Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 710
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Арвен не се ли отказа от безмъртието заради Арагорн, сигурно ще го надживее де...

# 271
  • Вестерос
Не съм го чела, филмите съм гледала безброй пъти. Да отказа се от безсмъртието си и не замина с другите. Чела съм само Хобита

# 272
  • Buffyworld
Елена, клипчето със спойлерите го няма вече  Cry Нищо не можах да видя  Sad

# 273
Как се казваше дядката Таргариен при Нощния страж? Той май знаеше за Джон или? Сега ми попадна сцена където казва на Сам Таргариена сам на света, ужасно нещо! И точно тогава влиза Джон в стаята повдигайки вежди

# 274
Влизам в темата само да видя дали не е излезнал и последния епизод ...

# 275
  • Варна
Как се казваше дядката Таргариен при Нощния страж? Той май знаеше за Джон или? Сега ми попадна сцена където казва на Сам Таргариена сам на света, ужасно нещо! И точно тогава влиза Джон в стаята повдигайки вежди

Емон. Мастър Емон.

# 276
  • Вестерос
Не знае, знае за Дани.

хахахах

# 277
АХАХАХАХАХАХАХ

# 278
  • Варна
МУХАХАХААХАХААХАА! Спрете се, бре!!! Прекалено весели и оригинални почнахте да ми ставате... Grinning Grinning Grinning

# 279
Арвен не се ли отказа от безмъртието заради Арагорн, сигурно ще го надживее де...

Балерионе за Властелинът - АРвен не се отказа от безсмъртието, а от рода си. Всички елфи заминаха за  земята на Елве, само Арвен остана с Арагорн. Живяха над 900 години честити, като в приказките, Арагорн, надживя всички земни крале, но края и на него му дойде края, а Арвен остана сама, защото е безсмъртна. Мисля, че избра да се самоубие, за да се събере със съпруга ги.–(легна до Арагорн и зазспа вечен сън.)

Сам, Фродо, и компания на връщане завариха дома си съсипан от Саруман. А Фродо като отпътува все изпитваше болки. Единствено Сам се ожени за Роузи и живя щастливо.

И все пак ако иззхождаме от Властелина за горчиво-сладък край- Саурон и Саруман бяха победени,  Арвен и Арагорн се ожениха, също и Еовин и Фарамир, както и Роузи и Сам.. Т.е. имаше доста хепиенди, просто бяха леко привмесени с горчив вкус.

Последна редакция: нд, 20 авг 2017, 12:51 от Джон Сняг

# 280
  • Варна
МУХАХАХААХАХААХАА! Спрете се, бре!!! Прекалено весели и оригинални почнахте да ми ставате... Grinning Grinning Grinning

Има цяла купчина меме-та кое от кое по-оригинални...
А имаше и един такъв казус: Ако Денерис умре зад Вала и се превърне в зомби, как ще се отърват от нея, нали е Неизгорима. Shocked

# 281
 С валирианска стомана. или пък ще я разтрошат с чукове на парчета.
Което ни поставя пред още един въпрос.
ако Денерис стане зомби сигурно ще стане кралицата-труп.

# 282
  • Варна
С валирианска стомана. или пък ще я разтрошат с чукове на парчета.
Което ни поставя пред още един въпрос.
ако Денерис стане зомби сигурно ще стане кралицата-труп.
Валирианската стомана не помага срещу зомбита, но да я насекат на праченца е вариант.
Скрит текст:
Излиза ми и въпроса, неизгорим ли е Визерион? Драконите би трябвало да не горят... как ще го унищожат тогава... Shocked Shocked Shocked

# 283
  • Вестерос
Друг дракон ще го убие

# 284

Скрит текст:
Излиза ми и въпроса, неизгорим ли е Визерион? Драконите би трябвало да не горят... как ще го унищожат тогава... Shocked Shocked Shocked

Скрит текст:
Най-вероятно Визерион е дракон-бродник,а не зомби.Значи и за него важи валирианска стомана.Ще им трябва "скорпион" със стрели от валирианска стомана. Thinking
Хареса ми Тирион и думите му,че трябва да познаваш врага си и да се поставяш на негово място.Логично е Бран да има ключова роля в разузнаването - какво иска Краля на нощта и как може да бъде победен.(Въпреки че логично и сценарий в GoT вече не стоят добре заедно. Tired

Общи условия

Активация на акаунт