ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #2 [247]

• 55 656
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Ренкааа,

Скрит текст:
ако имаш желание, прочети това, всичко ще ти се изясни или поне повечето неща JoyJoyJoy аз я четох два пъти и пак имам неясноти де Joy

# 256
Ренкааа,

Скрит текст:
ако имаш желание, прочети това, всичко ще ти се изясни или поне повечето неща JoyJoyJoy аз я четох два пъти и пак имам неясноти де Joy

Не съм Ренка. Wink но го прочетох........... Party Party Partyи нищо не разбрах де.... Joy Joy Joy  Обаче снощи гледах кекса.... Blush  ДжадЪ............онзи рошавия има страОтно дупе....... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Мераба на всички............. Hug Hug Hug Hug и благодарско за хаберите и инфото........... Heart Eyes Hug Hug Hug

Не съм ич редовна и активна напоследък.......... Blush ма тва е зарад сезона........... Joy Joy Joy иначе ви следя и чета и зная коя е високопроходимата даже........ Party Joy Joy Joy Joy

# 257
Здравейте 😉
Чачи, да тренира както ще ..важното е да му е приятно🥂🍛🌯🌭🍻🎂🥗🍸🥃
Аз, все да учи английски го пращам 😳Ама, като се замисля 🤔 Те американците, ако си го харесат, и дубльор, с неговият глас, ще намерят!!! Така, че и на уроци по английски, може, да не ходи 😂🤣😂🤣

# 258
ДжадЪ............онзи рошавия има страОтно дупе....... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

все едно да ми хвалиш задника на пончикJoyJoyJoyJoyJoy

това недоразумение добре, че не го закачиха на Чачо ConfoundedConfoundedStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes
https://pbs.twimg.com/media/DIaDCXxVAAAswBO.jpg

дори Берк изглежда нелепо до нея JoyJoyJoyJoyJoy
жалко, че и Бонбоната е набутана там Neutral Face

# 259
Бойче HugHeart тя джадъ нали знаеш, че не разбира от мъже бе JoyJoy Stuck Out Tongue Winking Eye

Джадъъ, кой Берк бе? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 260
ДжадЪ............онзи рошавия има страОтно дупе....... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

все едно да ми хвалиш задника на пончикJoyJoyJoyJoyJoy

Че аз задника на пончик не съм го скивала..... Rolling Eyes

Страхотен е като ти казвам.............. Blush не ме карай да подробнича..... Whistling
За бонбоните ти ........... Sick ич и не ми се почва темата...... Party Joy Joy Joy Joy Joy

П.п Ани....... Hug Hug Hug Hug не разбира... Peace все нещо и лепне........... Joy Joy Joy Joy
На HBO съм пак...... Peace и гласа му получава.................същия брой точки..... Crazy Blush

Последна редакция: вт, 29 авг 2017, 20:25 от Boika Boqnova

# 261
Хакман Stuck Out Tongue Closed Eyes
https://twitter.com/miyy_fe/status/902245618449559554

е тоз третият, чуден откачалник беше в две предишни роли Joy  а тук са го направили льольо  SatisfiedSatisfied

гледайте си и го слушайте оня рошавия бляк  ConfoundedConfoundedConfoundedConfounded
аз ще си трупам близалки
LollipopLollipopYumYumYum

https://scontent-dft4-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/2114773 … 56753868800_n.jpg

# 262
Не го знам този Хакман Stuck Out Tongue Winking Eye затова ще си гледам Китчо Stuck Out Tongue Winking Eye като го нЕма Чачи Confused

# 263
Не го знам този Хакман Stuck Out Tongue Winking Eye затова ще си гледам Китчо Stuck Out Tongue Winking Eye като го нЕма Чачи Confused

китчо, кашалотчо..... Trollface  все тая, няма да мине за Убавец  Trollface
що реши, че те карам да гледаш ... Хакман  JoyJoyJoyJoyJoy   дори аз не мога да си го причиня Bowtie
 Ферит бей е друго нещо.... YumYum  ама и него не гледай Grin

# 264

китчо, кашалотчо..... Trollface  все тая, няма да мине за Убавец  Trollface
що реши, че те карам да гледаш ... Хакман  JoyJoyJoyJoyJoy   дори аз не мога да си го причиня Bowtie
 Ферит бей е друго нещо.... YumYum  ама и него не гледай Grin

Да не те е страх, че ще  взема да го харесам бе? JoyJoy

# 265
# 266
Да не те е страх, че ще  взема да го харесам бе? JoyJoy
не и в тоз живот JoyJoyJoyJoyJoyJoy

# 267

П.п.    #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да живее старата версия...... Peace 

# 268

П.п.    #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Да живее старата версия...... Peace