Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 899
  • 782
  •   1
Отговори
# 525
ся па и Церсей ли чака зомби? не ловихме ли за Дани зомби?

писмото от КЧ - real or fake? аз мисля фейк.

ooooh!

Как и какво гледаш - не знам. За Църсито ловиха зомби.

# 526
Не, плана е да хванат зомби и да го занесат на Церсей.
Обсъждали ли сте знаците на ББ отпред на шията? Четох, че изобразявали архитектурни останки от цивилизация живяла преди първите хора, много развита. Това би обяснило и веригите отвъд Вала.
В поканата няма никаква логика, Бриен беше нарочно отпратена, а замислената Санса от новия трейлър подсказва, че крои нещо
В тия спойлери които четох всичко до сега е наистина на 100%

# 527
  • Сидни
 Joy
Много е забавно тук...кой разбрал, разбрал...кой си измисля, измисля, други все спойлери ги гонят, ама ги сърби да четат тук...просто шоуто е на макс!

Като критикуваме - що критикувате, всичко е супер, това е просто сериал. Като вземем, че сравним с книгата  - АААА има тема за книгата, стига с тия книги. Като се размишлява какво може да стане оттук насетне - Стига с тия спойлери! Еми АЙ СИКТИР! Дайте само да прехвалваме и тва е! Stop
 #Crazy

Какво става с Аша ( Яра ) през това време? Гние в някоя клилия? Церсей за какво я държи, нали има Юрон?

# 528
Ако може спойлерите от изтеклия сценарий в скрит текст...
Тъпо е за тези от нас, които не четем спойлери , да разберем развръзката точно на последния епизод от сезона...

# 529
Аша (Яра) е пленница на чичо си Юрон. Той даде на Церсей само змиите.

# 530
Ако е за моя пост, това са мои размисли и страсти, не спойлери. А темата не е ли за спойлери реално, защото аз за това я ползвам. Като искате да си следите само сериала, то по-удачно е да не ползвате такива теми.
->
Спойлър е постът на miriana86 по-горе, и на мен ми стана неприятно, нарочно не съм чела изтеклата информация за следващите серии. Rolling Eyes
Скрит текст:
Именно Simple Smile През няколко страници се уточняваме за какво е темата Grinning
adelinda, искам да си следя сериала, да си коментирам излязлите епизоди, да виждам реакциите на други фенове, да дискутираме какво може да се случи на база на излязлите епизоди, понякога в темата хващам от коментарите на останалите неща които съм пропуснала или неглижирала докато съм гледала. В този смисъл всякакви лични размисли и страсти много ме радват. Коментарът ми не беше адресиран към теб.
И за да не е пълен off - Вчера с мъжа ми се бъзикахме, че КнН при последната война, която е водил с хората докато е бягал на север в отстъпление е попаднал на веригите с които извадиха Визерион, и си е казал "Какво пък, може да ме хванат и да ме убият, ама дай да си ги взема тези вериги да си ги замъкна на север, може да ми потрябват един ден да извадя дракон от замръзнало езеро" Grinning Grinning Grinning

Церсей на мен ми изглежда тотално изтрещяла и опиянена от собственото си величие, не мисля че ще се трогне много от зомбито или че ще се съгласи на задруга. Или ако го направи ще е единствено за да държи враговете си по-близо. Колкото е изчаткала като нищо да реши да убива Денерис в най-напечения момент на същинската битка.

# 531
Какво става с Аша ( Яра ) през това време? Гние в някоя клилия? Церсей за какво я държи, нали има Юрон?

Държи я, защото е садист и иска Яра да страда дълго, това многократно бе показано и казано като характристика на Церсей, все иска да изтезава, не ѝ стига да убива.

# 532
  • Сидни
Е така де, ама със змиите бързо се оправи, а на тях им имаше повече зъб.

# 533
  • Разпиляна във въображението
Докато гледах вчера повторението и даваха как измъкват дракона от водата, в долен ляв ъгъл май за секунди се мярна нещо като каруца. Не съм сигурна, защото не успях да си заредя на компа епизода, за да се уверя. Не е ясно колко време е минало откакто се случи битката и го измъкнаха от водата. Според ММ може да са отишли на пристанището, където избиха диваците и оттам да са ги взели  Laughing

Попаднах на една статия в нета - за времето, което минава по време на епизодите. Колко бързо може да прелети гарван, за скоростта на драконите, за времетраенето на едно денонощие в света и т.н. и като цяло уж да спрем да мислим за това, а да се наслаждаваме на сцените.

# 534
Малко хумор : " Ако Игра на тронове беше снимано в Индия"
Скрит текст:

И малко за зрителните ефекти:
Скрит текст:

# 535

Държи я, защото е садист и иска Яра да страда дълго, това многократно бе показано и казано като характристика на Церсей, все иска да изтезава, не ѝ стига да убива.

Яра е пленница на Юрон. Той с тази мисия тръгна, след като каза, че ТЕ /двамата велики Церсей и Юрон/ са предадени от най-близките си /тя от брат си, той от племениците си/ и тръгна в битка за да носи армаган на Церсей, с който да докаже верността си.
Дорнските пленници са за Церсей, за да може да отмъсти за дъщеря си, нещо, в което Джайм се провали и Юрон го изтъкна пред всички. Изобщо много държеше да изтъкне всички "недостатъци" на Джайм и невъзможността му да даде на Церсей, това, което тя жадува най-много - отмъщението.
Яра е пленница на Юрон, той я рязваваше до КЧ, зада докаже могъществото си и после си я взе, остави само змиите.
По интересно е какво прави през цялото изминало време Теон, как точно освобождава сестра си? Дали е по стълбите, вероятно не, в трейлъра към последния епизод го виждам за кратко като че ли?

# 536
Тирион обеща на Джейми ББ за да работят Дани и Церсей заедно срещу тях?

На зомбитата им казват wights (не че не знаете де) Laughing

# 537
  • Разпиляна във въображението
Тирион обеща на Джейми ББ за да работят Дани и Церсей заедно срещу тях?

Не. Трябваше да се договорят Церсей да не прави нищо срещу Дани, докато е заета на север и си е оголила позициите.

# 538
На Церсей обещанията са... все едно Кутрето нещо да ти обещае и ти да му повярваш. В този колизеум, в който ще се състои срещата като нищо Церсей може да им спретне засада. Пък и тя едва ли ще се впечатли от зомбито. Ще се опита да обърне нещата в нейна полза вместо да работи с Денерис, пък и с Тирион до нея, и с някакво си копеле.
Теон е поредната издънка. Вече не могат да им се изброят недомислиците на ДД.

# 539
На този връх намериха белите бродници. Имаше снимка, където ги съпоставяха двата, но не я открих:

Скрит текст:

Има теория където се твърди, че в крайна сметка Бран ще се окаже нощния цар:

https://www.youtube.com/watch?v=E0stbpHo7pU

Общи условия

Активация на акаунт