разбира, че едно хлапе е Безлика и беж да го няма. "Типично" в негов стил.

# 202
  • Варна
Ахъм, да. Защото Кутрето така се отказва от плановете си и от претенциите към ЖТ. Разбира, че едно хлапе е Безлика и беж да го няма. "Типично" в негов стил.
То въобще е чудно защо стои там. Режат го отвсякъде. Вероятно разчита да направи нещо за Джон, който от благодарност да му даде ръката на Санса...

# 203
Със сигурност не стои само от любов към Санса.

# 204
То въобще е чудно защо стои там. Режат го отвсякъде. Вероятно разчита да направи нещо за Джон, който от благодарност да му даде ръката на Санса...
Още една причина да допускаме, че може да го играе скрита лимонка на Церсей. Напред коментирахме как така тя не го потърси да го мобилизира за предстоящата война заедно с армията на долината.

# 205
ами всъщност чудно е. Кутрето можеше, докато Джон го няма
Скрит текст:
да постави ултилатум на Санса, да се ожени за него и ако му бе отказава, да изчезне с армията с в Долината. В Долината той си е на сигурно и от Бродници и от Церсей, а Старките, без него са едно голямо нищо. С един ход можеше да даде шах и мат. А ако Санса се омъжи за него Кутрето много бързо може да уреди Джон да не се върне жив.А сега какво - разчита на благодарностите на Джон. тъпо.

# 206
Кутрето му трябва време според мен, да се нагоди към новите правила на играта. Бродници, зомбита. Дракони. Прекалено много нови фактори.
А Церсей сигурно не знае, че е там. наивно е, но бог знае какви гарвани и праща Simple Smile

# 207
  Ъ? Церсей знаеше че кутрето контролира Долината!*  Долината участваше в биткатата на Копелетата на с траната на Севера! къде може да е Кутрето? интересен въпрос! newsm78
иначе съм съгласен, че на Кутрето може би му трябва време за да се адаптира в новата обстановка,
Скрит текст:
засега все пак успя да посее раздор между сестрите. Но,  ако бе се омъжил за Санса и бе отстранил Джон, а после се оправеше с  Бродниците, щеше да сложи и  Долината и Севера в Джоба си - с един удар. затова му се чудя и мая на "празните" ходове, да разчита на мнението на Джон или Бран.

*Нали Тивин го прати там, със съгласието на "семейството", въпреки опозицията на Тирион.

# 208
За долината е ясно, че знае. Ама знае ли, че се е бил на страната на севера в биткатата на Копелетата. Не съм сигурен.

# 209
Я ми припомнете, в сериала бракът между Санса и Тирион в крайна сметка беше ли анулиран?

Общи условия

Активация на акаунт