Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 767
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
Вие съвсем през просото го подкарахте. Епизодът още не е излъчван официално, а вие спряхте със скрития текст и направо наспойлихте темата в открит текст.

# 166
Вие съвсем през просото го подкарахте. Епизодът още не е излъчван официално, а вие спряхте със скрития текст и направо наспойлихте темата в открит текст.
Да, съвсем през просото го подкараха.

Скрит текст:
Колкото до телепортите, някъде четох че за да замръзне водата дотолкова, че да могат да ходят по леда ( ок. 20 инча) са са нужни около 4 дни. Времето е достатъчно Джендри да отиде до Вала, да изпратят гарван и Дани да дойе.

# 167
  • Вестерос
Хъх, аз пак да повдигна въпроса за вълчищата. Значи мечка може да се вкара и той в бой с хора, ама вълчище йок???  Tired
Нали!!! Rage

Джони, как да са във водата като е ледена!! Ще пукнат за минути. Джон едвам се стопли. Fearful

Еми не влизайте... какво очаквате да коментираме ако не изтекли епизод Rolling Eyes Възможно е някой нещо да изтърве извън спойлер, да не говоря , че от телефона е АД да пишеш  скрит текст и картинки да слагаш...

И 4 дни ще стоят на едно място без да ядат и т.н. Unamused

Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
https://www.facebook.com/iryna.khymych/videos/10210526418301242/

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 08:22 от Tiffany А

# 168
Да, съвсем през просото го подкараха.

Скрит текст:
Колкото до телепортите, някъде четох че за да замръзне водата дотолкова, че да могат да ходят по леда ( ок. 20 инча) са са нужни около 4 дни . Времето е достатъчно Джендри да отиде до Вала, да изпратят гарван и Дани да дойе.

добре де а защо не пускат субтитри - примерно "след 4 дни" или "след още един месец" или дори "Два дни по-рано".? В редица филми  използват този похват, и ще им спести редица обяснения

Иначе - Дани,
Скрит текст:
много ме дразни с този влажен поглед предначен за Джон,  а взаимните обясненения в любов й  над леглото на ранения любим плюс сълзите и сополите, съвсем превърнаха филм в латино американска боза (или  пък евтина американсак мелодрама от началото на 60-те години)
Относно Дани! съвсем наскоро питах защо не метне Джон и Ко, с дракона до Земите отвъд Вала, и някой каза че Дани не била автобус. Е - сега, автобус ли е Дани или не е автобус, като прибра 6 пътници на дракона? Значи можело още в началото да отиде с тях дракона.
Много ми е странно как автобусът Дани, докато е прелитал на Зимен Хребета не пусна едно писъмце отгоре на Санса, какво се случва по въздушната поща Joy Санса милата е страшно неосведемена, на фона на това че разни гарвани летят между Нощният страж и Драконов камък.*  **
Аря съвсем изкука. При това - аз плредпуреждавах, но никой не ми вяравше!
А Софето
Скрит текст:
реши, че сега е времето да смени филмите и да започне да се държи наперено "Аз съм лейди Старк", сякаш че играе в  сериала "Царства", а не в "игра на Тронове".  Баси мамата #Cussing out. И това държане към Бриен  ужасно ме издразни. Все пак Бриен е - в най-добрия случай- телоохранител, а не лична слугиня. Все пак въпреки всички мои забележки към Санса - а те далеч не са  малко - тя се държи далеч по адекватно от Аря. Или поне неадекватността й не е толкова видима.

*Не разбирам какво толкова се впрягат за това писмо Роб вече го коментира с Черната риба, а лордовете се съгласиха  по повеля на Роб, джон да измести Санса именно за да не стане Тирион Лорд Зимен Хребет, та няма някаква сериозна новост тук.

**Джон - точнно в стила  "А ла Ролан Велики -
Скрит текст:
докато всички бягат, той търчи и нанася удари с меча. само един рог му липсваше". А появата на Денерис бе в стил "Гандалф идва с орлите на Тородорим". Орлите! Орлите!  hahaha

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 09:27 от Джон Сняг

# 169
Скрит текст:
Как да не могат зомбитата във вода като след това успешно са се гмуркали да овържат дракона. Докато не можеха да стигнат до дружинката ( а беше един разкрач) много бързо се научиха. Явно еволюират.

Джони
Скрит текст:
сега видя ли, че и Санса не е цвете за мирисане и много се перчи с точа, че е Лейди Старк. Не че Аря е права, а просто Санса дразни.

Скрит текст:
И само да кажа, че провизии имаха. Имаше драма от нощния страж, които мъкнеха някакви шейни.

# 170
Всъщност Денерис беше с трите дракона, не с два. Когато уцелиха Визерион, Дрогон беше кацнал и се катереха по него, а на заден план зад Виз се виждаше да лети Регал. И аз се дразня, че пак "нямат' бюджет за Дух. А от появата на Нимерия файда никаква, ако не я покажат пак, да се надяваме в последния епизод.

# 171
Скрит текст:
Как да не могат зомбитата във вода като след това успешно са се гмуркали да овържат дракона. Докато не можеха да стигнат до дружинката ( а беше един разкрач) много бързо се научиха. Явно еволюират.

Джони
Скрит текст:
сега видя ли, че и Санса не е цвете за мирисане и много се перчи с точа, че е Лейди Старк. Не че Аря е права, а просто Санса дразни.

Скрит текст:
И само да кажа, че провизии имаха. Имаше драма от нощния страж, които мъкнеха някакви шейни.

g-style,
 Това са
Скрит текст:
някакви зомбита-мутанти Joy

Аря не просто не е права -
Скрит текст:
държането й е супер инфантилно. Санса й обясни, че Церсей иска точно да ги види раздели, а онази продължава с детските изяви. Цупене,  "психологически" игрички, шантаж срещу сестра си!!! Много искав вееч да се върен Джон и да каже пред Аря, че ще търсят съюз с Церсей и на Аря да й падне чейнето, защото в момента тя всичко оправдава с него. Друг е въпросът, че Санса неразумно подходи, в някакви филми се вкара, да се доверява на Кутрето, да отпраща Бриен и т.н. Ако беше умна, трябавше веднага да събере лордовете, да покаже писмото и да обясни ситуацията. нищо не обезоръжава така както истината. А ако продължи с криенето и това писмо излезе, ще е по-лошо за нея. но при нея поне го отдавам на неопитност и стрес, докато Аря се упражняваше за Безлика, трабав да е страшно хладнокръвна. няма оправдание за действията си.

Иначе пак казвам, много странно ми изглежда  неведението на Санса-
Скрит текст:
писма прехвърчат между Драконов камък и Нощният Страж, Джайм се среща с Тирион, обаче Санса стои изолирана в Зимен Хребет и не знае какво става.??? че то един ако бяах пуснали дав гарвана едновременно - до Санса и до Денерис, от Нощния страж, този до Санса отрябавше да е пристигнал много преди този до Дани. newsm78

# 172
Гледах и аз. Дано да изтече и последната серия и да се свършва с мъките Mr. Green

# 173
Ако не забелязате, явно са им свършили идейте и правят накои неща да намигват на феновете. Нимерия си беше точно такова според мен.  Джендри и той и т.н

За мисията
Скрит текст:
А иначе цялата мисия беше абсолютна глупост. Напрвавена като от детско филмче.
Дани им предложи помощ, те отказаха. Сбогуваха се ала бала с ясната идея, че може да умрат. После тя отива да ги спасява от любов към Джон ли Simple Smile Ако не беше той там едва ли щеше да отиде.
И не я видях 1 сълза да пусне по дракона. Аа кръвта на дракона не плачеше.
Както би казал Д. Тръмп, най-лошата зделка евър, зомби за дракон. Сега оства само бродника да го освободи това зомби от магията и то да си умре преди да стигнат КЧ. Simple Smile

За Санса
Скрит текст:
И какво ако и бяха пратили гарван, тя вече получи един със покана за среща. Ако беше получила един от вала, какво щеше да направи Simple Smile

# 174
Въобще не ти четох разсъжданията са Аря. Сигурна съм, че няма да съм съгласна с теб. Санса какво като я информират? Кво може да направи?

# 175
  • Вестерос
Другите и зомбитата не могат във водата, затова се спасиха на Хардхоум. И тука така стана. Затова всички се дразнят на веригите, защото не могат във вода!! Rage

Джони, или спри със скрития или дай всичко в скрития.

И Дани не е прелитала над ЗХ. Не ме карай пак картата да ти вадя! Unamused

Дани беше шокирана, това, че не рева не означава, че не я е боляло. Аз лично видях болка в очите ѝ.

# 176
Значи да ви обясня. Зомбитата не дишат, следователно не могат да плуват, ще потъват, но няма как да умрат. Т.е. те във водата могат да си влязат, но ще си вървят по дъното.
Скрит текст:
За чий им е тогава да влизат в езерото когато преследваха нашите хора? С веригите е друго - влизат под вода, връзват дракона, от другата страна на веригата ги издърпват заедно с него. Ех, малко филми за зомбита сте гледали явно  Laughing В някои е точно така, ходят си по дъното. В Карибски пирати или в Властелина на пръстена имаше такава сцена, когато неживите ходеха по дъното и излязоха на брега. Да кажем и тук да бяха влезли и да вървят към острова. Ама знае ли се колко е дълбоко около него, дали ще могат да се изкатерят и дали ще могат да пробият леда, че да излязат... Защо просто да не почакат да замръзне, за по-сигурно? Бяха им в кърпа вързани, откъде да знаят Другите, че ще долетят дракони.

# 177
Ако не забелязате, явно са им свършили идейте и правят накои неща да намигват на феновете. Нимерия си беше точно такова според мен.  Джендри и той и т.н

За мисията
Скрит текст:
Дани им предложи помощ, те отказаха. Сбогуваха се ала бала с ясната идея, че може да умрат. После тя отива да ги спасява от любов към Джон ли Simple Smile Ако не беше той там едва ли щеше да отиде.
Както би казал Д. Тръмп, най-лошата зделка евър, зомби за дракон. Сега оства само бродника да го освободи това зомби от магията и то да си умре преди да стигнат КЧ. Simple Smile

Кога Дани им предложи помощ,а те отказаха?  newsm78

Джони,на мястото на Санса
Скрит текст:
и аз бих пратила Бриен.Не само,че й вярвам,но ще знам ,че и пратеникът ми ще е в безопастност заради отношеният й Джайм.Няма начин Бриен да не е казала на Санса кой я е пратил,защо и какъв меч носи.Санса беше афектирана от тъпотиите на Аря и,когато Бриен спомена сестра й,си изпусна нервите и си позволи да й държи такъв тон.

# 178

За мисията
Скрит текст:

Скрит текст:
На мен ми писна цял сезон Джон да повтаря едно и също, да надува главите на всички за армията на мъртвите и никой да не му вярва. Изгубиха му цялото време. Денерис не им е предлагала помощ, тя също не им повярва, имаше само съмнения. А че мисията им бе пълен провал си е точно така. Но поне вече всички ще знаят какво ги чака.

# 179
  • Buffyworld
Скрит текст:
На мен не ми допадна това, че не показаха нищо от Черен замък на Вала. Дани и Джора си стояха в наблюдателницата и жив човек нямаше около тях. В първия момент дори не разбрах, че това е на Вала. Можеха поне ЕД Скръбния да покажат за малко. Нали не бъркам - Джон посочи Ед да лорд командир на Вала ? И да, можеше да изпратят един гарван на Санса, поне да знае какво става.

Мисля, че Джон ще има проблеми , поне в началото, че е съгласен да коленичи пред Дани. Другите северняци едва ли ще се навият лесно . Сигурно даже първоначално ще го обвинят .  

Общи условия

Активация на акаунт