Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 776
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
  • Сидни
Бъфи,

Скрит текст:
Пак нищо не си разбрала. Те са на Източен страж...за какво да показват Ед, като той е доста далече от тозои замък?
Иначе....Дани им е дала кораб, с който да отидат до ИС, така ли излиза? Аз мислех, че са с кораба, с който Джон дойде, но явно те са си хванала просто някаквъ кораб, който ги е оставил до ДК

# 181
  • Варна
LaughingLaughing
Скрит текст:
Относно Дани! съвсем наскоро питах защо не метне Джон и Ко, с дракона до Земите отвъд Вала, и някой каза че Дани не била автобус. Е - сега, автобус ли е Дани или не е автобус, като прибра 6 пътници на дракона? Значи можело още в началото да отиде с тях дракона.
Много ми е странно как автобусът Дани, докато е прелитал на Зимен Хребета не пусна едно писъмце отгоре на Санса, какво се случва по въздушната поща

Grinning Grinning Същата питанка като във Властелина. Кому беше нужно ония некадърник Фродо да го пращат на майка си райна, че и миличкия Сам да му връчват като личен асистент, като така или иначе на края идват орлите и оправят мазалото. Още в началото да го бяха вързали тоз пусти пръстен на нечие орлово пръстче, да прелети там над вулкана и толкоз.

# 182
 Санса постоянно се жали,
Скрит текст:
колко е изолирана, колко е неосведемена, как я държат на тъмно и няма никакви вести от Джон. Струва ми се нереално да няма вести от него, след като Дани има такива. Ако имаше информация можеше да предприеме мноог неща - най-малокто да затапи Аря, като каже на  лордовете, че той подготвя голям тристранен съюз, включително й с Церсей. или пък да ги испокои, че е жив и здрав и има вести от него и че преговорите с Дани вървят добре.
Бриен, да бъде изпратена
Скрит текст:
е едно, а съвсем друго е тона, който и държеше Санса. Освен това Бриен няма никакъв статут, мъжете я презират, жените  й се подиграват. Няма гаранции, че Бриен ще намери Джайм в двора, пък и задачаат която той и постави е изпълнена. Санса можеше любезно да отклони поканата, като помоли за отсрочка, докато се върне Джон. Или пък можеше да прати Бран. той е нейн брат, статута му е равен на нейния,  а има и видения, и може да е много убедителен, за чий праща Бриен?

и въобще не стана ясно, защо Санса
Скрит текст:
трябва да се доверява тъкмо на Кутрето, а не на  Бран или на Бриен например? каква е логиката?

# 183
Скрит текст:
Няколко пъти се спомена, че единственото логично обяснение е, Санса и Аря да се опитват да преметнат Кутрето.

Явно ще трябва да изгледам няколко филма със зомбита, че да вляза в крак малко. Сещам се, че в Пиратите ходиха по дъното, ама там беше друга магия.

# 184
Скрит текст:
Мисля, че Джон ще има проблеми , поне в началото, че е съгласен да коленичи пред Дани. Другите северняци едва ли ще се навият лесно . Сигурно даже първоначално ще го обвинят .  
Скрит текст:
Предполагам, че най-големият му проблем ще е Санса. Тя едва ли ще приеме лесно да коленичи пред друга кралица. Останалите лордове по-бързо ще си направят сметката, че Денерис + драконите, войските и корабите ще са им от полза във войната с ББ и ще подвият коляно, защото са наясно, че по време на война много неща могат да се случат с кралица, която не е обявила официално наследник. Пък и официално тя е най-сериозният противник на Церсей - врагът на моя враг е мой приятел...

# 185
Скрит текст:
Аря също няма да се съгласи на съюз с Церсей. За Дани незнам как ще реагират останалите Старк,
 но съветника Тирион Ланистър едва ли лесно ще го преглътнат. А като стане ясно и по-силната позиция за трона на Джон и ще стане супер интересно

# 186

Кога Дани им предложи помощ,а те отказаха?  newsm78

Обърках се нещо, уж ги гледам и аз по 2-3 пъти епизодите.

# 187
Скрит текст:
Аря също няма да се съгласи на съюз с Церсей. За Дани незнам как ще реагират останалите Старк,
 но съветника Тирион Ланистър едва ли лесно ще го преглътнат. А като стане ясно и по-силната позиция за трона на Джон и ще стане супер интересно
Скрит текст:
Позицията на Джон и по-силната му претенция са нищо без Денерис и драконите.

# 188
  • Варна
Скрит текст:
Предполагам, че най-големият му проблем ще е Санса. Тя едва ли ще приеме лесно да коленичи пред друга кралица. Останалите лордове по-бързо ще си направят сметката, че Денерис + драконите, войските и корабите ще са им от полза във войната с ББ и ще подвият коляно, защото са наясно, че по време на война много неща могат да се случат с кралица, която не е обявила официално наследник. Пък и официално тя е най-сериозният противник на Церсей - врагът на моя враг е мой приятел...
Скрит текст:
Според мен точно обратното, Санса е най-прагматично настроената и широкоскроена, не пропуска шансовете си заради глупава гордост.

Скрит текст:
Скрит текст:
Аря може няма да има нищо против за съюз с Церсей, ако самата Церсей, умре по някое време.

# 189
Скрит текст:
Скрит текст:
Позицията на Джон и по-силната му претенция са нищо без Денерис и драконите.

Скрит текст:
Ако излезе наистина, че Регар и Лиана са женени и Джон е законороден,той  е наследника на трона с по- силна позиция. Синът е по напред от лелята. Драконите дават на Дани предимство ако се изправят един срещу друг.

Да, само смъртта на Церсей ще удовлетвори Аря. 

# 190
Скрит текст:
Според мен точно обратното, Санса е най-прагматично настроената и широкоскроена, не пропуска шансовете си заради глупава гордост.
Скрит текст:
Не е заради глупавата гордост, заради вероятността да загуби Уинтерфел, който е, да си кажем истината,  най-големият приоритет за нея и то с пълно право.

# 191
  • Buffyworld
Елена, благодаря. Аз го гледах без субтитри. Да, вярно , че бяха на Източен страж, а това пак си е на Вала. Обърках се с Черен замък.

Санса според мен " ще преглътне " Тирион . Все пак нищо лошо не е видяла от него. За останалите не знам как ще реагират. А и Аря няма кой да я пита.

# 192
  • Варна
Пфу, и аз изгледах серията най-накрая снощи.
Скрит текст:
По едно време взех здраво да се хиля на себе си, след като се усетих да викам "Дръпни Тормунд бе, изядоха го!"
Общо взето нямат мат'рал сценаристите и съвсем се оплетоха, затова и има толкова пълнеж.
Продължавам да държа на мнението си, че Санса и Аря разиграват Кутрето. Може би не още от предната серия, но Санса се усети, докато Кутрето й се мазнеше в последната - погледа й замръзна направо. За Аря не съм сигурна към момента, дали е в комбина със сестричката - изрично пуснах отново да гледам дали си говорят на затворена врата. Иначе би било супер нелогично - изкарват едната бъзла, другата психопатка, а и двете - пълни идиотки.

# 193
Скрит текст:
Няколко пъти се спомена, че единственото логично обяснение е, Санса и Аря да се опитват да преметнат Кутрето.

Явно ще трябва да изгледам няколко филма със зомбита, че да вляза в крак малко. Сещам се, че в Пиратите ходиха по дъното, ама там беше друга магия.
Ами, същото си е. Все са неживи, така че няма как да плуват. Човешкото тяло е по-тежко от водата и само наличието на въздух ни позволява да не потъваме. Неживите не дишат. Друг е въпросът, че сме по-тежки от водата заради течностите и костите, но неживите би трябвало да изсъхват и да олекват. Не съм сигурна дали някой оръфан до скелет ще потъне, като този дето Хрътката му нацели канчето например, или ще остане над водата като дънер, ама много надълбоко навлизаме вече. Grinning

# 194
  • Вестерос
Скрит текст:
На мен не ми допадна това, че не показаха нищо от Черен замък на Вала. Дани и Джора си стояха в наблюдателницата и жив човек нямаше около тях. В първия момент дори не разбрах, че това е на Вала. Можеха поне ЕД Скръбния да покажат за малко. Нали не бъркам - Джон посочи Ед да лорд командир на Вала ? И да, можеше да изпратят един гарван на Санса, поне да знае какво става.

Мисля, че Джон ще има проблеми , поне в началото, че е съгласен да коленичи пред Дани. Другите северняци едва ли ще се навият лесно . Сигурно даже първоначално ще го обвинят .  
За Н-ти път това беше ИЗТОЧЕН СТРАЖ, какъв ЧЗ ви гони?

Зомбитата като могат да вървят по дъното защо не заобиколят Вала през морето? Защото явно има причина.

От какъв зор, ако разиграват Кутрето, ще си говорят така насаме като са двечките?

Аря никой няма да я пита с кого какъв съюз да прави Джон или Санса. Тя власт няма. Все тази какво мисли.

Корабът беше на Дани, неговият го държат сигурно за нещо, може на Дани да е бил по-хубав и бърз.

Общи условия

Активация на акаунт