Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 894
  • 782
  •   1
Отговори
# 540
  • Вестерос
Сериозно обмислям да започна книгите отново. След като знам напред какво става може повече да се задълбавам в случващото се и думите/реакциите на героите. Имам време до финала на сериала, за да си изградя теория за него /ако вярваме на думите на писателя, че е оставял "следи"/.
И аз смятам да си ги купя този път от 1 до 4 и да ги чета наново, че от 2011 до сега не помня в детайли, а точно като знаем основните неща може да се сетим и за другите.

Бриен абсурд да я омъжат за Тормунд, Аз очаквам той да мре. А и за мен тя е само за Джайм Grinning

И аз мисля, че Церсей няма да се впечатли кой знае колко. Тирион я познава и затова трябваше да предположи , че преговаряне с Церсей е бита карта.

"Следващите серии"- ЕДНА следваща серия е!

Хълк, зомбито беше за Церсей и КЧ, Дани си вярва на Джон от пещерата насам.

Елена и аз за Аша се сетих, ами и Теон за къв ... се появи и 2 серии нищо. Аша е с Юрон обаче, не при Ц.

Брадли, развръзката не е това, което е писано, това е между другото от няма накъде какво да правят с героя напред.

Аз лично няма как да спра да мисля за времето и тъпотиите , които натвориха, защото от тях ми се губи кефа от сериала.

Снимката с върха и съпоставката а зя постнах няколко страници назад.

Как Бран ще е КН? Те са в едно време. КН не е таймтравелър, няма как Бран да е. Не знам защо все се появява тази теория. Да, възможно е да е бъдещ КН, но не е сегашния.

# 541
Да бе и за тва се опитва да се убие сам себе си, пълни глупости.

# 542
Мисля си, с оглед как Бран хич не им помага, та си мисля, че може те да се обединят и победят НК, а той да вземе да го възроди или самият той да стане, по някаква причина

# 543
Скрит текст:
Има теория където се твърди, че в крайна сметка Бран ще се окаже нощния цар:

https://www.youtube.com/watch?v=E0stbpHo7pU
Скрит текст:
Интересно, в този случай излиза, че Денерис е Огъня, а Бран  е Леда. Останалите са за парлама.

# 544
  • Варна
ББ: Господарю, пленихме кралицата на КЧ, казва се Церсей, превърнахме я в Кралицата Труп и ти я водим като дар!
КнН: Абе, вие нормални ли сте??? Не видяхте ли какво направи с КЧ тая лудата??? Да се опакова и изпрати до Вала, ако ние не успеем да го съборим, тя ще го направи!

Щеше да супер, ако Санса беше изпратила Кутрето в КЧ  ... и нещо му се случи по пътя и пристигне само лицето му ... и Аря....

Последна редакция: ср, 23 авг 2017, 12:24 от Веско-Варна

# 545
  • Вестерос
Ако затрият Кутрето няма ли да има конфликт с ОГ? Все пак е покровител на Робин...

# 546
  • Варна
Ако затрият Кутрето няма ли да има конфликт с ОГ? Все пак е покровител на Робин...

Не и ако си тръгне жив и здрав от ЗХ и поне лицето му пристигне в КЧ ... дори ще заздрави съюза.

# 547
Аря е свободна, предлагам да я омъжат за Робин. Joy Така се правят съюзи. Twisted Evil

# 548
сега четох и аз интервю в което режисьора обяснява, че са се опитали със светлинните съотношения на Севера да потушат малко представата за времето. Като за някои зрители това е било успешно, а на други им е направило впечатление колко нелогично бързо се случва всичко. И автора на статията коментира, че няма обяснение за веригите както и защо един от диваците се бие с въздуха. И наистина се вижда на заден план как размахва там щит, удря обаче в нищото  Joy

# 549
  • Варна
Добре, де вместо да пишете до модератор да скрие спойлерния пост, вие сте го цитирали 100 пъти..Joy

# 550
Стига глупости. Бран не е КнН, а  най-вероятно е ПГ - за книжния Бран става дума. Сериалния съвсем го съсипаха като персонаж. #Cussing out

# 551
много са досадни тия скрити текстове. Не гледаха ли всички серията вече?

# 552
много са досадни тия скрити текстове. Не гледаха ли всички серията вече?
Скрит текст:
То не е заради серията, а заради уж спойлерите към следващия епизод/сезон и предположенията на различните участници, които предположения пък могат и да нацелят нещо от това, което предстои да видим.

# 553
За мен нечетенето на спойлери и небистренето на теории е просто осакатяване на цялото изживяване...като овце да седим и чакаме какво ще ни покажат...и тва е...но това си е мое мнение де...
С еднакво удоволствие гледам и чета книги и филми, на които знам изцяло сюжета, както и такива, които съм избрала на сляпо и не знам изобщо за какво става дума. Чела съм и съм гледала пълни бози откъм сюжет, но поднесени красиво. Това очаквам и тук.
За Песента бистренето на теории е спорт с 20 годишна давност. Има безброй форуми, страници и фен артове, посветени на книгите. Заради тях направиха и сериал. Има хора, които цял живот чакат следващата книга, после следващата и т.н.
И изведнъж- "нищо не пишете, не искам да знам", "шоуто е супер, нищо не разбирате, смотаняци"...ами просто не го разбирам JoyJoyJoy

# 554

Общи условия

Активация на акаунт