Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 880
  • 782
  •   1
Отговори
# 600
  • The point of no return
Нищо чудно, ако я закъсат с бюджета.  Mr. Green

Иначе се надявам да не стане така! Най-добре би било и тримата да са си при Мама!  Grinning

Прочетох, че Денерис не можела много добре да контролира Регал и Визерион, Дрогон й бил любимецът, имала много силна връзка с него и затова язди само него.

# 601
  • Вестерос
И за връзката Дрогон-Дани-Additionally, when the dragon Drogon was hit by a spear, the dragon and its rider, Daenerys Targaryen, were said to have “screamed as one”.[10]

Аз за тва се оплаках, че Дани не реагира като удариха Везирион. Очаквах писък или поне изкривена физиономия, нещо като Цересй над Джофри. Това после на кораба не го броя.
Аниш ти е отговорила- става дума за ездача, Визерион нямаше.

Имаше мъка в очите ѝ, аз я почувствах. И не само аз де.

С Дрогон има друга по-особена връзка.

Диаволо , не само един може да язди. В уикито пише, че имало май изключение, ама не било сигурно , нещо от сорта. Те реално не са ѝ деца, моля ви се Grinning Това , че тя така говори , е друг въпрос.

Дани не си е избрала Дрогон, просто нямаше друг начин освен да го обязди и да го накара да напусне Мирийн , за да не го убият и той да не избие хората. Не ѝ е любимец, така се получи и затова има специална връзка с него.

# 602
Ох, Визерион и Регал - горките изтърсачета. Не помня вече в книгите как беше, но във филма са като статисти. Затова не ми се вярва много тепърва някой друг да стане втори ездач на дракон, конкретно пък за Регал ако говорим. Ако беше предназначен за Джон, нямаше да пуснат тази сцена със срещата му с Дрогон, щяха да загатнат нещо за някой от другите дракони. Така че съм склонна да мисля, че ако Джон яхне дракон, това би бил Дрогон. Още от първи сезон знаем, че "черното му е любимия цвят", преди още да го облече заради стража. Регал няма да му "отива" изобщо.

# 603
# 604
 Значи, в книгите точно с Дрогон има специална връзка Дани - той я придружава в Лабирнта  и разкъсва Пийт Прий и магьосниците, той е този, чрез когото узбива господарите на роби в Юнкай, и  Дани се сдобива с армия, той е този, който не може да бъде окован (за разлика от другите двама). Неслучайно е кръстен на нейните "слънце и очи" и е най-огромен. - расте на свобода.

Иначе някои неща не са както трябва в сериала- логично е Азор АЗхаи да има три глави и респективно - три дракона. Затова сме обсъждали Дани, Джон и Тирион за драконови ездачи. Това съвсем не значи, че не могат да изникват и други драконови ездачи. Станис искаше да вдига каменен дракон, знаем че почти със сигурност има и леден дракон (под Вала или под ЗХ). Предполагам, в бюджета на сериала щеше да е проблем да нацвъкат, толкоз много дракони, за това са опростили много нещата.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 09:16 от Джон Сняг

# 605
  • Варна
ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЕР!
Аз съм абсолютно наясно как зомбитата и бродниците ще минат Вала - връзват веригите за дракона, пришпорват го и фрррррр - и вече са в Уинтърфел, а що не и в КЧ Simple Smile Дракона е голяма птица - много зомбита може да извози Stuck Out Tongue

Ще е доста по-лесно да използват багера докарал веригата да прокопае дупка във Вала.....

Дивакът не се бие с въздуха!! Биел се е с шофьора на камиона за място на паркинга, но той бил със сигнална жилетка и оранжева каска и се натрапвал много в кадъра ... затова го изрязали!

# 606
Ох, Визерион и Регал - горките изтърсачета. Не помня вече в книгите как беше, но във филма са като статисти. Затова не ми се вярва много тепърва някой друг да стане втори ездач на дракон, конкретно пък за Регал ако говорим. Ако беше предназначен за Джон, нямаше да пуснат тази сцена със срещата му с Дрогон, щяха да загатнат нещо за някой от другите дракони. Така че съм склонна да мисля, че ако Джон яхне дракон, това би бил Дрогон. Още от първи сезон знаем, че "черното му е любимия цвят", преди още да го облече заради стража. Регал няма да му "отива" изобщо.
То и в книгите са малко като статисти, нищо, че Визерион се е излюпил пръв, а Регал след него. От тази гледна точка Дро, като последен, е "изтърсачето" и освен това е предпочитания от Денерис дракон. Предполагам заради цветовете му, или заради това, че е лидерът (не само най-тлъстия) от тримата, или ако мога да си позволя малко цинизъм - заради местоположението на яйцето му преди излюпването. :devil:
Както и да е, Виз и Реги са/бяха отбор, действат координирано и заедно при атака, пазят "мама", заедно си живуркаха под пирамидата, абе дупе и гащи бяха както има една приказка.
 Когато белият падаше, зеленият летеше над него един вид да го пази/придружи. Затова си мисля, че Регал няма да има ездач, след като загуби брат си, няма да се върне и дори може да подивее*. Или пък защото ми е любимия дракон от сагата. Wink

* - Или да ползвам и преправя думите на Roya - ще спестят доста от бюджета, ако само го споменават.

п.п.
Скрит текст:
В лийкнатия сценарий беше описана сцена с трите дракона, Джон и Денерис - Джон чака Денерис да се върне с Дро от Блекуотър, а през това време Реги и Виз кацат до него и започват да се чудят какво е - обяд, играчка или нещо друго. Когато пристигат мама и син, Дро му се зъби, одушква и решава, че е безопасен. Другите двама приемат това и си изчезват. Така ме е яд, че това излезе фейк и имаше запознанство само между Снежко и лелиното фърчило.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 10:12 от Аниш

# 607
С риск да ме сметнете за луда, но дали КнН ще успее да управлява изцяло Визерион? Това не е някакво елементарно същество като човек Grinning Grinning Grinning
Дали все още не е възможно Тирион да стане ездач на Визерион Grinning Примерно Регал да събуди спомен и съзнание у зомби Визерион Grinning
Май много се отпуснах във фантазии Grinning

# 608
Първия проблем на КнН е как ще каже "Дракарис" като изобщо не говори и сигурно не знае как да го командва Simple Smile

# 609
С риск да ме сметнете за луда, но дали КнН ще успее да управлява изцяло Визерион? Това не е някакво елементарно същество като човек Grinning Grinning Grinning
Ще успее. Не му трябват думи - драконът ще разбере какво трябва да прави.
Цитат
Май много се отпуснах във фантазии Grinning
Че нали затова е фентъзито - да провокира сътворяването на имагинерни връзки и светове. Simple Smile

# 610
  • Варна
Е той магьосник такъв. С две вдигания на ръчички съживява цели орди от умрели, колко му е дракона така да управлява. Grinning Сещам се един откъс от... Еманципирана магия ако не ме лъже паметта. Там Баба Вихронрав и Архиканцлерът такъв бой си спретнаха без дума да си обелят и без грам да се докоснат. Grinning Grinning Една камара салтанати си спретнаха във въздуха.

# 611
Да, да, съгласна съм и съм наясно че не му трябват думи за да му заповядва. Просто се чудя дали драконът с характерния си непокорен нрав и макар и зомби ще е толкова лесен за управление като зомби-хората. Иска ми се Визерион дори и зомби да е непокорен и да не се даде лесно на КнН и при среща с Регал, Дрогон и Денерис да има някаква драма в командването на КнН над дракона. Някакви такива фантазии мои си. Както примерно Джон е върнат от Червения бог, обаче е съзнателен и никой не го командва. И тъй като драконът е създание на огъня да не се даде лесно да го управлява леда. Просто си фантазирам, може да не ми обръщате внимание Grinning

# 612
Аз пък останах с впечатлението, че Дрогон си избра Денерис. Когато прелетя в арената тя го повика, но ето че вече е имала вътрешна връзка с него. Тоест изборът е и на двете страни.
Регал го глася за Джон, иначе можеше ББ да убие него. ББ пък имах чувството, че точно за дракон чакаше и целеше точно Визерион да убие, не Дрогон който беше по-лесен за убиване. Регал може и да зачезне и после в сюблимен момент да изкочи и Джон да го яхне  Laughing ще е много готино

# 613
Да, да, съгласна съм и съм наясно че не му трябват думи за да му заповядва. Просто се чудя дали драконът с характерния си непокорен нрав и макар и зомби ще е толкова лесен за управление като зомби-хората. Иска ми се Визерион дори и зомби да е непокорен и да не се даде лесно на КнН и при среща с Регал, Дрогон и Денерис да има някаква драма в командването на КнН над дракона. Някакви такива фантазии мои си. Както примерно Джон е върнат от Червения бог, обаче е съзнателен и никой не го командва. И тъй като драконът е създание на огъня да не се даде лесно да го управлява леда. Просто си фантазирам, може да не ми обръщате внимание Grinning
Напротив, много се радвам, когато някой напише собствените си виждания за развитието на даден персонаж. И аз си мислех нещо подобно, но в малко по-различен (драматично-трагичен) вариант. Виз, с новите си способности, получени покрай трансформацията си,  в крайна сметка изпепелява КнН, Денерис и Дрогон. За новите вярвания на останалия свят Белият и Зеленият стават  физическо въплъщение магията. Символи на смъртта и оцеляването. но и на мен може да не ми обръщате внимание. Simple Smile

# 614
Lino, цялото поведение на КнН беше като луд учен който експериментира с мишки. Хладнокръвно Grinning Grinning Grinning седеше и наблюдаваше как човечетата се бъхтят. Според мен изобщо не му беше цел да ги побеждава, просто ги наблюдаваше и изучаваше. Или знае нещо за бъдещето което трябва да стане или той иска да промени, или просто му е станало безкрайно скучно в този леден пущинак толкова години, а Джон му е интересен и не иска да го убива за да има с кой да си играе Grinning
Това че уби Визерион, а не се цели в човечетата с Дрогон, които си бяха sitting duck дето се вика, пак е демонстрация на сила и надмощие и високомерие може би. Можеше директно да ги ликвидира всичките. Но щеше да е същото, както ако драконите бяха атакували ББ и КнН - при успех щеше да свърши историята крайно скучно. Както с Пръстена и великите орли във Властелина Simple Smile
Аниш, това наистина ще е много драматично да ликвидира не само КнН, но и мама с братчето... Има много хляб за развитие на историята покрай Визерион, но може да се надяваме повече на дедо Мартин да сътвори нещо (да е жив и здрав, че с неговия lifestyle Grinning ), отколкото на ДиД...

Общи условия

Активация на акаунт