Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 884
  • 782
  •   1
Отговори
# 570
  • The point of no return
Аз може и да пропускам нещо (не съм чела книгите), но защо им е да се съюзяват с Церсей, за да победят КнН? Като добавим и колко добре познават Церсей и знаят, че не може да й се вярва, нещо ми се губи логиката. Драконите на Дани, нейната армия и тази на Севера, не могат ли да се справят сами?  ooooh! 

# 571
  • Варна
ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЕР!
Аз съм абсолютно наясно как зомбитата и бродниците ще минат Вала - връзват веригите за дракона, пришпорват го и фрррррр - и вече са в Уинтърфел, а що не и в КЧ Simple Smile Дракона е голяма птица - много зомбита може да извози Stuck Out Tongue

# 572
  • Вестерос
Има и магия на Вала,трябва да падне ,за да минат.

# 573
Търсят нещо човешко в Церсей да се разберат, но и според мен няма шанс. Тя и си го каза де. И за мен е загуба на време но имат нужда От нейната армия. Дали Аря няма да тръгне с Бриен и да и види сметката?! Но пък и цялата интрига я направиха, за да може Нощния крал да се сдобие с дракон, Дани с дете може би?!

# 574
  • The point of no return
Търсят нещо човешко в Церсей да се разберат, но и според мен няма шанс.Тя и си го каза де. И за мен е загуба на време но имат нужда От нейната армия.
За армията й разбирам. Но да кажем, че се съюзят, след като победят КнН, нашите хора какво очакват? Да пият по една ракия и шопска салата, да си стиснат ръцете и да се разделят по живо по здраво? Церсей никога няма да ги остави живи, ако има възможност.

Да питам друго, ако нещо стане с Денерис, някой друг може ли да язди драконите?

Също, възможно ли е Церсей да се съюзи с КнН и да се обърнат срещу Дани и Джон?

# 575
  • Разпиляна във въображението
Кога изобщо е ставало дума за съюз с Церсей? Трябваше да се разберат тя да не напада в гръб.

# 576
Търсят нещо човешко в Церсей да се разберат, но и според мен няма шанс.Тя и си го каза де. И за мен е загуба на време но имат нужда От нейната армия.
За армията й разбирам. Но да кажем, че се съюзят, след като победят КнН, нашите хора какво очакват? Да пият по една ракия и шопска салата, да си стиснат ръцете и да се разделят по живо по здраво? Церсей никога няма да ги остави живи, ако има възможност.

Да питам друго, ако нещо стане с Денерис, някой друг може ли да язди драконите?

Също, възможно ли е Церсей да се съюзи с КнН и да се обърнат срещу Дани и Джон?
според мен очакванията на Джон  са всички временно да се обединят срещу неживите, докато мине голямата заплаха, а после да си делят Седемте кралства и тепърва да се бият.... крайно нереалистично. С Дани може да мине, но Церсей като нищо ще подкрепи неживите, просто за да спретне кален номер на Дани и Джон. Или в най-добрия случай- ще се спотаи и ще чака да види кои е победителя между армията на неживите и Дани и Дж. за да се бие с него.

# 577
ВНИМАНИЕ, СПОЙЛЕР!
Аз съм абсолютно наясно как зомбитата и бродниците ще минат Вала - връзват веригите за дракона, пришпорват го и фрррррр - и вече са в Уинтърфел, а що не и в КЧ Simple Smile Дракона е голяма птица - много зомбита може да извози Stuck Out Tongue

аз обаче не съм наясно, защо изобщо  трябваше да се бият с Бродниците, като Дани можеше просто да
 да каже на Драконите да запалят Краля на нощтта и всички Други щяха да изчезнат. Той да не е огнеупорен? Но предполагам, че щеше да е твърде просто, нещо като Гандалф да каже на орлите да хвърлят пръстена направо в Дуум, и да спести  цялото пътешествуване на Фродо и Сам

# 578
Дани може изобщо да не ги е видяла, а и тя не знае, че като утрепе най-главния всички останали ще се гътнат.

# 579
Дани може изобщо да не ги е видяла, а и тя не знае, че като утрепе най-главния всички останали ще се гътнат.
е, то там имаш пет-шест човека, как не се сети един да й го посочи и да й каже - утрепи този и останалите ще изчезнат.  hahahaА да не го е видяла, при положение, че я цели с копие  е малко трудно. Не, просто
 Д и Д очевидно не искат нещата да станат по лесния начин. Целта на цялата тази експедиция бе Кралят на нощтта да се сдобие с дракон, иначе бе абсолютно безмислена. Тези дракони се оказаха въздух под налягане. Дрогон, Брон го уцели от втория път със скорпиото, през облаци от пушек и дим, сега КнН метна веднъж копието и веднага уцели Визерион... па той ако имаше второ копие и Дани щеше да уцели.*
Брон освен че е рекордьор по плуване, държи второ място по меткане на копие - първото вече го държи Краля на Нощтта (на Брон му трябваха цели два изстрела, а на КнН - само един. hahaha)

*Абе тази Денерис наистина е много тъпа. Миналия път Брон като я целеше и застана като за снимка, че и Дрогон се разпери, да е по-добра цел. Този път КнН целеше Визерион поне 5 минути, тя не направи нищо за да се махне оттам или да му каже на Визерион да се маха. Joy

# 580
Според теб Дани е видяла, че онзи се цели в дракона й и е стояла и нищо не е направила? Къде това? Онзи изобщо не се целеше в нея, а трябваше - неподвижна цел с хора върху нея. Джон видя, че се цели за втори път и й каза да тръгва. Всички бяха прекалено шокирани, защото видяха смъртта на дракон - разпорен, който падаше изсипвайки вътрешностите си и изчезва във водата, а след това и самия Джон.

# 581
Според мен Церсей би се обединила с Нощния крал, но той не би се обединил с никой. За Церсей вероятно целят да я изплашат до смърт. Нощният крал според мен не гори, а единствения начин да се убият е със специалния метал/ камък. Има да се разплита нещо по това как са го създали, кои са горските чада. Между другото те къде са, всички ли са избити? Нали и те са били във война с хората и затова са го създали.

Джони,
Скрит текст:
не знам пак защо преплиташ филми, но орлите не биха могли да хвърлят пръстена във вулкана. Първо само Фродо можеше да го носи без пагубен ефект, второ окото следеше постоянно и орките щяха да ги убият. Също орлите като магични, едва ли се подчиняват на заповеди.
Скрит текст:
текста е спам, но съм го скрила да не разводнява темата.

# 582
  • София
Абе първоначалната идея не беше ли да се съюзят с Церсей, за да не ги напада в гръб, докато те се бият с Другите. Ако им помогне с жива сила още по-добре. Ако след това (при победа естествено) се разберат и за Вестерос два пъти по-добре. Въпросът е да не се сражават на два фронта. Това бе изначалната идея.
Иначе Церсей не е като да няма хора. Основните ланистърски сили + Юрон + парите от ЖБ, които могат да и подсигурят много дружини.
Иначе аз на Церсей нямам грам доверие. По-скоро на змия бих се доверил отколкото на нея.
Имаше въпрос дали би ги предала, като мине на страната на КнН. Като нищо, от нея всичко може да се очкава! Само дето не знам кой идиот би я последвал. Това вече е предаване на цялото човечество. По-скоро би ги предала с идеята да ги погне в гръб или нещо друго, но открито да се коалира с КнН би било крайно извратено. Но няма да се изненадам ако го видя, от нея всичко може да се очаква.

Дали някой би могъл да яхне драконите ако Денерис умре? На този етап от развитието на историята се сещам само за един човек - Джон Сноу, заради произхода му. Но според мен най-практично би било да яхне дракона преди това...  Grinning

# 583
  • Вестерос
Драконът има 1 ездач. Дани , яздейки Дрогон по дефолт не може Регал. Визерион ще го язди сега КН най-вероятно. Остава Регал за Джон Grinning Ние от книжните гласяхме Тирион за Визерион (третия дракон) от години. Не помня дали сме обсъждали, че ездач може да е Друг, но аз съм от 2014 там, може преди това.
Аз лично смятам, че Бран ще се варгне в някой дракон, това го казвам от началото като почнах да пиша в темите. Така че може Регал Бран да го "язди", но може Бран да "язди" Визерион.
Ако умре Дани мисля, че никой не може да язди Дрогон, но не съм сигурна. В Светът май имаше инфо.

# 584
Гледах някакви стари кадри на Аря, като беше сляпа. Очите и изглеждаха по същия начин, както на Бран като се е варгнал в някой. ?! Може ли да е нещо подобно!?

Общи условия

Активация на акаунт