ЧААТАЙ УЛУСОЙ [Çağatay Ulusoy] - темата на ЧАЧО #2 [247]

• 53 658
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
Да ги видим какво ще направят с Каракалема тези, нещо вече ме съмняват. Не е достатъчно да имаш пари, важно е и да имаш хора, които да знаят какво да правят с тези пари.

Рени Hug
Ти чете ли Каракалем, част някоя?

Kiss

# 691
Вай бе, Open Mouth и други фенове на ЖИлязко имало Joy
Обаче като гледам Джадъ с каква скорост трупа еркеци .. скоро ще натрупа повече от абличка Joy нейните бяха много и на Бойче .. Joy

Лу, рускините превели ли са нещо от Каракалема? Ако не ти е проблем, копни нещо, ако има преведено, че аз не ги чета тях и не ми се занимава да търся. Joy

Ренка, аз все се надявам, че Нетфликс като основен продуцент ще имат думата .. Stuck Out Tongue Winking Eye че то иначе не се знае фентъзи ли ще стане или нещо друго JoyJoyJoy

Довечера в 00:00 започват празненствата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 692

Довечера в 00:00 започват празненствата Stuck Out Tongue Winking Eye

Kiss
Харесва ми това лого за РД-то на Чачо. Heart EyesИма го в този сайт с варианти в цвят и размери за логота и аватари... Simple Smile
https://cagatayulusoybday.tumblr.com/

Ани, Hug да, превеждат, стигнали са почти до средата на книгата.
това е сайта https://vk.com/cagaulusoy
и хаштага, свързан с книгата и нетфликс
#cagaulusoy_karakalem  
Интересно ми беше какво е впечатлението от оригиналния текст, защото аз съм доста... смутена Joy

# 693
Благодаря, Лу. Hug ще хвърля едно око после Joy Какво те смути? Stuck Out Tongue Winking Eye
То на рускините превода не се знае колко е добър, ама аз на турски книга да чета няма да мога Joy Ще чакаме Ренка да каже, ако е прочела нещо от оригинала. Но на мен тази новоизлюпена писателка не ми вдъхва доверие от самото начало. Joy

# 694
Благодаря, Лу. Hug ще хвърля едно око после Joy Какво те смути? Stuck Out Tongue Winking Eye
То на рускините превода не се знае колко е добър, ама аз на турски книга да чета няма да мога Joy Ще чакаме Ренка да каже, ако е прочела нещо от оригинала. Но на мен тази новоизлюпена писателка не ми вдъхва доверие от самото начало. Joy
Нямам основания да се съмнявам в превода, ами той е откъслечен и няма за цел художествено, а по-скоро събитийно пресъздаване на книгата. Надявам се. Защото е едно такова плоско, сцените са дежа-вю-та, а други пълни смешки, пък въвеждането на историко, архитектурно, културалните елементи е като влизане на слон в стъкларски магазин. Явуз е смотано, но образовано селяче, с единствено изтъкнато качество, че е много красив, а излезе и наивен романтик, влюби се от пръв поглед в странна, красива и много отворена студентка по история...
Хубавото е, че спи гол /до кръста, нахалници такива Stuck Out Tongue Winking Eye / и се изправя потничък в леглото нощем, когато има кошмари, а и се къпа, веднъж, Stuck Out Tongue също гол, под душа и излезе по хавлийка от банята.
Но... по-често го влачат по църкви, подземия и дворци, и го карат да носи камизолата, тъкана от пра-пра- (пра) дядо му, постоянно, която взе че и засвети като диско-топка, а накрая и /ще/ му се залепи като ваденка.

# 695

Хубавото е, че спи гол /до кръста, нахалници такива Stuck Out Tongue Winking Eye / и се изправя потничък в леглото нощем, когато има кошмари, а и се къпа, веднъж, Stuck Out Tongue също гол, под душа и излезе по хавлийка от банята.

newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 Вах, вах, вах... ти да видиш.
Това за фантастични филм ли става въпрос?  Laughing Laughing Laughing

Привет, банда  Hug Hug Hug Hug

Честит ден на независимостта!  bg bg

Видях Лили  Heart Eyes Hug  иииииииии не мога да се стърпя, ще и пратя тоз целуфан  love001 love001 love001

# 696
Галкааа, то и във фензитата има подобни екстри бе JoyJoy

Лу, а ти какво си очаквала? JoyJoy Аз четох малко .. и понеже не съм очаквала нищо особено, не съм разочарована. Joy Има някакви идеи жената, ама то само с идеи не става писането на фентъзи. То и нашата Людмила Филипова се беше опитала да напише някакво подобие на "Пътеводител на галактическия стопаджия", ама ... резултата е повече плачевен.

Дано сценаристите напишат хубав сценарий, но като се има предвид, че и техния опит в тази област е никакъв .. абе не чакайте нещо кой знае какво. Най-много да зяпаме гол Чачи и това е Joy

Значи Аслъ трябва да е синеока и с кестенява коса. Айча Айшин Туран се вписва идеално, ама сериала й върви добре и няма да го спрат. Joy

Момичетата го гледали и май всички смятали, че прилича на един известен актьор, ама той не се мислел за красив (напраУ като самия Чачо)

# 697
Обаче като гледам Джадъ с каква скорост трупа еркеци .. скоро ще натрупа повече от абличка Joy нейните бяха много и на Бойче .. Joy
завиждай, завиждай.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes не ми пречиш  Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeJoy
и за комисарчето YumYumYumYum и Атешчето YumYumYumYum да не забравиш да завидиш
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Лу Blue HeartBlue Heart  това мноУ диво бе  Heart EyesHeart Eyes  пак ми изопна струната JoyJoyJoyJoyJoy

Привет, мили момичета😍😍😍
Скрит текст:
Благодаря ви за всичко, което сте споделили и коментирали в темата.

Ивче, прекрасна моя, честит рожден ден!🎉🎉🎉🎈🎈🎈
Бъди жива и здрава, много обичана и щастлива!
Нека винаги ти се случват само хубави и добри неща, защото ти ги заслужаваш😘😘😘

Чачеци и чичеци няма, защото пиша през тела, но и тях ще ги получиш👍👍👍

И само да ти кажа, че батко Ибо си е много готин пич, ама тоз Джанчи Яманчи хич не го харесвам, бе😜😜😜

Чачко си е най-хубав😍😍 И сега като направи всички тези неща у Америката ⛹🏋🏄🚴 🤾🤽🚣 🤸 ще се върне много фит, демек с перфектно тяло😉😉😉😉😉

Целувки и прегръдки на всички ви😘😘😘
Обичам те!! Blue HeartBlue HeartBlue Heart
Видя ли сега.... Ушакът, та Ушакът....  колко имам да си връщааааам
JoyJoyJoyJoyJoy

# 698
  • Sofia, Bulgaria
Нямам основания да се съмнявам в превода, ами той е откъслечен и няма за цел художествено, а по-скоро събитийно пресъздаване на книгата. Надявам се. Защото е едно такова плоско, сцените са дежа-вю-та, а други пълни смешки, пък въвеждането на историко, архитектурно, културалните елементи е като влизане на слон в стъкларски магазин. Явуз е смотано, но образовано селяче, с единствено изтъкнато качество, че е много красив, а излезе и наивен романтик, влюби се от пръв поглед в странна, красива и много отворена студентка по история...
Но... по-често го влачат по църкви, подземия и дворци, и го карат да носи камизолата, тъкана от пра-пра- (пра) дядо му, постоянно, която взе че и засвети като диско-топка, а накрая и /ще/ му се залепи като ваденка.

Интересен сюжет

А как ли ще изглежда Чачи smile3520Красиво селянче Winkне се съмнявам че ще ни го покажат и по хавлийка LaughingАма с тази риза Crazy Tired

# 699
завиждай, завиждай.... Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes не ми пречиш  Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking EyeJoy
и за комисарчето YumYumYumYum и Атешчето YumYumYumYum да не забравиш да завидиш
Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed Eyes

Особено за комисарчето с кривите краци мноУ завиждам JoyJoyJoyJoy

не ми пречиш вика JoyJoyJoyJoy

# 700
Вчера, Cadi/Ива е имала ден рожден 😃💐🎂
Честито, малко...на патерица 😉
Много здраве и късмет,
Много щастие и любов,
И много сбъднати мечти.
И да видиж  Чачи, Ибо и другите на живо, от близо, по отделно, на куп, за дълго и многократно 😂😃😘🤗
И да разказваш после, в рими😂
Добра ви вечер, момичета🤗 

# 701
В Т са в предстартова треска Stuck Out Tongue Winking Eye
Някой пусна тези две стариииии снимки в хубаво качество Heart

И всички чакат изненада от Пончик - през 2014 или 2015 пусна сайта на Чачо, през 2016 клипа от фотосесията за L'Officiel .. дали ще има изненада от Почник? Joy

# 702
ква изненада бе, човекът има парти да урежда JoyJoyJoyJoy пиячка да зарежда JoyJoy

ама такъв смотан колаж са сдиплили в Т за туитването  Rolling Eyes

мерси, Диди! HugHug

# 703
ЧРД на Чачиииииииииииииии HeartHeartHeartHeart
Да е жив и здрав! Все така успешен и много, много щастлив!!!

Джадъ, какво не му Ареса на колажа бе? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 704

а, имало изненада JoyJoyJoyJoyJoyJoyJoy

ЧРД, Чачеееее!! Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart
TadaTadaTadaTadaTadaBirthdayCakeBeerBalloonBalloonBalloonBalloonChampagneChampagneParty TimeTadaTadaPeople DancerPeople DancerPeople DancerPeople Dancer

Да си красив и здрав,
магнетичен, успешен, корав, Joy
да си готин, ефектен, и слаб,
да си пак в секси мащаб, YumYum
да си с длъжка, длъжка косица Stuck Out Tongue Winking Eye
да си с чаровна брадица,
да си необвързан и див, Stuck Out Tongue Closed Eyes
на грозотии бъди устойчив,
да си груб, мръсен, вулгарен....LaughingLaughing
да си грешен и мноУ скандален
 YumYumYumYum

Общи условия