ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #2 [247]

• 54 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, как сте? Hug
и аз съм добре Simple Smile

Да не повярваш, Пончика изнесе информация за сериала на Чачи в сайта си  Grinning

http://enginaykanat.com/Haberler.aspx

Ай бе Лу Heart Eyes  
 Ха добре си си дошла и ти Hug Hug
Сега някой да ни каже и какво е написал Пончика newsm78

# 481
ХелоУУУУУУУУ Hug

ооо, Лу HugHug Надявам се, че си добре и през това време си била заета. Hug

Здравейте, как сте? Hug

Да не повярваш, Пончика изнесе информация за сериала на Чачи в сайта си  Grinning

Ай бе Лу Heart Eyes  

Това нещо стои на пончиковия сайт поне от 2 седмици, ако не и повече. Аз съм го видяла тогава, но предполагам,ч е е качено след изявлението на Чачо.  Joy И е абсолютно същото като онова, което се писа по медиите след изявлението. За сценаристите и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
  • Sofia, Bulgaria
ХелоУУУУУУУУ Hug

ооо, Лу HugHug Надявам се, че си добре и през това време си била заета. Hug

Здравейте, как сте? Hug

Ай бе Лу Heart Eyes  

Това нещо стои на пончиковия сайт поне от 2 седмици, ако не и повече. Аз съм го видяла тогава, но предполагам,ч е е качено след изявлението на Чачо.  Joy И е абсолютно същото като онова, което се писа по медиите след изявлението. За сценаристите и т.н. Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря за разяснението Ани Hug bouquet

# 483
и за лайка на Чачо, дето се оказа фотошоп Trollface  се носел слух още преди 2 седмици..... LaughingLaughing ама на, оная вечер клъвнаха  TrollfaceTrollface

Мераба, Лу  Hug 

ади показаха се Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes  пак същата вечер Bowtie

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/2156913 … 70849521664_n.jpg

# 484
и за лайка на Чачо, дето се оказа фотошоп Trollface  се носел слух още преди 2 седмици..... LaughingLaughing ама на, оная вечер клъвнаха  TrollfaceTrollface

Мераба, Лу  Hug 

ади показаха се Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes  пак същата вечер Bowtie

https://scontent-iad3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/2156913 … 70849521664_n.jpg
Тези и двамата са големи палавници  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Привет, Лу  Hug Hug Hug
Привет, банда!  Hug Party

Старата версия на маммата ми е по-симпатична, не мога да разбера защо... Обикновено не се съпротивлявам на новостите. Ама тук ударих на камък  Joy Много ръбест някак си ми е дизайнът Rolling Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Аз затова си карам на старата  Grinning пък дано новата я направят по-симпатична  Laughing Laughing Laughing

# 485

абе пак от глухата страна съм й се паднала на оная  JoyJoyJoyJoyJoyJoy  ама ади.... и така радват Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye
 няма да откарат дълго, ама ще е весело JoyJoyJoy

# 486
  • Sofia, Bulgaria
  Момичета Hug моля някой да ми даде линк за турските Тв програми Praynig Praynig Praynig
Бойчето ми беше дала такъв,ама ей сега го изтрих без да искам щот съм заплес Embarassed #Cussing out  ooooh! ooooh! ooooh!

# 487

Мераба, Лу  Hug 

вярно е фотошоп JoyJoy

Помните ли това момиче? Stuck Out Tongue Winking Eye

Месец след срещата е описала чувствата си. Сладурка. Heart

Та накратко - много се вълнувала Бегюм. Треперели и ръцете. Чачо и казал: Ела, батко.Joy (елате пиленца при батко Joy)
Направо загубила ума и дума. Говорила някакви неща .. казала, че е гледала всичките му сериали. Обожавала ПО и била на галата на Делибала. Казала му, че там била близо до него, но не могли да говорят и даже не могли да се снимат.
Че е била на сета на ПО и се е снимала с него там. Показала му снимката на тела си, а той казал: А, значи и преди сме се снимали. Joy И сякаш се учудил, че щом не се виждат за първи път, тя все пак се вълнува толкова. Joy
После тя не помни какво е говорила. Била си подготвила думи, в случай, че го види, ама всичко й излетяло от главата. Joy После попитала дали може да се снимат, той казал: Разбира се.
Хубаво, ама ръцете и така треперели, че не могла да си извади тела. В крайна сметка успяла, а той предложил да снима вместо нея. Тя продължавала да трепери, а един от приятелите му казал, че явно тя прекалено се вълнува, затова да снима той Joy Успяли да снимат Joy
Тогава Чачо забелязал, че тя наистина много трепери. Наистина ръцете ти треперят, сигурно е от студа. JoyJoyJoy и засрамено се усмихнал Joy (ей, гоУем артист бе). Даже леко се изчервил JoyJoy
Тя попитала дали може да го прегърне. а той казал: Разбира се.Ела Joy

После времето спрялоооооооо JoyJoyJoy

Момента бил по-хубав от снимките...  Heart

Много хубаво е описало всичко момичето и явно наистина много се е вълнувала. Щом месец след това описва случката по този начин. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 488
  • Яко в Матрицата...
 Момичета Hug моля някой да ми даде линк за турските Тв програми Praynig Praynig Praynig
Бойчето ми беше дала такъв,ама ей сега го изтрих без да искам щот съм заплес Embarassed #Cussing out  ooooh! ooooh! ooooh!

Аз съм си свалила приложенията им на телефона и там си гледам, чета... стига да ми е кеф Joy

Лу Heart Eyes, много се радвам да те "видя" ! Добре си се завърнала HugHug

Ани Heart, какъв ти артист, роден си е той такъв... срамежлив JoyJoy

# 489
Бойчето ми беше дала такъв,ама ей сега го изтрих без да искам щот съм заплес Embarassed #Cussing out  ooooh! ooooh! ooooh!

Аз съм си свалила приложенията им на телефона и там си гледам, чета... стига да ми е кеф Joy

Може, може Joy да, лесно се смущава ... в такива моменти сигурно си дава сметка как влияе на околните Joy

Искра, не разбирам кои програми имаш предвид. В сайта на всяка ТВ има линк за гледане онлайн. Stuck Out Tongue Winking Eye

аз пък така свикнах с новата версия ан маммата, че старата ми се вижда постна Joy
Най-много се кефя на черните букви на бял фон Joy

# 490
  • Яко в Матрицата...

Може, може Joy да, лесно се смущава ... в такива моменти сигурно си дава сметка как влияе на околните Joy

Много добре знае как влияе на околните той, ама се прави на умряла лисица Stuck Out Tongue Winking Eye

# 491
  • Sofia, Bulgaria

Искра, не разбирам кои програми имаш предвид. В сайта на всяка ТВ има линк за гледане онлайн. Stuck Out Tongue Winking Eye

аз пък така свикнах с новата версия ан маммата, че старата ми се вижда постна Joy
Най-много се кефя на черните букви на бял фон Joy

Ани,има линк за гледане онлайн в който са събрани всички по интересни тв програми,Стар,Шоу,АТВ и т.н. е аз точно него изтрих.

# 492

Ани,има линк за гледане онлайн в който са събрани всички по интересни тв програми,Стар,Шоу,АТВ и т.н. е аз точно него изтрих.

http://www.bg-mamma.com/?topic=888104 Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493
  • Sofia, Bulgaria

http://www.bg-mamma.com/?topic=888104 Stuck Out Tongue Winking Eye

Благодаря! Heart Eyes Hug Hug

# 494
Добра вечер............ Hug Hug Hug Hug Hug
Лу............... Heart Eyes Hug Hug Hug Голямо отсъствие съм ти сложила... Crossing Arms как шЪ го извиняваш незнам........... ooooh! Joy Joy Joy Joy

Искре.......... Hug кво викаш съм ти дала......... Rolling Eyes неможе да съм аз..... Naughty просто не съм такъв човек............  Mr. Green Joy Joy Joy Joy  иначе пак бих ти го дала........... Party Joy Joy Joy Joy

Таз пък и тя....... ooooh! ръцете и треперели и незнам си кво....... Mr. Green  я да съм аз...... Party да ми падне.......... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy  Такова снимане ще падне...... kiss kiss kiss че сигурно и охраната му ще се наложи да се намеси........ Party Blush

Благодаря на всички за всичко.............. Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт