Game of Thrones 28 - Bad things are coming...

• 43 073
  • 782
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Илюстрирам

# 646
Според мен Р+Л изигра своята роля като едно просто намигване към феновете- ето, да, вярно е, това са родителите
На този етап е все едно кои са родителите му. Той е призна за Крал на Севера, и почти нищо не би било по-голямо доказателство за произхода му, от това, че мнозина от оцелелите северняци го познават откакто е бил бебе, като северняк и Старк. Някакви видения или мухлясали книги няма да ги развълнуват особено, в тия размирни времена пък ептен. Сега всеки се хваща за познатото, за традициите, а за тях Нед и копелето му са си такива, а не някакъв хипотетичен син на Л+Р. Значение би имало само за Денерис, ако тя узнае и го повярва и се настрои срещу него, което да е драматичен обрат след "затоплянето" на отношенията им. Дано не задълбаят натам. Не ми се гледа Ромео и Жулиета.

# 647
Някоя дойка може да изкочи от някъде. Иначе това бебе какво ще яде по пътя от Дорн до ЗХ.

Хексе- аз помислих, че има някъде цитат как Берик е започнал да кърви след поредното съживяване. На първата снимка изглежда като да е изгубил всичката си кръв. Ама на втората снимка е потен. Така че организма функционира. Въпреки че тези детайли едва ли са от значение точно в този сезон на филма.

# 648
От снимките се вижда, че и Юрон го няма май. Денерис трябва да дойде с дракон няма как. Трябва да прелети над КЧ.  Да подготви публиката, щото народа пък може да иска да тръгне с нея. Simple Smile
Юрон го има в каста за епизода, явно се появява, корабите му са на пристанището. На промото наистина не се вижда, но при самата среща в драконовата яма по начало се виждат много малко хора от свитата на Церсей.

Нианита, той може да докаже че вижда в миналото, но няма как да докаже че това което казва за произхода на Джон не е лъжа. Т.е. като каза на Кутрето "хаосът е стълба" доказа че знае неща, които няма как да знае, защото Кутрето може да потвърди. Същото беше и със Санса като и каза, че била красива в сватбения си ден - няма как Бран да го знае, но Санса може да потвърди че е било така. Ако каже Джон е законен син на Регар и Лиана и излезе Сам с мемоарите на сепрона и Тръстиката каже "да, аз видях лично Нед с бебето над безжизненото тяло на Лиана и му помогнах да представи детето за свое", думите на Бран ще получат потвърждение.

# 649
Аз не мисля, че произходът на Джон ще има политическо значение. В тези игри печели най-силният, а после си снажда произхода според нуждите и другите се примиряват до следващата война. Робърт какви претенции легални имаше освен чука си.

Произходът на Джон според мен ще е важен само за Денерис, нали Тарговете се женят с роднини - да не го възприема като "малък за нейно величество" и поредната секс-играчка.

# 650
  • Вестерос
За мен раните са зараснали и са като белези сега .

# 651
  • Варна
Хексе- аз помислих, че има някъде цитат как Берик е започнал да кърви след поредното съживяване. На първата снимка изглежда като да е изгубил всичката си кръв. Ама на втората снимка е потен. Така че организма функционира. Въпреки че тези детайли едва ли са от значение точно в този сезон на филма.
Има цитат как Берик крърви, когато Хрътката го убива за 6ти пъти Хм.... мнооого интересно. кръвта е ГОРЕЩА и черна. Shocked Досега не ми е правило впечатление. Леле-майко, това май може да е важно..

Скрит текст:
Но огненият меч се разцепи на две и хладната стомана на Хрътката разсече плътта на лорд Берик, между рамото и врата, и стигна чак до гръдната кост. Кръвта бликна гореща и черна.
Извинявам се за офтопика.

Ето едно меме за сериала  Grinning:
Скрит текст:

# 652
Хексе- моля те да преместиш цитата в другата тема. Интересно попадение.

# 653
Произходът на Джон е важен за самия него. Бран знае, че цял живот Джон иска да разбере коя е майка му, затова попита първо за него и каза че трябва да му каже нещо. Ако произходът му щеше да има чак такова политическо решение, може би щеше да каже на Санса и на Аря.
Освен това с всичкия хайп и феновете са луди да разберат.
Съмнявам се, че Джон ще тръгне да осребрява произхода си. Просто е важно и за теорията за обещания принц, АА, песента за огън и лед и т.н.

# 654
Някоя дойка може да изкочи от някъде. Иначе това бебе какво ще яде по пътя от Дорн до ЗХ.

В главите на Аря, когато тя беше при Братството, скуайъра на Берик малкия Лорд на Звездопад - Нед, обясняваше на Аря, че той и Джон Сноу имали една дойка. Мисля, че Нед след кулата с Лияна беше отишъл в Звездопад да върне Меча на утрото и явно там са се погрижили за малкия Джони.

# 655
  • Варна
Ама на втората снимка е потен.

Това е още по-странно, човекът е паднал в ледено езеро и превозван километри в страшен студ. Би трябвало да е със силна хипотермия, да са го завили със 120 одеала, да го наливат с горещ чай за да го затоплят. А той ми се съблякъл гол, отвит, та чак и изпотен....  Shocked Shocked Shocked

# 656
Значи, в книгите точно с Дрогон има специална връзка Дани - той я придружава в Лабирнта  и разкъсва Пийт Прий и магьосниците, той е този, чрез когото узбива господарите на роби в Юнкай, и  Дани се сдобива с армия, той е този, който не може да бъде окован (за разлика от другите двама). Неслучайно е кръстен на нейните "слънце и очи" и е най-огромен. - расте на свобода.

Иначе някои неща не са както трябва в сериала- логично е Азор АЗхаи да има три глави и респективно - три дракона. Затова сме обсъждали Дани, Джон и Тирион за драконови ездачи. Това съвсем не значи, че не могат да изникват и други драконови ездачи. Станис искаше да вдига каменен дракон, знаем че почти със сигурност има и леден дракон (под Вала или под ЗХ). Предполагам, в бюджета на сериала щеше да е проблем да нацвъкат, толкоз много дракони, за това са опростили много нещата.
Слънце и звезди май беше, не очи и не знаем със сигурност за леден дракон!

г-сайл, ако Дани я няма на гърба му в момента ,Дрогон на никой няма да позволи да му се качи. Ако тя е отгоре-тогава все равно кой е с нея.Trollface

Какви 12000 години?? Thinking

ето тук го прочетох
http://de.gameofthrones.wikia.com/wiki/Nachtk%C3%B6nig

# 657
Не е потен бре хора, мокър е, Давос му сваля дрехите и те изглеждат като замръзнали. Тва щото от коня директно на кораба са го качили.

# 658
Е нали Дани трябваше да види белезите. Пък да се полюбуваме на плочките му. Дали са му един нурофен да му мине треската и се е припотил.

Тиф- ако е така, значи трябва Джон да се метне на Регал, а преди това Регал да изгори живи други 1000 души, които се опитат да го обяздят.

# 659
Ама на втората снимка е потен.

Това е още по-странно, човекът е паднал в ледено езеро и превозван километри в страшен студ. Би трябвало да е със силна хипотермия, да са го завили със 120 одеала, да го наливат с горещ чай за да го затоплят. А той ми се съблякъл гол, отвит, та чак и изпотен....  Shocked Shocked Shocked
Е, как ще му покажат теракота, ако реалистично са го завили Grinning Все пак Денерис трябва освен да види раните и да изплакне оченца, че Даарио отдавна не го е виждала Grinning Пак да се радваме (или може би не Wink ), че не го бяха оставили по препаска, както като беше мъртъв и се чудеха какво да правят Grinning

Балерионе, остави ни да фантазираме че е потен, братко Grinning

Ако след като са умрели и съживени кръвта им става гъста и черна, не знам какво потомство от Джон може да очакваме Grinning

Общи условия

Активация на акаунт