Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 755
  • 782
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
Ама той си е с отворени очи.

Още чакам клипче, където да се вижда, че ги "отваря".

# 151
Ама той си е с отворени очи.

Още чакам клипче, където да се вижда, че ги "отваря".

Така е, не ги отваря. Илюзия на светлината е. В предишната тема сложих дори картинки.

# 152
Скрит текст:
Няма как да снимам стоп кадър в момента. Точно преди Джон да излезе от водата е със затворени.
Измъчих се с този скрит текст през мобилната. Сама си слагам таговете.😡😡😡

# 153
  • Вестерос
И аз слагам сама таговете, ужас е на телефона наистина...

Ще търся в тубата, но на снимките от предната тема не мисля така.

Така от светлината е, нищо не отваря мечът. Тъмно става заради ръката на Джон и камерата и фокуса ала бала

# 154
Вповечко ще му е на сюжеть, ако вмъкнат и живи мечове

# 155
Ох, де да знам. Ама толкова реално изглежда. Все едно отваря очи точно в момента, когато Джон тупна с ръка по леда.😶

# 156
  • Buffyworld
И според мен си отваря очите .

На мен много ми хареса епизода. Нямам никакви забележки.  Mr. Green Разбира се, стана ми мъчно за дракона .  Cry

# 157
  • Вестерос
Бран може да вижда чрез дърветата,не мисля, че е направено от дърво сякаш....

Бъфи, нямаш ли забележка как магически се появиха вериги във водата?

# 158
Аз не съм гледала още, но на това клипче от тубата когато потъмняват очите бих казала, че се затварят  hahaha
На телефона съм още със старата версия на мамата

# 159
  • Buffyworld
Бран може да вижда чрез дърветата,не мисля, че е направено от дърво сякаш....

Бъфи, нямаш ли забележка как магически се появиха вериги във водата?

Ами аз не обръщам чак такова внимание, за мен са подробности това . По-скоро ми беше малко странно как КН и Другите около него не участваха в битката, а само си наблюдаваха отстрани, като някакви шефове  Mr. Green Е, да, те са си шефове. Особено ако  КН осъзнава колко е важен, че убият ли го него, умират всички.

# 160
Не издържах и смъкнах от Замунда. Преди секунда свърших  гледането.

Първо положителните неща.  +
Скрит текст:
Много ми харесаха повечето сцени снимани зад Вала:
+камерата в близък план, е чудесно решение за такива открити пространства а резолюцията е много висока.
+страхотно се накефих на коментарите на Тормунд. То не че разговорите в цялата дружинка не бяха забавни, но Той определено всяваше живец
+ най-после сценаристите ме чуха и изпраскаха диалога  Джон - Джор относно Стария Мечок и Дълъг Нокът. Алелуя! Сега остава  Джора да се види с Лияна и наистина ще съм доволен-
+Сцената с мечката - велика! Разкъртваща! може би най-добрата! и каква огромна мечка.
+Сцената в която КнН съживи дракона - чудесна. Как само му просветна окото в синьо.
+битката в която плениха първото зомби - много добра.
-целият първи разговор на Дани с Тирион (без споменаването на Джон) - много приятен, Тирион най-после се държи като Ръка на кралица
+ Баталните сцени - чудесни (друг е въпросът че са изпразнени от смисъсъл като цяло) - например как петима-шестима се накачулиха връз Тормунд, или Берик с пламтящия меч - чудесно

какво не ми  хареса  -
Скрит текст:
-първо - сцените Аря- Санса. С мъка се удържах да не превъртам. Супернеадекватна Аря. Санса в Началоот се държеше адекватно, после и тя изперка  и от "игра на тронове" Софето реши да премине във филма "Царства" с наперенето държане "Аз съм лейди Старк" (E , не си - ти си лейди Болтън).
-Не стана ясно, защо трябва точно Бриен трябва да се праща в ЗХ, като тя няма никакъв сериозен статут.
Нито пък защо трябва да бъде Санас толкова груба с нея, само заради една клетва. Май наистина Софи обърка филмите с "Царства", където Бриен щеше да й бъдес слугиня
-Сцените с армията от мъртви която напада Джон и компания беше нещо средно между "Живите мъртви", "Властелинът на пръстените" и "Крал Артур" със Клайв Оуен. Въобще не разбрах защо Армията от мъртвите като заградите нашите герои в кръг, не им се нахвърли веднага - ама карай, бойните сцени бяха добре издържани.
-Предлагам на  сценаристите на "Флаш", да помислят, да вземат за Дубльор на светкавицата, Джендри. Тук вече не удържах да се хиля И разбира се Дани пристигна с телепорта.
- Сцената където Дани и Джон се гледаха влюбено накрая и тя му плачеше за децата си трудно издържах. Това бе досущ като в латиномарикански сериал. Добре че приключиха със съживяването на Ледения дракон.
-кат цяло ми се струва че Дани трябва да работи повече  върху мимическата култура на лицето си. Много е зле когато започне да  хвърля погледи, то не са едни влюбени въздишки, или пък едни невярващи погледи - за театър за чудесни, но не и за кино.

и сега един въпрос - кой бе първия умрял,
Скрит текст:
който го уби мечката? като му отхапа главата? не можах да видя? показаха, как се надвесват Сандор и Тормунд над него и после смениха кадъра.

# 161
  • Вестерос
Някакви диваци или от стража, не бяха само 7-те.

Скрит текст:
Зомбитата не могат във вода, чакаха да се заледи повече  езерото .

# 162
Някакви диваци или от стража, не бяха само 7-те.

Скрит текст:
Зомбитата не могат във вода, чакаха да се заледи повече  езерото .

аааа. Мерсаж. и аз взеха търчащия за дивак, но си казах че изперквам. Да, вярно че не бяха  само Великолепната седморка, поне десетима бяха,  като се наредиха в кръг, но никога не дава в близък план някой от другите, затова се чудих, дали аз нещо не бъркам.

Скрит текст:
че, нашите защо не се гмурнаха тогава (както направи Джон). newsm78  щяха временно да оставят трупа, после като ги зарежат Другите да си пленят нов. ама трябваше да има битка

като цяло - чудесна камера. Много съм доволен от режисьорът, който е снимал този епизод (или поне от операторите).

сетих се още един минус
Скрит текст:
- На Дани не й върви с копията. Брон уцели Дрогон от втория опит със скорпиото, сега КнН хвърля също два пъти, първи път уцели Регал, втория път за съвсем малко пропусна Дани. Naughty

но пък веднага слагам и един плюс +
Скрит текст:
бяха облекли Дани като Ледена принцеса.  абсолютно неподходящо, но пък поне мъжката половина изплакнахме очи. Обаче поддържам мнението, че Емилия Кларк става повече за театър, нежели за кино

Но Мечката! Мечката! о, господи, Мечката! Мечката! newsm10 newsm10 newsm10
Дори само заради това си заслужаваше епизода! Мечката newsm44 newsm44

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 23:29 от Джон Сняг

# 163
  • София
Хъх, аз пак да повдигна въпроса за вълчищата. Значи мечка може да се вкара и той в бой с хора, ама вълчище йок???  Tired

# 164
 явно пазят всички ефекти за последните епизоди. ОГромна мечка превишаваща с две глави Сандор и Тормунд (а те не са ниски),   убийство на Бродник, Дани се появява с два дракона, възкресяване на дракон. В следващия епизод трябва да падне Вала. Преди два епизода имахме първа жестока битка - с дракон. В миналия епизод - сцената с Бран и враните. Явно ефектите започват най-накрая да влизат в действие.
ОБаче тъпо наистина че го няма Дух, и че  за Аря поне една котка не пробутаха, за да покажат колко силен варг е станала.
Но Аря сега няма да я коментирам, че като я подхвана... smile3515
Но Мечката! мечката, мечката! искам още такива сцени! smile3501
А Тормунд ми напълни душата.
"
Скрит текст:
харесал съм си една руса красавица, със сини очи. Висока колкото тебе. и е облечена в броня.
Хрътаката (сепнато) - Бриен Тартска? "
hahaha hahaha hahaha

"Тормунд
Скрит текст:
-бавният начин да се стоплиш е като ходиш. По-бързият е като се биеш. Най-бързият е като правиш секс.
Джендри. Ама то цели мили наоколо няма жени.
Тормунд -(подига вежди) - задоволяваш се с каквото намериш.
Към Джон (не е от най-схватливите, а?)?
hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: пт, 18 авг 2017, 00:35 от Джон Сняг

Общи условия

Активация на акаунт