Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 122 066
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Не знам дали аз съм го хвалила, защото го хваля много, но ако аз съм го похвалила, за него е ставало въпрос. Обаче е за много суха кожа. Не знам как ще подейства на 5-годишно с нежна кожа, защото уреята има и кератолитично действие освен овлажняващо.

# 76
Май не беше ти, Гес, струва ми се, че майки на деца с кожни проблеми го обсъждаха, аз затова и се замислям да го мажа на детето. Кожата е суха на допир и изпръхнала, не е била такава до момента.

# 77
Ако е с голям процент урея май не е за малко дете. Нещо по-безобидно от сорта на кокосово масло дали няма да свърши работа, справя се добре с пресушена и раздразнена кожа, поне при мен. Свинска мас също съм мазала при много изсушена кожа, безсолна обаче.

# 78
Сега пуснах едно търсене и не намирам да е обсъждан от майки на деца с проблемна кожа. Може би е било в друга тема. Обсъждат се кремовете за крака и ръце, а този за лице някой пише, че е тежък и запушва порите.
Защо не пробваш с Нивеа крем, този в тенекиената кутия?

# 79
Точно си мислех, че май в друга тема се обсъждаше крема - за борбата с ранното остаряване или още една подобна следях.
Може би сте прави, че е крема не е подходящ. Ще пробвам с крем Нивея, че ми е под ръка, а ако не стане с кокосово масло, че отдавна му се каня.
Нсмерих темата, за крем с уреа на Юсерин става въпрос (запомнила съм нещо, но не съвсем коректно).

Последна редакция: чт, 24 авг 2017, 21:48 от Анонимен

# 80
Харесвам интимния гел на Jessa, преди редовно си купувахме с лайка (жълта капачка), но откакто се появи без ароматизатори, за чувствителна кожа, само него вземам. Без СЛС, не дразни, евтин е, ще продължа да си купувам от него. https://www.dm.de/jessa-intim-waschlotion-extra-sensitiv-p4010355971210.html.

# 81
  • Бургас
Лейди, дъщеря ми е с АД от миналата година (10-годишна е). Кремът с Урея на Балеа не помогна. Кокосовото масло подхранва, омекотява и успокоява кожата, мазах я, но обрива не мина. Единствено помогна А-дерма екзомега. Сега поддържам с кокосовото, а излезе ли обрив, мажа А Дерма.

Иначе аз похвалих посочения крем за лице с Урея. На мен ми действа много добре.

# 82
Доволни ли сте от ежедневните превръзки на ДМ?

# 83
Благодаря, Таня, явно все пак ще е добре и личната фа го види. Не знаех, че АД може да се появи и в по-късна възраст.

# 84
Някой с мнение за шампоаните без SLS на Алверде?

# 85
Аз ползвам 3 опаковка от един детски 2в1 с аромат на горски плодове и меченце на картинката, без слс
Много е хубав

# 86
Аз съм ползвала преди 1 – 2 години шампоан и балсам, че и маска някаква. Опаковката беше различна, а вероятно и съставът. Това бяха най-омразните ми продукти за коса след Нивеа. Хем беше нещо за суха и увредена коса, а косата ми стана като слама от тях. Отидоха на боклука.

# 87
А на каква цена са и как са като усещане (в смисъл правят ли пяна, по много ли се харчи)?

# 88
Не правят много пяна.

# 89
Някой с мнение за шампоаните без SLS на Алверде?
Вземам понякога, когато свършва моят шампоан и съм забравила да поръчам. Не правят много пяна, и се харчи доста, поне при мен, но аз съм с коса под кръста и винаги я мия 2 пъти, така че не съм показател. Харесва ми, че не ме сърби скалпа и не се обривам жестоко, както от другите шампоани; не ми харесва, че много бързо ми се омазнява косата в корените. Вземала съм този: https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-shampoo-coffein-p4010355306456.html (не ми хареса) и този: https://www.dm.de/alverde-naturkosmetik-shampoo-sensitiv-p4010355347268.html, който всъщност вземам постоянно при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт