Той не иска да ме заведе...

• 36 273
  • 365
  •   1
Отговори
# 120
Не бих се съгласила, че са изключения, само във форума засичам голям брой потребителки, които винаги на почивка са само със съпрузите и децата си, отделно познавам не малко двойки и в реалния живот.
А не се ли сещаш, че тези хора финансово могат да си позволят 1, макс 2 почивки годишно? Разбира се, че ще ги прекарат със семейството си.

За мен също е нормално да почивам със съпруга си. Което не значи, че сме само ние, ходим и с приятели, т.е. компания. Факт, нощем ми е по-приятно да спя с мъжа си, отколкото с дружка, пък денем всеки прави какво си иска. Не намирам нито една причина поради която да не идем заедно. Като пак подчертавам, нямаме еднополови компании, никога не сме имали, скучно ни е.

# 121
А не се ли сещаш, че тези хора финансово могат да си позволят 1, макс 2 почивки годишно? Разбира се, че ще ги прекарат със семейството си.

Не се сещам. Споделеното от тях говори точно обратното.

В случая не обсъждаме предпочитанията за почивка, а изказването, че щом си обвързан не можеш или не би трябвало да ходиш сам с приятели на почивка.

# 122
  • Тра-ла-ла
но ми се струва, че и в твоето отношение има нещо нездраво и използваческо.
Голям кяр е видяла цели 2 години Tired Ако момичето беше златотърсачка - отдавна да се е метнала на друг клон...

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 13:22 от Джулая

# 123
Не бих се съгласила, че са изключения, само във форума засичам голям брой потребителки, които винаги на почивка са само със съпрузите и децата си, отделно познавам не малко двойки и в реалния живот.

За мен също е нормално да почивам със съпруга си. Което не значи, че сме само ние, ходим и с приятели, т.е. компания. Факт, нощем ми е по-приятно да спя с мъжа си, отколкото с дружка, пък денем всеки прави какво си иска. Не намирам нито една причина поради която да не идем заедно. Като пак подчертавам, нямаме еднополови компании, никога не сме имали, скучно ни е.
То си зависи и от нивото на което е връзката ви. Ако сте семейни, нормално е да си ходите винаги заедно на почивка, ако има и дете- хептен не върви жената да забие с приятелки на море. Ако сте си гадженца, какъв е проблема всеки да ходи от време на време с неговите си приятели някъде за уикенд, примерно...
Зависи си и от сериозността на отношенията.

# 124
В случая не обсъждаме предпочитанията за почивка, а изказването, че щом си обвързан не можеш или не би трябвало да ходиш сам с приятели на почивка.
Някой ден като се омъжиш, и ако е за точния човек, ще видиш, че и на теб няма да ти се ходи.

# 125
Някой ден като се омъжиш, и ако е за точния човек, ще видиш, че и на теб няма да ти се ходи.

Това категорично можеш да го отпишеш като вариант, а разликата между обвързан/а и женен/омъжена смятам, че ти прави впечатление.
Иначе аз не познавам семейство, което да ходи само заедно на почивки. Не казвам, че няма, споделям, че около мен такива липсват.

# 126
  • Варна
Аз бих отишла на почивка на море с дребния, сестра ми и племенницата ми. Това е само защото на ММ не му се ходи на море, щото сме живеели във Варна, а и като цяло не си пада по плажуването. Аз обаче виждам огромна разлика между това да съм на бунгало на няколко метра от плажа и това да бъхтя дотам с претъпканите автобуси всеки ден, а вкъщи да ме чакат стандартните битовизми. Но сама бих отишла (т.е. без него) само ако после мога да се реванширам, т.е. да идем някъде и семейно. Което трудно ще може да се случи, така че засега си оставам с мечтите Mr. Green
п.п. около мен също ходят само семейно на почивки, изключвам тийм билдинги и подобни.

# 127
Иначе аз не познавам семейство, което да ходи само заедно на почивки. Не казвам, че няма, споделям, че около мен такива липсват.
При нас са изключения ходещите отделно, и то защото са принудени от обстоятелства (както се оказа - измислени). Но принудените да идат сами ги редят същите като теб.

# 128
Ами аз не познавам хора, които излизат само и единствено с половинката си, сами, без никой друг.
Може да излизат заедно, но с приятели. Чак такива единаци според мен са изключения.
Приятно ми е да се запознаем. Аз съм госпожа Темерутова.  Laughing Ще взема да си сменя ника. Темерутова ми харесва все повече.

# 129
но ми се струва, че и в твоето отношение има нещо нездраво и използваческо.
Голям кяр е видяла цели 2 години Tired Ако момичето беше златоптърсачка - отдавна да се е метнала на друг клон...

Доколкото подозирам, вероятно няма друг клон, особено такъв с принципни възможности, независимо дали е склонен да харчи по жени. Ако се беше появил някой такъв, вече щеше да го е разлюбила този.

В крайна сметка, пък да му подари тя нещо, да го заведе някъде, да видим дали ще отвърне той на жеста. Може и някаква безплатна екскурзия до Витоша да организира за двамата, пак е разнообразие:

https://www.lidl.bg/bg/greenline.htm

Може да мине на минимума и да се охарчи само за домашни сандвичи и чай/кафе/сок/бира и чешмяна вода.

# 130
То това е, защото си принудена, Уиш. Как смееш да съществуваш като отделен индивид от мъжа си!

Човече, ако на някоя й е приятно да свежда всичко само и единствено до и за мъжа си, други не са. И без да бъдат принудени.

# 131
Остави мен, ами Темерутов, т.е. мъжът ми има една приятелка, с която практикуват екстремно катерене. Поне веднъж месечно се опитват да си счупят главите. Особено през зимата, когато катерят замръзнали водопади. Шансът да ги придружа е нулев. Иначе въпросната приятелка е сладурана, с която и аз си пия кафето. Без Темерутов/Уишмастъров естествено, за да го оклюкарим подобаващо.

# 132
Човече, ако на някоя й е приятно да свежда всичко само и единствено до и за мъжа си, други не са. И без да бъдат принудени.
Знам, Антигона, в предишните си връзки чувствах нещата точно по този начин.
Но не, не се свежда всичко единствено и само до мъжа. Той е само част от почивката. Там си и с приятели, и сам, както ти е кеф.
Все едно да сте приятелска компания и да ходите заедно по почивки, и да кажеш на някоя приятелка - не може да идваш всеки път, не те искаме. Някои семейства са освен половинки И приятели, затова са част от приятелската компания всеки път.

the wishmaster, споделям за хората около мен, не казвам, че няма такива.
Също и напълно нормално приемам двойките с различни хобита, които си ги практикуват, както си дала пример с катеренето, просто казвам, че това, че дадена двойка са част от една компания, и имат еднакви хобита и предпочитания, не значи, че свеждат целия си живот до него, залепени са, ама как може никога да не ходят отделно и т.н.

# 133
  • София
Уиш, какви са тез приятелки на мъжО, нали четеш по други теми какви ги вършат

# 134
Уиш, какви са тез приятелки на мъжО, нали четеш по други теми какви ги вършат
Споко. Ако ме изнервят, винаги мога да ги придружа и бутна от някой замръзнал водопад. Този път Уишмастъров няма да мине само със счупени ребра.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт