Той не иска да ме заведе...

• 36 246
  • 365
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Laughing Никой не ти се мота, слънце, ти ходиш подир някого да проповядваш морал за какъвто очевидно дори не си чувала ако не ти отърва. Просто си лесна за захапване, ей така между другото, иначе си доста ниска топка.

Боже, колко си ЕнтЕлЕгЕнтна! smile3501

# 136
...............ако на някоя й е приятно да свежда всичко само и единствено до и за мъжа си.........
Аз се замислих защо "свеждам" почивките само до мъжа си....    Crossing Arms
Ами, егоистче съм си.Хубаво, лошо, това е.    Laughing   Не обичам да се съобразявам с други хора.Освен с децата ...като бяха малки.Ходили сме с приятели по почивки, дори тази година също....ами, колкото и всеки да е свободен, все пак с други хора си, иска си съобразяване отвреме-навреме.А мен пък това ме затормозява, изнервя...искам на почивка да си е "моето разбиране за почивка".
С половинката няма проблеми, хем сме си заедно, хем ми е спокойно, релаксиращо, лежерно....
Била съм на женско море преди да се омъжа...не че беше лошо, ама ...аз например не обичам да ходя на плаж следобед, значи половината ден си стоя сама.Не обичам и да се шляя по магазини, капанчета, харесва ми надвечер да заседна някъде на по питие, лека вечеря....пак различия.
Ако отида сама, най-вероятно пък ще ми стане скучно в даден момент...
Та, от всякаква гледна точка, най-удовлетворяващия вариант е семейния.За мен.    Peace

# 137
Като не ще да те заведе, няма да ходите. Явно човекът си е такъв неприятен по характер, а щом ти седиш с него, значи все пак ти харесва. Ако е почнало да не ти харесва вече, обирай си крушите и търси щастието другаде.

# 138
Laughing Никой не ти се мота, слънце, ти ходиш подир някого да проповядваш морал за какъвто очевидно дори не си чувала ако не ти отърва. Просто си лесна за захапване, ей така между другото, иначе си доста ниска топка.

Споко Антигона, тя има мания за преследване. Смята, че всеки, който не е съгласен с нея я "следи" в темите. Нищо, че ти пишеш само в две, а тя във всички Simple Smile.

# 139
СтигнА се до обичайната поанта.

Няма как да го принудиш като не иска. Можеш да излъжеш дружките - отиваш сама, снимаш само пейзажи (за повече реализъм и две чукнати чаши с алкохол) и публикуваш в инстаграм, загатвайки колко е романтично любимият човек да ти показва красотата на света, водейки те насам-натам.

# 140
Даун, те фобия за следене развиват само тия дето грам не ги отразяват  Laughing

Амор, няма нищо лошо.  Peace На мен не ми допада да съм навсякъде с него, но ето тази година например на почивки бяхме само двамата, в другите случаи отскачах сама.

# 141
  • София

Няма как да го принудиш като не иска. Можеш да излъжеш дружките - отиваш сама, снимаш само пейзажи (за повече реализъм и две чукнати чаши с алкохол) и публикуваш в инстаграм, загатвайки колко е романтично любимият човек да ти показва красотата на света, водейки те насам-натам.
По - голяма простотия скоро не бях чела У форума Laughing! То тва е по-зле отколкото да седи в квартирата му и да не излизат.

# 142
 Трябва поне малко от малко да си споделяте свободното време и да си почивате двамата. Ние ходим отделно но когато се организираме с мацките да сме без ремаркетата но предпочитам с него защото той ми угажда. Ходи ми се там и там и отиваме докато ако съм с мацките не е точно така. С тях е клюки и забавление, разкази защото нямаме време да се видим през останалата част от годината.
  Авторке, млада си, недей така.. Имах една приятелка подобно на теб, макар да бяхме още по-малки, тя имаше гадже скръндза (ахахах ама каква само), ние ги каним в гората, барбекюта и всякакви такива, те все не искаха, имали си други планове. Общата ни приятелка, която е "по-така", решила да мине покрай дома на приятеля й и да ги довлече на сила и ги видяла, чистили гаража на момчето щото не бил го чистил от 100 год. ама то и той да чисти, ами тя сама го чисти а той с кучето се занимава и си пие кафето. Явно тази среща е подействала на приятелката , че след известно време го заряза и те така 2 год. бяха заедно, ни море ни нищо.

# 143
Ние не почиваме отделно. Едно, че заедно ни е добре. Второ - от всичките ни приятели ние сме най-почиващите. Т.е. шанса да навия някого друг, различен от съпруга ми, е почти нищожен. Сега съм направила резервация за след две седмици отново само за нашето семейство. Звънях, каних приятели - ами ходили вече по един път на море, вече догодина чак.

# 144
Ние не почиваме отделно. Едно, че заедно ни е добре. Второ - от всичките ни приятели ние сме най-почиващите. Т.е. шанса да навия някого друг, различен от съпруга ми, е почти нищожен. Сега съм направила резервация за след две седмици отново само за нашето семейство. Звънях, каних приятели - ами ходили вече по един път на море, вече догодина чак.
И ние така. Никога не сме ходили сингъл, но при младите нещата са различни.

# 145
Не знам дали темата е за тук, но нека все пак я публикувам, за да видим кой какво мисли по въпроса и на някой случвало ли му се е подобно нещо...
Та... с настоящия ми приятел сме заедно от 2 години, не живеем още заедно, а преди известно време му споменах да ме заведе някъде на почивка ( писна ми да слушам мои познати и приятели на коя приятеля й къде я е завел и т.н.), на което той реагира така: "Аз не искам да давам пари за почивки и освен това искам икономична жена до себе си, да не ми иска това и онова...!"
Паднах...  Тук е мястото да спомена и че той не ме е завел и някъде на ресторант или бар, това беше само веднъж и то докато ме сваляше още... Да не говорим за подаръци... няма такова нещо.
 Не съм материалистка, не държа на скъпи вещи и екскурзии, но за мен е леееко странен факта, че той не ме води никъде - единственото място на срещите ни е в квартирата му - да си вземе удоволствията и толкоз!
 На предложението: "Хайде да отидем на море!" той отговаря така: "Да знаеш, няма да ходим, не искам да харча пари!"
   За пръв път имам подобен тип човек за приятел и ми е леко казано странен...
Вие какво мислите?

Не мисля, а знам, че с такъв "приятел" и две седмици не бих изкарала, а ти си с него две години!
Явно си допадате.

# 146

Това да се прави е някак тъжно и жалко.
А защо не точно обратното. Отива на море и се снима с 2-3ма сладури и поства снимките у фейса  Joy
Да му е гадно и да му е за урок да не оставя гаджето сама на море да  ходи.

# 147
Авторке, защо си губиш времето с тази скрънза? Значи да те ползва за безплатен секс в квартирата си може, но да се държи като нормален мъж не може? Искал бил икономична (?!!?) жена /т'ва да не е кола бе/ - не, той не иска икономична жена, а секс играчка, чистачка, готвачка и детегледачка - всичко в едно и безплатно. Радвай се, че още не живеете заедно, защото ако живеете, цялото домакинство ще лежи на твоите ръце и парите по него също, а ако не ти стигат парите по-скоро ще те насмете, отколкото да плати за каквото и да е. Ако един ден имате общо семейство няма да дава един лев и за децата вероятно, нито за нищо, но ще е с амнайсе претенции да е изчистено, изпрано и сготвено и т.н. Животът ти ще протече около печката, децата и парцала, а и кревата. Това ли искаш за себе си в бъдеще? Мъжете ли се свършиха, що ли?
+1

# 148
  • София
Човека не иска да харчи пари за теб. И не мисля, че те възприема като жена, а по-скоро като онази, с която олабва напрежението. За 2 години, единственото което правите е ти да ходиш в квартирата му за секс.
Това двойките не го правят. Те излизат, дори само на разходка да е, тя е безплатна.
Това е ключовото и според мен Peace
Може да е стиснат, но не това е основното в отношенията ви и липсата на странични забавления. И за мен си е намерил безплатна любовница, а не приятелка.
Говорите ли, споделяте ли си? Помага ли ти по някакъв начин, когато имаш нужда (нямам предвид материален)? Излизате ли двамата на планина, парк, разходка (все безплатни неща или поне с минмални разходи)?
Ако отговорът на всички е "не", не си му точно приятелка. Много лесно се "давате". Ще му ходи на крака всяка вечер просто за да я оправи Shocked

# 149
  • Сф
И кой ходи отделно по почивки? Баба ми и дядо ми пенсионери с отдавна отраснали деца или някоя "любяща се " млада двойка?
За мен ходещите по отделно редовно, си имат други причини.Радвам се, че около мен тези не са много, а си ходят семейно с децата. Не виждам и защо да ходя сама на море примерно, сигурно е до ценности и възпитание. .

Общи условия

Активация на акаунт