Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 42 855
  • 782
  •   1
Отговори
# 660
Ясно, иска ми се на мен целия Вестерос на подвие коляно пред Джон Таргариен, ама сте прави, че няма да стане толкова лесно. Пък и като го знам какъв е самарянин Сноу, не вярвам и като Таргариен да е по-различен, хич не се и вълнува от ЖТ. Simple Smile Пък и е абсурден такъв финал, не е логичен, следвайки образите изградени до тук, но поне да му олекне на момчето, че не е копеле.

Относно Аря, много ми се иска да не е забравила думите на баща си /1-ви сезон, еп.3/
Скрит текст:

# 661
Ясно, иска ми се на мен целия Вестерос на подвие коляно пред Джон Таргариен, ама сте прави, че няма да стане толкова лесно.
Ако ще го изкарват Таргериън, то трябва да сменят името Джон на Егон (намиг към книгите).

# 662
Ясно, иска ми се на мен целия Вестерос на подвие коляно пред Джон Таргариен, ама сте прави, че няма да стане толкова лесно.
Ако ще го изкарват Таргериън, то трябва да сменят името Джон на Егон (намиг към книгите).
E, то ако ще го изкарат Таргериън ще си го наричат с името, което майка му му е дала... ако той го възприеме изобщо.
Мислите ли, че както е представен героя в сериала, дори да докажат на него и на цял Вестерос кои са родителите му, ще започне да се нарича и възприема като Таргериън. Според мен заветът на Нед и Севера са толкова дълбоко вкоренени в него, че никога не би се отрекал от тях. Все пак баща за него е Нед и той цял живот е живял според повелите му... Как мислите?

# 663
Благодаря ти, Хексе! Ще се надявам значи накрая на един кадър с дракони, които се увиват в небесата.

Винаги ме е озадачавало в сериала и в книгите, че Денерис при всичките си възможности тъй и не намери възможност да изрови някакви стари книги за дракони и "отглеждането" им. Много грешки можеха да се спестят. Някой мейстер с познания, запитване до Цитаделата... Whistling Но тя май първо действа, после мисли.
Денерис нямаше време, за съжаление, Тирион обаче би трябвало да знае много за драконите, но не й помогна. Явно грешките е трябвало да бъдат направени.

Тиражира се един кадър с Аря, която гледа Санса от първи сезон, според някои фенове кадърът е спойлерен и Аря ще убие Санса:
Скрит текст:

чак пък да е нямала време....време намери да седи сто години в Робския залив, а не намери време  по пътя дотам, да потърис някой майстер. ОСвен това нали преди да отидат в дома на Илирио толкова години с Визерис са били в Спорните градове - защо не са търсели информация. А Баристан колкото пъти тръгна да й разказва история- "остави това на мира....не ме интересува". Тя Пита Баристан, "луд ли беше баща ми?" и той като й казва истината , веднага следва - "не искам да слушам". Капризи! Ако обръщаше малко повече време на историята, половината грешки нямаше да ги допусне. #Cussing out

Това с Аря не го вярвам, ако стане ще е гига-мета-ултра простотия.

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 14:52 от Джон Сняг

# 664
Според мен заветът на Нед и Севера са толкова дълбоко вкоренени в него, че никога не би се отрекал от тях. Все пак баща за него е Нед и той цял живот е живял според повелите му... Как мислите?

Да, и аз не го виждам като надут Тарг... Не го влече властта, по-скоро мечтае за спокойствие, но по стечение на обстоятелствата е най-добрият за сегашната роля и приема това с неудоволствие. Такива хора като спечелят битката и оживеят, се покриват някъде, а не надяват короната. Виж, Денерис с хилядата измислени смешни титли си е таман за ЖТ, нарцис и половина.

На Денерис ѝ трябва една Хърмаяни. Simple Smile Simple Smile

# 665
  • Варна
E, то ако ще го изкарат Таргериън ще си го наричат с името, което майка му му е дала... ако той го възприеме изобщо.
Мислите ли, че както е представен героя в сериала, дори да докажат на него и на цял Вестерос кои са родителите му, ще започне да се нарича и възприема като Таргериън. Според мен заветът на Нед и Севера са толкова дълбоко вкоренени в него, че никога не би се отрекал от тях. Все пак баща за него е Нед и той цял живот е живял според повелите му... Как мислите?
Може би.. да бъде обявен за Таргариен, не значи, че трябва да се отрече от Нед и от Севера.
Майка му е Старк, а Нед му е чичо. Може би ще се почувства по-добре, ако знае кой е

# 666
 АЗ също смятам, че дори да го обявят за Тарг, той ще си остане на Север, със Севера е свързан. В книгите ясно е показано, че няма никакъв афинитет към южните земи, в сериала - също.
Вече еимало случай, когато  Креган Старк е бил краният победител в една дълаг и изтощителна война, а той е задържал поста Ръка, само за един ден - за да накаже виновнците -и после се е оттеглил.
Говоря за Часа на Вълка, така че може да имаме нов прецедент.
*Дори да узнае кой е това няма да промени нищо. Той исакше да знае коя е майка му, изхождайки от презупмцията, че тоав е жената с която е преспал Нед Старк. за него ще бъде шок да научи, че е син на
Скрит текст:
Лияна,
освен това той вече е свикнал да приема Нед като свой баща в мислите си и никога няма да приеме, че някакъв непознат човек, когото познава само по име, му е баща.

# 667
Не мисля, че ще се възприеме като Тарг...но да разбере коя е майка му е важно за него. Аз пък мислех, че новия епизод е на него кръстен. Той нали е и дракон и вълк...
И всъщност родното място на КнН излиза, че е Вестерос тъй ли..ми той явно иска у дома...
от 2-3 дни се опитвам да сглобя пъзела..преди въобще не се бях интересувала за предисторията на Вестерос..сега чак взеха да ми се изясняват неща покрай децата на гората, дългата нощ и тнт

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 16:29 от Lino

# 668
О, да, със сигурност копнее да знае кой е и какво тече във вените му, освен Севера и Нед Старк. Просто си мисля, че според характера му ще си остане Джон Сноу завинаги и няма да има кой да го нарича Таргериън.
Иначе нали бяхте коментирали и тук - репликата му че той не обича това в което е най-добър (да се бие и убива) и как е препратка към Регар, който бил съвършен войн, но обичал музиката и да пее и ненавиждал битките. Също и нали самият Джон го описват като много добър с меча, пак препратка към Регар...

# 669
О, да, със сигурност копнее да знае кой е и какво тече във вените му, освен Севера и Нед Старк. Просто си мисля, че според характера му ще си остане Джон Сноу завинаги и няма да има кой да го нарича Таргериън.
Иначе нали бяхте коментирали и тук - репликата му че той не обича това в което е най-добър (да се бие и убива) и как е препратка към Регар, който бил съвършен войн, но обичал музиката и да пее и ненавиждал битките. Също и нали самият Джон го описват като много добър с меча, пак препратка към Регар...

Всъщност Джон не е чак толкова добър с меча. Въпрос на гледна точка е. Джон е по-добър с меча от повечето северняци (например Рамзи), включително и от Роб Старк (на Роб Старк силата му е в копието), а може би могъл и да надбори някой от речните лордове като Едмур. но ако ще го сравняваме с Баристан, Джайм, Планината, Хрътката или Рицарят на Цветята е далеч назад в класациите.
нека, да кажем, че  Джон върти съвсем прилично меча, може да бъде доволен от нивото си, но не е майстор в тази област. В книгата
Скрит текст:
Успяваше да се справи с трима противници в Нощния страж, но това бяах необучени мъже - в двора, срещу Дрънчащата ризница/подменения Манс Райдър, доста се затрудни.

също така - докато се биеше с разни ковашки синове Джон постоянно побеждаваше, но  щом се сблъска с Корин полуръката двубоя протече много тежко за него. добре, че държеше меча си остър
Иначе съм съгласен, дори да получи име Таргариен, никой няма да го възприема по този начин пък най-малко - той самият. Постоянно цитира Нед "както казваше лорд баща ми"

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 15:05 от Джон Сняг

# 670
  • Варна

Joy Joy Joy Joy

И защо Денерис мисли, че Джон е твърде малък за нея. Тормунд й е казал. Crossing Arms:

Скрит текст:

# 671
За Джон е най-важно да разбере,коя е майка му и че не е копеле.Ако трябва да се занимава с ЖТ,то ще е от чувство за дълг (възпитанието на Нед Старк),а не защото би го поблазнило.
Само дано инфото му бъде поднесено още в първи епизод на 8 сезон,щото голямо протакане,голямо нещо. Crossing Arms

Четох анализ,че Аря играе,и звучи адекватно.Но пак не ми се връзва.И да се окаже някаква нейна игра с цел да предпази Санса,много пресилено ми идва.Дотегна ми някой все да предпазва Санса от нещо.

# 672
  • Варна
Четох анализ,че Аря играе,и звучи адекватно.Но пак не ми се връзва.И да се окаже някаква нейна игра с цел да предпази Санса,много пресилено ми идва. Дотегна ми някой все да предпазва Санса от нещо.
Аз пък четох теория, че въобще не е Аря, а Бездомничето с лицето на Аря.  Crazy

# 673
Това би било супер, но пък да знае толкова неща за Санса- не знам, но би било възхитително, но не го очаквам от толкова плосък вече сериал

# 674
  • Варна
Това би било супер, но пък да знае толкова неща за Санса- не знам, но би било възхитително, но не го очаквам от толкова плосък вече сериал
Скрит текст:
В книгите, когато Аря сложеше нечие чуждо лице усещаше емоции и виждаше неща, които човекът чието лице е взела е преживял. Но когато е намесена магия, понякога няма нужда от повече обяснения.
Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт