Той не иска да ме заведе...

• 36 222
  • 365
  •   1
Отговори
# 150
Аз много се изкефих да пътувам сама. И в бъдеще бих го направила- почивка само за мен.

Едно време са пращали жените сами на почивка, наистина да си починат от всичко, вкл. и от мъжа си. Колкото и да е точен, друго си е с почивка от него:)

# 151
Авторката не си ли почива достатъчно от него, предвид, че дори не живеят заедно?

# 152
Днес ми сервира и, че не искал да се жени, щото сватбите били скъпи! WTF!
 Това ми затвърди окончателно някои убеждения! Чупкааа!

# 153
Още по-добре, че ти е го казал. Ти явно си била готова и на тази стъпка с него.

# 154
Много смущаващо наистина. Децата също са голямо перо и със сигурност няма да иска. Погребението също е скъпо, за там къта пара.

# 155
  • София

Е ти нещо друго ли си очаквала? Той на едно море не иска да те заведе, където амнайсе пъти по-евтино от сватба, ама ти май си си мислела, че това е човека с когото да съзададеш семейство?! Все пак не каза с какво те привлича и задържа 2 години (!!!?!) и как си прекарвате времето, когато сте заедно, освен между чаршафите?

# 156
Е ти нещо друго ли си очаквала?

Надеждата умира последна  Laughing

Нищо де, ти пък му кажи, че сама ще я платиш, може да се навие.

# 157
Е, не така. Примоли му се само да подпишете през седмицата май е безплатно. Mr. Green  Виж за медицински ще трябва някой лев...а и пръстени, не знам има ли някакви без пари... newsm78

# 158
Ай ся, пръстени! Лигавщини! Важна е любовта.

# 159
Е, не така. Примоли му се само да подпишете през седмицата май е безплатно. Mr. Green  Виж за медицински ще трябва някой лев...а и пръстени, не знам има ли някакви без пари... newsm78

Нищо безплатно няма - то е такса за гражданското, такса за медицински, айде за дрехи няма да дават, все една рокля и костюм сигурно има в гардероба... Mr. Green Васка, да не се обидиш, шегувам се....!  bouquet Пускай го тоз убостник да пасе и си гледай живота!

# 160
Не! Мисля че може и без да плащаш, просто няма да има музика и церемония, само подпис В ДЕЛНИЧЕН ДЕН. Медицински от личния лекар, 2,90лв, само за васерман и хив ще трябва да се бръкнат. Не съм чула брак без халки, но сигурно може.

# 161
Ти разкара ли го , или още обмисляш мотивационното си писмо Grinning
Оскъдна си откъм информация , но е очевидно , че този господин не е твоят човек.
Хващай куфара и изчзвай далече , далече от този "богаташ" ,защото лошото с такъв, тепъвра предстои. Той , доколкото чета , не само себе си ограничава , но и теб. Не ти пожелавам един ден да не можеш да си позволиш да изпиеш кафе с приятелка навън , защото у вас има кафе . #2gunfire

# 162
Бравос! А дали ще ти е възможно да отговориш на въпроса, който няколко души ти зададохме- какво хареса в него и във връзката ви, за да останеш две години?

# 163
  • Стара Загора
Пак е 60 лв някъде дори и през делник. Simple Smile
В селата май е безплатно.
Иначе за стиснатите мъже казват, че и на друго място били стиснати...

# 164
Колко му е в някое село да идат, тъкмо романтика.....а, не, за бензин ще трябва да се бръкне.  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт