Препоръчано и изпробвано от магазини DM - тема 7

• 120 645
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Справя се отлично и без замазване върху всякакви стъклени повърхности. И аз купувам такъв концентрат.

# 646
  • Сливен
Може ли снимка?

# 647
  • оттам, откъдето започва България
Нещо такова беше пликчето: https://www.dm.de/denkmit-glasreiniger-nachfuellbeutel-3-fach-ko … 010355100962.html
и е сложено точно до препаратите за прозорци.

# 648
  • София
Да,  точно то е. Струва лев и нещо.

# 649
  • Сливен
Мерси,вчера го загледах,но точно до него правеха размествания и дори не видях цена.

# 650
  • оттам, откъдето започва България
Аз вчера го загледах, но не се реших да го купя. Благодаря, че сподели мнението си.  bouquet

Писали сме едновременно с oesi.

# 651
  • велико търново
Здравейте има ли още отстъпка за рожденици? Колко процента е? И само на денят ли важи ? Вчера бях ,но не оспях да отида до там.

# 652
Да,има 15%

# 653
  • Сливен
Има 15% ,важи за текущата седмица,т.е. ако вчера ти е бил рожденния ден,днес само можеш да ползваш.

# 654
  • велико търново
Има 15% ,важи за текущата седмица,т.е. ако вчера ти е бил рожденния ден,днес само можеш да ползваш.

Благодаря за бързия отговор.

# 655
Момичета, гледайте си касовите бележки, че маркират по два пъти някои стоки. Върнах се и даже не ми разгледа цялата торба с покупки, а ми върна парите.....

# 656
Момичета, знаете ли как се ползва това?

# 657
Това не е ли като бръснарско ножче, с което се оформят вежди? Не разбирам немски, но съм го виждала в магазина

# 658
Някоя от вас ползвала ли е таблетките им ( хапчетата)? Взех за коса и се надявам да заздрави моята и да не пада толкова, че след раждането е някакъв ад

# 659
Това не е ли като бръснарско ножче, с което се оформят вежди? Не разбирам немски, но съм го виждала в магазина
Ами аз търся нещо за изтъняване/филиране на вежди... Та за това се чудя каква му е функцията на това нещо... То пък кой ще си бръсне веждите...

Общи условия

Активация на акаунт