Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 889
  • 782
  •   1
Отговори
# 555
Има огромна разлика между четене на книги и гледане на филм/сериал по тях, бистренето на теории, лични предположения това и онова какво значи и какво може да стане и открито публикуване на откраднати/изтекли сценарии и сцени от епизоди на сериала преди официалната му премиера. Всичко без последното (открито публикуване на откраднати/изтекли сценарии и сцени от епизоди на сериала преди официалната му премиера) е интересно и открива нови хоризонти, показва ти други гледни точки, попълва ти неща, които си пропуснал или неразбрал без да ти разваля удоволствието от книгата/филма/сериала. Когато изпляскаш открито информация от откраднат сценарии поставят всички пред свършен факт и осакатяваш въображението, което ражда личните теории и предположения.
Тук съм попадала на много интересни теории и предположения и ще ми е интересно дали някой ще познае.
И сега за да не започне някой да пише прочетени от него спойлери като негови си лични предположения, да ви кажа, много си личи кога едно нещо човек си го преполага и фантазира и кога го е прочел в някой краден и лийкнат сценарий Wink
В тази тема има такива заклети фенове на книгите и сериала, които са достатъчно съобразителни и преценяват кое не бива да го пишат открито и кое може да се пише без скрит текст. Защо винаги се намира някой, който да спори и да отказва да спазва минимална хигиена на коментарите в темата? Толкова ли е трудно спойлерите да са в скрит текст?

# 556
Скрит текст:
: мисля, че и Бран няма как да е, той има съвсем друга роля. А Визерион ще бълва ли огън?

Скрит текст:
Щял да бълва син "огън" - вероятно студ. Каква според теб е ролята на Бран? В момента е суперизлишен.

Скрит текст:
Ами "вижда" всичко и навсякъде  Shocked защо им е на ББ?
Още не проумявам как го пронизаха Визерион с това копие. Очаквах Денерис да е по-драматична при смъртта му ама нейсе
Бран знае как да убие Night King, нали горските чада му показаха, как е сътворен от Night King.

# 557
Съгласна съм с purpletka. Не ми пречат теории или паралели с книгите. Но да изпляскаш инфо от изтеклия сценарий (който се потвърди като достоверен) от типа на "както знаем, в следващия епизод Денерис бива изядена от стадо побеснели котки" ми идва в повече. Аз не гледам за ефекти, надявам се да бъда и изненадана, а не да съм прочела от сигурен източник какви сцени ще има и кой умира.

# 558
Ето ви едно предположение от мен. КнН като удари вала, там няма да има никой освен стража и диваците, при източен сраж  дори са само диваците. Уж целия север се готви за тая битка бла бла, но всички ще са си по замъците, вместо да са там където имат най голям шанс да ги спрат.

# 559
Хексе-  Joy . Денерис можеше да си спести един дракон, ако бяха се качили на пикапа.

# 560
  • Разпиляна във въображението
purpletka  Peace

Като се има предвид тичането на Джентри, да кажем един-два дена за изваждането на дракона и ден-два до Вала... то не остава много време за групиране на силите, изковаване на оръжие, пристигането на войските на Дани, сключването на премирие с Церсей. Ох, това време Crossing Arms

# 561
Ето ви едно предположение от мен. КнН като удари вала, там няма да има никой освен стража и диваците, при източен сраж  дори са само диваците. Уж целия север се готви за тая битка бла бла, но всички ще са си по замъците, вместо да са там където имат най голям шанс да ги спрат.

Там е работата, че това "там" не се знае къде точно по цялото протежение на Вала ще е.

# 562
Предвид че в момента бяха на ден път от Вала, точно от нощния страж, вече май е ясно къде ще са...

# 563
вие пък все едно не знаете, че там са веригите натоварени   hahaha. това като биещия се с въздуха дивак
за мен Джон и ко. тръгнаха късния следобед, после имаше изгрев и след това към обяд беше срещата с ББ. Пък Джендри не става ясно колко търча. Но подкрепата дойде на другия ден късно следобед  Mr. Green
За спойлерите да ви кажа никога не бях чела до онзи ден и се наслаждавах на всяка серия. От както знам какво ще стане сега 6-ти епизод беше готин, но го нямаше вътрешното вълнение. Сигурна съм, че на сцените с битката и Визерион повече тръпка щеше да има ако не знаех. Както беше когато Дани нападна Джайм с войската. Сега тръпката просто липсваше, беше само интересно

# 564
Предвид че в момента бяха на ден път от Вала, точно от нощния страж, вече май е ясно къде ще са...
Скрит текст:
Драконите май развиваха "свръхсветлинна". Trollface

п.п. Бе що ми се струва, че картинката с пикапа май не е от Game of Thrones, а само е лепнат надпис. Много тлъсти тези зомбита, много спретнато им са облечени кожите, много са сресани, скалата не ми се струва същата...

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 17:57 от Аниш

# 565
Картинката по скоро е от клипчето което показва как е сниман епизода.

# 566
  • Вестерос
сега четох и аз интервю в което режисьора обяснява, че са се опитали със светлинните съотношения на Севера да потушат малко представата за времето. Като за някои зрители това е било успешно, а на други им е направило впечатление колко нелогично бързо се случва всичко. И автора на статията коментира, че няма обяснение за веригите както и защо един от диваците се бие с въздуха. И наистина се вижда на заден план как размахва там щит, удря обаче в нищото  Joy
хахаха аз пък видях картинка, че се вижда бял джип в далечината

# 567
  • Вестерос
много са досадни тия скрити текстове. Не гледаха ли всички серията вече?
Скрит текст:
То не е заради серията, а заради уж спойлерите към следващия епизод/сезон и предположенията на различните участници, които предположения пък могат и да нацелят нещо от това, което предстои да видим.
А защо е в спойлер твоето?

Има 25 процента на Бард, дали е оферта за Песента или да чакам да паднат, как мислите?

А Хексе качила за колата хахах

За сценариите няма как да знаем до последно дали са истина, така че за мен това е тъпо да се крие когато сме на 1, 2 серия, но за това, че на 100 % е вярно до сега-ок, за изтекли епизоди съм съгласна.

# 568
много са досадни тия скрити текстове. Не гледаха ли всички серията вече?
Скрит текст:
То не е заради серията, а заради уж спойлерите към следващия епизод/сезон и предположенията на различните участници, които предположения пък могат и да нацелят нещо от това, което предстои да видим.
А защо е в спойлер твоето?
Скрит текст:
Ирония

# 569
  • Вестерос
Ясно, това е идея да обсъждаме другите в спойлери, които не ги четат Grinning Базикам с е, естествено Simple Smile А дали?

Общи условия

Активация на акаунт